Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

ismail bu maçta omzu ile indirmediği kalmadı bee :)
bi kewell i indirmeye çalıştı ondada başarısız oldu.bi arkadaşta pinoyu oynatmadı demiş.asıl pino oynamadı her ne kadar asıl yeri o kanat olsada adam forvet oynaya oynaya unutmuş kanatta oynamayı.2. yarıda pinoya top bile gelmedi hep kewell ın olduğu kanattan atak yapmaya çalıştık.

ki pino nun bide ortası var ersan iyi yükselip barosun kafayı engellemese %100 gol
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

o bir arkadaş benim. İsmail gayet net 3-4 tane top aldı pinodan. Koca yarı 1 tane orta yapsın zaten. Hayır sanki forvette nobre gibi oynuyor, gene kanatlara kaçıp top alıyor genelde. Harbi nasıl futbol izliyorsunuz bilmiyorum.

valla yanlış maç izlemişiz biz sanırsam
ula nobre bile sağ bek oynadı maçların sonunda resmen adam heryerde idi hele golu attıktan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Köybaşı dediğiniz adam sadece ileri bindirme yapmayı bilen bi de ara sıra orta açabilen bi adam. E bunları Sabri de yapıyor. Sabri daha hızlı, sabri daha çok koşuyor, sabri daha güçlü yere düşmüyor, sabri daha çok pres yapıyor vs vs.

Ve dediğim gibi "adam olun." tarzı mesajlar terbiyesizliktir. Kimden gelirse gelsin bu bölümde müsade etmiyoruz. Edit geldiği için uyarıyla geçiştiriyorum bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ara sıra orta açabilen bi adam. bunları Sabri de yapıyor.

orta açabilen bi adam. Sabri

orta açabilen Sabri

awesome

edit: yahu geyik yaptıkda sabri köybasından daha eyi tmm da arada 5 yas farkı var tek ona güveniyorum deliiden 15 yas küçük geliştirirse iyi olur geliştirmezsse kalsın yeni delii olsun ne olcek
Sosyal ağlarda paylaş

aynı futbol maynı futbol farketmiyo ki. adam 60ların futbolunu oynatıyosa yeneceksin, çağdışı futbolunu yüzüne vuracaksın. Yok adam 60ların futbolunu oynatarak seni yeniyosa da susacaksın, 60lar futbolunu bile yenemiyosan işin ne diyeceksin. Yendiği sürece istediği futbolu oynatsın adam. Bi de tek kale sadece bi 30-40 dk oynayabildik. O arada gol atmamız lazımdı, atamayınca pil bitti son 20 dk ortasaha düştü.

Ha ama tabii aynı futbolu oynatan adamın başkası yapınca carlaması ayıp o ayrı bir mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten adam bu cümleyi ilk kurduğunda o dediğini söylemiştim Rew.
Benim kızdığım gariban anadolu takımı senin sahana geldiğinde defans yaptı diye carlayıp ondan sonra derbi maçta takımını aynı mantaliteyle sahaya çıkarması.
Yoksa isterse 1400'lerin futbolunu oynasın kimse karışamaz. Ben Mourinho'lu Chelsea'nin defansını keyifle izliyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

sabriyi öle cok daha iyi yapan artılar nelermiş merak ettim eger deli dana gibi kosmasını sayacaksanız hakkaten komik olur defans dicekseniz orada da sadece tecrübe ile üstüne koydugu seyler var ki nobrenin kafa vurupda sayılmayan golde bir cok hakem tersi bir kara verebilirdi ve sabrinin durusu falan cidden komedi kaldı kı hakeme verdigi tepkiler gereksiz hırsı flan gerci adamın beyni sag bek calısına kadar 8 sene gecti orta sahaya alısana kadar bi 10 sene daha lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Saydık defalarca, fiziği daha iyi, bindirmeleri daha güçlü, daha çok pres yapıyor, daha güçlü olduğu için düşmüyor, köybaşı gibi her çalımı yemiyor, defansta da tecrübenin etkisiyle özellikle son 1 senedir falan daha faydalı.

Özellikle 2-3 sene öncesine kadar kanatta oynadığı dönemde daha etkiliydi tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aynı futbol maynı futbol farketmiyo ki. adam 60ların futbolunu oynatıyosa yeneceksin, çağdışı futbolunu yüzüne vuracaksın. Yok adam 60ların futbolunu oynatarak seni yeniyosa da susacaksın, 60lar futbolunu bile yenemiyosan işin ne diyeceksin. Yendiği sürece istediği futbolu oynatsın adam. Bi de tek kale sadece bi 30-40 dk oynayabildik. O arada gol atmamız lazımdı, atamayınca pil bitti son 20 dk ortasaha düştü.

Ha ama tabii aynı futbolu oynatan adamın başkası yapınca carlaması ayıp o ayrı bir mevzu.

sizin orta sahayı siz kendiniz verdiniz oyuncu değişiklikleri ile
Sosyal ağlarda paylaş

o da doğru, Cana ortada kalmalıydı en basidinden. Ayhan çıkmalı hatta mümkünse hiç başlamamalıydı.

Ya bu Ayhan'ı görüyorum her maç en az bir kere arkasından koşan adam gelip ayağından topu alıyo. Bi de öyle rahat alıyo ki, hiç mücadele etmeden, bebek elinden şeker alsan daha çok uğraşırsın. Hani 1-2 kere değil, her maç görüyorum. Dün de oldu. Şu adam nasıl hala oynuyor ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...