aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 İsmail'i devre arasında gaza getirmişler biraz sanırım. Aslında İsmail yetenekli ama aşırı derece güçsüz olduğundan sahada hayalet gibi geziniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ismail bu maçta omzu ile indirmediği kalmadı bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kewell'a omuz atmaya çalıştı atamadı ya beni orada bitirdi ismail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Llama said: ismail bu maçta omzu ile indirmediği kalmadı bee :)bi kewell i indirmeye çalıştı ondada başarısız oldu.bi arkadaşta pinoyu oynatmadı demiş.asıl pino oynamadı her ne kadar asıl yeri o kanat olsada adam forvet oynaya oynaya unutmuş kanatta oynamayı.2. yarıda pinoya top bile gelmedi hep kewell ın olduğu kanattan atak yapmaya çalıştık. ki pino nun bide ortası var ersan iyi yükselip barosun kafayı engellemese %100 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o bir arkadaş benim. İsmail gayet net 3-4 tane top aldı pinodan. Koca yarı 1 tane orta yapsın zaten. Hayır sanki forvette nobre gibi oynuyor, gene kanatlara kaçıp top alıyor genelde. Harbi nasıl futbol izliyorsunuz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 kara murat benim! abi kim kimi oynatmadıyı geçin artık iki takımda rezil oynadı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Tenekeadam said: o bir arkadaş benim. İsmail gayet net 3-4 tane top aldı pinodan. Koca yarı 1 tane orta yapsın zaten. Hayır sanki forvette nobre gibi oynuyor, gene kanatlara kaçıp top alıyor genelde. Harbi nasıl futbol izliyorsunuz bilmiyorum. valla yanlış maç izlemişiz biz sanırsam ula nobre bile sağ bek oynadı maçların sonunda resmen adam heryerde idi hele golu attıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Llama said: http://img10.imageshack.us/img10/5115/adfgh.jpg AHAHAHHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Köybaşı dediğiniz adam sadece ileri bindirme yapmayı bilen bi de ara sıra orta açabilen bi adam. E bunları Sabri de yapıyor. Sabri daha hızlı, sabri daha çok koşuyor, sabri daha güçlü yere düşmüyor, sabri daha çok pres yapıyor vs vs. Ve dediğim gibi "adam olun." tarzı mesajlar terbiyesizliktir. Kimden gelirse gelsin bu bölümde müsade etmiyoruz. Edit geldiği için uyarıyla geçiştiriyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bi de ara sıra orta açabilen bi adam. bunları Sabri de yapıyor. orta açabilen bi adam. Sabri orta açabilen Sabri awesome edit: yahu geyik yaptıkda sabri köybasından daha eyi tmm da arada 5 yas farkı var tek ona güveniyorum deliiden 15 yas küçük geliştirirse iyi olur geliştirmezsse kalsın yeni delii olsun ne olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Sabri'nin de ara ara ortaları var şimdi hakkını yememek lazım. Ha, nadir tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ne komik arkadaşlar var ya, Sabri İsmail'den çok daha iyi oyuncu. İsmail kendini geliştirirse onun kadar yada Deli İbo kadar olabilir. Daha fazlası olamaz. Bu gerçekle yüzleşin, biz Sabri'nin 8 senedir futboluna bir şey katmaması gerçeğiyle yüzleştik mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bu ligde 60'ların futbolu oynanıyor diyip arkasından aynı futbolu oynatıcak kadar karaktersiz bir adamın takımına tek kale maç yapıp kaybetmiş olmamız üzücü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 aynı futbol maynı futbol farketmiyo ki. adam 60ların futbolunu oynatıyosa yeneceksin, çağdışı futbolunu yüzüne vuracaksın. Yok adam 60ların futbolunu oynatarak seni yeniyosa da susacaksın, 60lar futbolunu bile yenemiyosan işin ne diyeceksin. Yendiği sürece istediği futbolu oynatsın adam. Bi de tek kale sadece bi 30-40 dk oynayabildik. O arada gol atmamız lazımdı, atamayınca pil bitti son 20 dk ortasaha düştü. Ha ama tabii aynı futbolu oynatan adamın başkası yapınca carlaması ayıp o ayrı bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ben zaten adam bu cümleyi ilk kurduğunda o dediğini söylemiştim Rew. Benim kızdığım gariban anadolu takımı senin sahana geldiğinde defans yaptı diye carlayıp ondan sonra derbi maçta takımını aynı mantaliteyle sahaya çıkarması. Yoksa isterse 1400'lerin futbolunu oynasın kimse karışamaz. Ben Mourinho'lu Chelsea'nin defansını keyifle izliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 onların ofansı defansı kadar iyi olduğunu biliyordun da ondan yarıca bir yere öbeklenmeden bütün sahayı kaplayarak yapıyorlardı da ondan keyif veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabriyi öle cok daha iyi yapan artılar nelermiş merak ettim eger deli dana gibi kosmasını sayacaksanız hakkaten komik olur defans dicekseniz orada da sadece tecrübe ile üstüne koydugu seyler var ki nobrenin kafa vurupda sayılmayan golde bir cok hakem tersi bir kara verebilirdi ve sabrinin durusu falan cidden komedi kaldı kı hakeme verdigi tepkiler gereksiz hırsı flan gerci adamın beyni sag bek calısına kadar 8 sene gecti orta sahaya alısana kadar bi 10 sene daha lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Saydık defalarca, fiziği daha iyi, bindirmeleri daha güçlü, daha çok pres yapıyor, daha güçlü olduğu için düşmüyor, köybaşı gibi her çalımı yemiyor, defansta da tecrübenin etkisiyle özellikle son 1 senedir falan daha faydalı. Özellikle 2-3 sene öncesine kadar kanatta oynadığı dönemde daha etkiliydi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sabri>all ehehehehehe Dengeniz bozulmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 köybaşından iyi olmak için >all olmaya gerek yok, iyi olmaya bile gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yeter abi yuklenmeyin galatasaraylilara. yakinda hakan $ukuru forvete geri getirme kampanyasi ba$latacaklar 2000 ruhu adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Rewendor said: aynı futbol maynı futbol farketmiyo ki. adam 60ların futbolunu oynatıyosa yeneceksin, çağdışı futbolunu yüzüne vuracaksın. Yok adam 60ların futbolunu oynatarak seni yeniyosa da susacaksın, 60lar futbolunu bile yenemiyosan işin ne diyeceksin. Yendiği sürece istediği futbolu oynatsın adam. Bi de tek kale sadece bi 30-40 dk oynayabildik. O arada gol atmamız lazımdı, atamayınca pil bitti son 20 dk ortasaha düştü. Ha ama tabii aynı futbolu oynatan adamın başkası yapınca carlaması ayıp o ayrı bir mevzu. sizin orta sahayı siz kendiniz verdiniz oyuncu değişiklikleri ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Abi yıllardır izliyoruz sabriyi, 3 metre onune pas atmak başarı onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o da doğru, Cana ortada kalmalıydı en basidinden. Ayhan çıkmalı hatta mümkünse hiç başlamamalıydı. Ya bu Ayhan'ı görüyorum her maç en az bir kere arkasından koşan adam gelip ayağından topu alıyo. Bi de öyle rahat alıyo ki, hiç mücadele etmeden, bebek elinden şeker alsan daha çok uğraşırsın. Hani 1-2 kere değil, her maç görüyorum. Dün de oldu. Şu adam nasıl hala oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Tenekeadam said: Abi yıllardır izliyoruz sabriyi, 3 metre onune pas atmak başarı onun için. Son dönemlerde çok izlememişsin demek ki. Mesela dün Pino'ya çıkarttığı bir top var ki Pino birazcık forvet kanı taşısa kesin goldü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar