Marty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aksunun sirf pedofili olmasi degil ki yazan, yaninda eroin ticareti ve mafya bonusu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Psikolojik veya fizyolojik olarak zarar gelmediği için np gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Fistan said: Ardeth said: daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan bence şu ana kadarkiler yeterli Valla çok detaylı bir biçimde inceleme fırsatım olmadı wikileaks i. ama şöyle bir yazı varsa orda: We have heard from two contacts that Erdogan has eight accounts in Swiss banks; his explanations that his wealth comes from the wedding presents guests gave his son and that a Turkish businessman is paying the educational expenses of all four Erdogan children in the U.S. purely altruistically are lame.... Bunun hiç bir somutluğu, hiç bir geçerliliği yoktur. Bildiğin televole dedikodusundan öteye geçmeyecek bir iddia. Bunun yerine ne bileyim, Üstünde Recep Tayyip Erdoğan yazan UBS Cenevre fourches şubesi banka dekontu falan olsa işte o %100 somut geçerli ispatıdır bunun. Yok 2 kaynaktan duymuşuz yok bilmemne... Tam dedikodu... Hani bunu da tayyibi savunmak için yazmıyorum. Başbakan statüsünde devasa yolsuzsuzluk yapabilecek adamların hepsinin İsviçrede banka hesapları vardır. Bunu ortaya dedikodu atmadan bile tümevarımla her aklı çalışan söyler. ki öyledir de... Ben son cenevreye gittiğimde Rue de Rive'de yürürken dönemin TMSF başkanı Ahmet Ertürkü gördüm. Gözünde Rayban'ları, üstünde burberry paltosu elinde cep telefonu konuşarak yanımdan geçti. Şimdi bu adam %100 oraya tatil için gitmemiştir. Öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hayır bankaya para yatırmaya gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 e tabi bu sızıntılar üzerine önce dava açılır ama sonra dokunulmazlık olduğu için davalar askıya alınır ve herşey hallolur löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 erdogan gaymiş lol gibi bi haber çıkıcak anca o zaman dokunulmazlık filan koruyamaz seçmenin gazabından:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 O kadarına gerek yok. Erdoğan ve bi kaç kurmay AKP liyi rakı sofrasında içerken çekseler yeter ya devirmeye... Yolsuzlukmuş, kötü idareymiş, basını sansürlemekmiş, vasıfsızlıkmış kırdıkları potlarmış falan türk milletinin umru değil... ama içki içerken yakalansa linç eder o %47 bu adamı... Bu kadar da yobaz ve sığ bir milletiz işte. O yüzden aslında müstahak bu adamlar bu insanların başına. Ne mutlu türküm diyene diyemez oldum şu olan bitenler yüzünden. Türklüğümden utanır hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Xanador said: Erdoğan ve bi kaç kurmay AKP liyi rakı sofrasında içerken çekseler yeter ya devirmeye... ben, "yoruluyor adam çok o kadarı da hakkı" diyecek insanlar oldugunu düşünüyorum, senin cahil diye nitelendirdigin nüfusu. bu durumda hiç bişecik olmaz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Xanador said: O kadarına gerek yok. Erdoğan ve bi kaç kurmay AKP liyi rakı sofrasında içerken çekseler yeter ya devirmeye... Yolsuzlukmuş, kötü idareymiş, basını sansürlemekmiş, vasıfsızlıkmış kırdıkları potlarmış falan türk milletinin umru değil... ama içki içerken yakalansa linç eder o %47 bu adamı... Bu kadar da yobaz ve sığ bir milletiz işte. O yüzden aslında müstahak bu adamlar bu insanların başına. Ne mutlu türküm diyene diyemez oldum şu olan bitenler yüzünden. Türklüğümden utanır hale geldim. -10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konn said: Xanador said: Erdoğan ve bi kaç kurmay AKP liyi rakı sofrasında içerken çekseler yeter ya devirmeye... ben, "yoruluyor adam çok o kadarı da hakkı" diyecek insanlar oldugunu düşünüyorum, senin cahil diye nitelendirdigin nüfusu. bu durumda hiç bişecik olmaz diyorum. illaki çıkar öylesi de "tayyipin yolsuzlukla 3 milyar dolar servet yapmış alın kanıtı" demektense "tayyip akşam namazından çıktıktan sonra evde rakı içiyomuş" demek kesin kes daha çok oy kaybettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o %47'nin hepsini rakı içene oy vermeyecek sanan varsa hala lol. insan azıcık birşey öğrenir şu kadar yılda. aman neyse uğraşmayacağım, politika buraya neden geri geldi onu da bilmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 %47'nin hepsi burda akpnın politik ideallerine ve yapıcaklarına ınandıklarına oy verdiğini düşünen varsa hala lo. insan azıcık bişey öğrenir şu kadar yılda. aman neyse uğraşmayacağım, politika buraya neden geri geldi onu da bilmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ing bilmeyen arkadaslar icin http://www.trwikileaks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ulan yarına vizem olmasa çılgınlar gibi modere edicektim başlığı. böyle zamanlama olmaz olsun. siz de çok yazmayın. nası olsa tamamını okumak ve modere etmek durumunda kalıcam konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 cezalar gecikerek de olsa dağıtılacak merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ne cezasi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 şimdi bitirdim okumayı. devam edebilirsiniz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Xanador said: Fistan said: Ardeth said: daha o kadar ciddi bir belge çıkmadı ortaya da ondan bence şu ana kadarkiler yeterli Valla çok detaylı bir biçimde inceleme fırsatım olmadı wikileaks i. ama şöyle bir yazı varsa orda: We have heard from two contacts that Erdogan has eight accounts in Swiss banks; his explanations that his wealth comes from the wedding presents guests gave his son and that a Turkish businessman is paying the educational expenses of all four Erdogan children in the U.S. purely altruistically are lame.... Bunun hiç bir somutluğu, hiç bir geçerliliği yoktur. Bildiğin televole dedikodusundan öteye geçmeyecek bir iddia. Bunun yerine ne bileyim, Üstünde Recep Tayyip Erdoğan yazan UBS Cenevre fourches şubesi banka dekontu falan olsa işte o %100 somut geçerli ispatıdır bunun. Yok 2 kaynaktan duymuşuz yok bilmemne... Tam dedikodu... Hani bunu da tayyibi savunmak için yazmıyorum. Başbakan statüsünde devasa yolsuzsuzluk yapabilecek adamların hepsinin İsviçrede banka hesapları vardır. Bunu ortaya dedikodu atmadan bile tümevarımla her aklı çalışan söyler. ki öyledir de... Ben son cenevreye gittiğimde Rue de Rive'de yürürken dönemin TMSF başkanı Ahmet Ertürkü gördüm. Gözünde Rayban'ları, üstünde burberry paltosu elinde cep telefonu konuşarak yanımdan geçti. Şimdi bu adam %100 oraya tatil için gitmemiştir. Öyle değil mi? adamlar kozmik düzeyde dedikodu mu yapıyorlar sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aşağı yukarı öyle birşey. o yüzden çok eğlenceli okuması zaten ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bi an gözümde evin önüne oturup çekirdek çitleyen takım elbiseli büyükelçiler canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sen bunu söyleyince bende de dolma sarıp kısır yiyen, birbirine altın falan veren takım elbiseli büyükelçiler canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 gizli bilgilerin nasıl sızdırıldığı ortaya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 su ss'te search'u goremiyoruz ya ona cok uzuluyorum. cok merak ediyorum bunu gordugumden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cuce said: %47'nin hepsi burda akpnın politik ideallerine ve yapıcaklarına ınandıklarına oy verdiğini düşünen varsa hala lo. insan azıcık bişey öğrenir şu kadar yılda. aman neyse uğraşmayacağım, politika buraya neden geri geldi onu da bilmiyorum ya. çanak ayna tutmak olmuyor çünkü benim öyle bir iddiam olmadı. sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar