Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wikileaks Tartışma Başlığı

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

Ardeth said:

daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan

bence şu ana kadarkiler yeterli

Valla çok detaylı bir biçimde inceleme fırsatım olmadı wikileaks i.

ama şöyle bir yazı varsa orda:

We have heard from
two contacts that Erdogan has eight accounts in Swiss banks;
his explanations that his wealth comes from the wedding
presents guests gave his son and that a Turkish businessman
is paying the educational expenses of all four Erdogan
children in the U.S. purely altruistically are lame....

Bunun hiç bir somutluğu, hiç bir geçerliliği yoktur. Bildiğin televole dedikodusundan öteye geçmeyecek bir iddia.

Bunun yerine ne bileyim, Üstünde Recep Tayyip Erdoğan yazan UBS Cenevre fourches şubesi banka dekontu falan olsa işte o %100 somut geçerli ispatıdır bunun.

Yok 2 kaynaktan duymuşuz yok bilmemne... Tam dedikodu...

Hani bunu da tayyibi savunmak için yazmıyorum. Başbakan statüsünde devasa yolsuzsuzluk yapabilecek adamların hepsinin İsviçrede banka hesapları vardır. Bunu ortaya dedikodu atmadan bile tümevarımla her aklı çalışan söyler.

ki öyledir de...

Ben son cenevreye gittiğimde Rue de Rive'de yürürken dönemin TMSF başkanı Ahmet Ertürkü gördüm. Gözünde Rayban'ları, üstünde burberry paltosu elinde cep telefonu konuşarak yanımdan geçti.

Şimdi bu adam %100 oraya tatil için gitmemiştir. Öyle değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

O kadarına gerek yok.

Erdoğan ve bi kaç kurmay AKP liyi rakı sofrasında içerken çekseler yeter ya devirmeye...

Yolsuzlukmuş, kötü idareymiş, basını sansürlemekmiş, vasıfsızlıkmış kırdıkları potlarmış falan türk milletinin umru değil...

ama içki içerken yakalansa linç eder o %47 bu adamı...

Bu kadar da yobaz ve sığ bir milletiz işte. O yüzden aslında müstahak bu adamlar bu insanların başına.

Ne mutlu türküm diyene diyemez oldum şu olan bitenler yüzünden. Türklüğümden utanır hale geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xanador said:

Erdoğan ve bi kaç kurmay AKP liyi rakı sofrasında içerken çekseler yeter ya devirmeye...

ben, "yoruluyor adam çok o kadarı da hakkı" diyecek insanlar oldugunu düşünüyorum, senin cahil diye nitelendirdigin nüfusu. bu durumda hiç bişecik olmaz diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Xanador said:

O kadarına gerek yok.

Yolsuzlukmuş, kötü idareymiş, basını sansürlemekmiş, vasıfsızlıkmış kırdıkları potlarmış falan türk milletinin umru değil...

ama içki içerken yakalansa linç eder o %47 bu adamı...

Bu kadar da yobaz ve sığ bir milletiz işte. O yüzden aslında müstahak bu adamlar bu insanların başına.

Ne mutlu türküm diyene diyemez oldum şu olan bitenler yüzünden. Türklüğümden utanır hale geldim.

-10
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Xanador said:

ben, "yoruluyor adam çok o kadarı da hakkı" diyecek insanlar oldugunu düşünüyorum, senin cahil diye nitelendirdigin nüfusu. bu durumda hiç bişecik olmaz diyorum.

illaki çıkar öylesi de

"tayyipin yolsuzlukla 3 milyar dolar servet yapmış alın kanıtı"

demektense

"tayyip akşam namazından çıktıktan sonra evde rakı içiyomuş"

demek kesin kes daha çok oy kaybettirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Xanador said:

Fistan said:

Ardeth said:

daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan

bence şu ana kadarkiler yeterli

Valla çok detaylı bir biçimde inceleme fırsatım olmadı wikileaks i.

ama şöyle bir yazı varsa orda:

We have heard from
two contacts that Erdogan has eight accounts in Swiss banks;
his explanations that his wealth comes from the wedding
presents guests gave his son and that a Turkish businessman
is paying the educational expenses of all four Erdogan
children in the U.S. purely altruistically are lame....

Bunun hiç bir somutluğu, hiç bir geçerliliği yoktur. Bildiğin televole dedikodusundan öteye geçmeyecek bir iddia.

Bunun yerine ne bileyim, Üstünde Recep Tayyip Erdoğan yazan UBS Cenevre fourches şubesi banka dekontu falan olsa işte o %100 somut geçerli ispatıdır bunun.

Yok 2 kaynaktan duymuşuz yok bilmemne... Tam dedikodu...

Hani bunu da tayyibi savunmak için yazmıyorum. Başbakan statüsünde devasa yolsuzsuzluk yapabilecek adamların hepsinin İsviçrede banka hesapları vardır. Bunu ortaya dedikodu atmadan bile tümevarımla her aklı çalışan söyler.

ki öyledir de...

Ben son cenevreye gittiğimde Rue de Rive'de yürürken dönemin TMSF başkanı Ahmet Ertürkü gördüm. Gözünde Rayban'ları, üstünde burberry paltosu elinde cep telefonu konuşarak yanımdan geçti.

Şimdi bu adam %100 oraya tatil için gitmemiştir. Öyle değil mi?

adamlar kozmik düzeyde dedikodu mu yapıyorlar sence?
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

%47'nin hepsi burda akpnın politik ideallerine ve yapıcaklarına ınandıklarına oy verdiğini düşünen varsa hala lo. insan azıcık bişey öğrenir şu kadar yılda.

aman neyse uğraşmayacağım, politika buraya neden geri geldi onu da bilmiyorum ya.

çanak ayna tutmak olmuyor çünkü benim öyle bir iddiam olmadı. sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...