yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 omuza üst kola da şunu istiyorum http://4.bp.blogspot.com/-UWgMTzA78j8/TteAxlEbMoI/AAAAAAAABQc/NKLWwRdYPf8/s320/gergedan.d%25C3%25B6vmesi.jpg ama ilk dövme için fazla iddialı gibi tabi az gaz verin de şu kış girişeyim yav kaç para tutar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ben yaptırmazdım=beğenmedim abi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 wastyrx said: Ben yaptırmazdım=beğenmedim abi xD aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 @yav çok klasik olacak ama iyi düşün abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 salıya randewvum var benimde kolu kapatıyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 foto bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yav said: omuza üst kola da şunu istiyorum http://4.bp.blogspot.com/-UWgMTzA78j8/TteAxlEbMoI/AAAAAAAABQc/NKLWwRdYPf8/s320/gergedan.d%25C3%25B6vmesi.jpg ama ilk dövme için fazla iddialı gibi tabi az gaz verin de şu kış girişeyim yav kaç para tutar acaba yaptırma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bence yaptır çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 yav said: omuza üst kola da şunu istiyorum http://4.bp.blogspot.com/-UWgMTzA78j8/TteAxlEbMoI/AAAAAAAABQc/NKLWwRdYPf8/s320/gergedan.d%25C3%25B6vmesi.jpg ama ilk dövme için fazla iddialı gibi tabi az gaz verin de şu kış girişeyim yav kaç para tutar acaba Kolun ince değildir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 işte aradığım cevap buydu teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dovme gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Ulemaya sorduk değil dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bi arkadasim sirta kurek kemikleri arasina bunu dusnuyo, renkli nasil sizce ? giderli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 beyaz doğanı da varsa tam gider.koyarsınız birde ibrahim erkal kaseti.mahallede sizdden kralı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bu ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 kolun çok ince kalmış ya o dövme için bence. az daha kalın olsa fena olmamış. kol dedim ama diz de olabilir. anlayamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 klipitoris olabilir mi bir swat olabilir amerikan şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 barbu said: kolun çok ince kalmış ya o dövme için bence. az daha kalın olsa fena olmamış. kol dedim ama diz de olabilir. anlayamadım tam.yok ya kolu kaplasın diye öyle yaptırdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 o fotoğraftaki kol sanamı ait ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 sanata ait haliyle akbanka ait. akbank 30 yildir sanat ve sanatcinin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 iarwain said: o fotoğraftaki kol sanamı ait ?evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 cambazct said: bi arkadasim sirta kurek kemikleri arasina bunu dusnuyo, renkli nasil sizce ? giderli mi ? Hi hi ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 olamis mi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bi arkadaşım ekolü dövme güzel bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar