Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Gitar öğrenmek istiyorum. Bana temelden başlayarak ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız? Bir süre klasik gitar kursuna gitmiştim. Tatil nedeniyle bırakmıştım. Ama bir iki nota tıngırdatmak dışında birşey öğrenemedim. Bir de tab olayı var yanılmıyorsam. Çevremde bir kaç iyi çalan insan var, onların nota bilgisi yok, hep tablarla çalıyorlarmış. Ama ben bu tab olayını anlamadım. Bizim fakültede müzik klübü var. Ama sonuçta burası tıp fakültesi. Klüplerin hepsi kapalı oluyor genelde. Yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olucam. Ezik ezik insanlar gitar, hatta elektro gitar çalıyor, benim neyim eksik onlardan? hı![hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 - Kurs yerine özel ders alman çok daha mantıklı. Çünkü istediğin zaman alabilirsin. Mesela 1 ders alırsın, sonra o derste öğretilen şeyleri çok iyi kapana kadar çalışırsın, onu kavradıktan sonra 2. dersi alırsın. Böylece kurstan çok daha faydalı olur. Ekonomik açıdan dert olursa, bir iki arkadaş özel ders de alabilirsiniz. Hatta gel birlikte alalım. ;) - Tab gayet basit birşey. Nota bilgisi gerekmiyor zaten, direk hangi telin hangi perdesine bascağını yazan şekil tablosu diyebiliriz. Ama nota çok daha sağlamdır, yani şarkıların düzgün tablarını bulmak zor olabiliyor. Nota öğrenmek çok güzel birşey. Hem nota bilen biri zaten tab çalabilir. Metod kitapları falan da var öğrenmek için. Hatta bende 1 - 2 tane var ama çok karışık geldi bana. İlk bir iki özel ders alıp çalışmak mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Kendi başımıza örenemeyizmi bu mereti ya.[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yani bende tablardan bişiler çalışıyorum ama eller,imi çok çok hızlandırcak ve kolay çalmamı sağlıycak antremanalra ihtiyacım var sanırım.[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ya evet tek basina olmaz mi su? zaten abartmiyacam...[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 tab olayını hiç bilmiyorum bir de ben :P[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 volfied yardım et bize :P[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Tek başına nota öğrenirsin, tabdan çalmayı da öğrenirsin ama teknikleri öğrenmek zor. Eril: Bizim Hülabü tek başına öğrendi mesela bildiklerini. Aslında önemli olan çalışmak. Günde 2 saatin üstünde çalışmak demişti 1 - 2 kişi. Hadi çalışcaz da.. birşey beceremeden, beceremediğin şeyi çalışmak da kötü oluyor. Sonra bir de işe yaramaması var. O yüzden en iyisi ders almak. Çok almak da gerekmez dediğim gibi, hiç olmazsa antremanları öğretir. Onları çalışırız ki boşa kasmış olmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bonecrusher yardımcı olabilirim istersen. Birkaç metod önerim olabilir,sen bana özel mesajdan ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 benim arkadaşım tek başına internetten araştırarak baya öğrendi yaklaşık 5 sene filan oldu,kendi kendine çok iyi çalıyodu yani notaları bilip çalamadığı fazla şarkı yoktu,tabları gayet iyi basıyodu ama baya çalıştı sonra bu aralar ilerletmek için kursa girdi şu an arasıra küçük barlarda çalıyo bence kurs şart değil kendin evde çalıştığın sürece de yaparsın, ritm tutturma olayı zaten yavaş yavaş kendiliğinden gelir[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 tek başına biraz zor olur da hoca olmasa da bilen bi arkadaş arada yardımcı olursa (bol bol çalışırsanız ama..) abartmadan çalmak için yeter..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bi hedefin warsa direk hoca bul ama öle kendim takılcam dersen bilmiorum hocayla cabuk ilkerler bi de bi hedefin warsa vakit kaybetmeden iyi çalmaya başlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hocaya mutlaka gitmen lazım..bak şöyle diyim 5-6 ay git..bayarsan ondan sonra tek başına daha rahat ilerlersin[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ben yardım ederim istersen:)hocan olurum:)hem ucuza:)[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 lise 2 yazın 1 ay gitar kursuna gitmiştim sevda cenap and mıdır nedir.. ama tatil nedeniyle bıraktım. şimdi yapabildiğim tek şey (bana orda 1 ay boyunca öğretilen) en alt telden başlayarak üst tele doğru her telde, "p" "i" "p" "i" "p" "i" "p" "i" yapmak.. bir nevi parmak egzersizi öğrendik. ama nota bilmeden çalan bazı arkadaşlar var, kıskanıyorum. Hocaya gidecek felan zamanın yok. Neyse internetten tab çekip tek tek öğrencem[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 he he ogrenirsin :p (maksat killik yapmak olsun ehehe)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Gitarın ne elektro mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: wanderer1985, 09 May 2003 14:17 tarihinde demiş ki: he he ogrenirsin :p (maksat killik yapmak olsun ehehe)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning o kadar zor bişey değilki kasarsan yaparsın.[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 eheh alttaki parantezi gormedin sanirim.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: wanderer1985, 09 May 2003 14:58 tarihinde demiş ki: eheh alttaki parantezi gormedin sanirim.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning hmmz gözümden kaçmış :P[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bence kendin öğren sonuçta hocaların sana öğrettiği tekniğin kusursuz olduğu kesin diil. "yanlış" teknikle çalan bi sürü iyi gitarist var insanın kendi kendine öğrenmesi daha yararlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yalan sen bakma ona hoca ile ogren hatta istanbulaysan ben sana buluyum.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: Bonecrusher, 09 May 2003 08:46 tarihinde demiş ki: lise 2 yazın 1 ay gitar kursuna gitmiştim sevda cenap and mıdır nedir.. ama tatil nedeniyle bıraktım. şimdi yapabildiğim tek şey (bana orda 1 ay boyunca öğretilen) en alt telden başlayarak üst tele doğru her telde, "p" "i" "p" "i" "p" "i" "p" "i" yapmak.. bir nevi parmak egzersizi öğrendik. ama nota bilmeden çalan bazı arkadaşlar var, kıskanıyorum. Hocaya gidecek felan zamanın yok. Neyse internetten tab çekip tek tek öğrencem[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! bone, bu p-i-m-i... diye giden alıştırmalar her ne kadar son derece vasat ve basit görünse de klasik gitarın temelini oluşturmakta. şöyle diyeyim: virtüöz sayılsan bile bu alıştırmaları düzenli aralıklarla yaparsın. nota bilmeden çalma konusuna gelince... bu yukarıdaki alıştırmaların temelini oluşturduğu sistemin eserleri o "nota bilmeden çalan" arkadaşların malesef çalamazlar. işi usulünce çalışmadan 10 sene uğraşsalar yine çalamazlar... ha bu kötü birşey mi? hayır kesinlikle değil. sonuçta senin ne amaçladığın önemli. eğer ki *atıyorum* beatles vurup vokal yapmak seni mutlu ediyorsa ve hedefin buysa, bunun üzerine yoğunlaşırsın ve senin için gereksiz olan herşeyi es geçersin. sonuçta senin aldığın zevk değil mi önemli olan? ha amacın daha farklı şeyler yapmak, daha teknik uğraşmaksa o zaman da ona göre çalışır ve ona göre zaman ayırırsın. [Bu mesaj Sufi tarafından 12 May 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Burda Mucize Duruyo Ben Hiç Gitar Kursuna gitmedim sadece bi tane kitap aldım ismini hatırlamıyom beynimi çalıştırdım oldu klasik gitar kesmio beni artım elektro ya başlıcam inşallah sana tavsiyem dediğim gibi anlayabileceğin bir kitap al bir giatar ve hiç onu elidnde düşürme benim yaptığım gibi (ama milletina :hrr: sisirme oke?)[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 biras yetenek lasim biras da azim. tolma parmaklarla da zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar