Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya ben cok kaşınıyorum hele yüzüm aşırı derecede kaşınıyor bi işle meşgul olurken mesela biriyle konuşurken gitar calarken falan bateri çalarken kafam deli gibi kaşınıyor nedenini bilen varmı? aha shu an burnum kaşınıyor strestenmidir nedir bi nedenini bilen varsa söylermi?[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya ben terleyince , strese girince kaşınıyorum :) strestendir kesin :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sıkıntıdandır o bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 *!kaşınır KAŞINTI GELİR KAŞINTIYA KAL GELİR KAŞINTISI GİDEMEZ* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sıkıntı? :D gayet eyleniyorum abi ama biyere gittiğimde yada biriyle konuştuğumda sıkıntı olabilir.[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 pisikolojik. kaşındığını düşünüyorsun ve kaşınıyor doğal olarak :) düşünme kendini ver bişilere :D[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 geçen benimde durup dururken burnum kaşınmaya başladı ama neyseki sonra geçti. çok kötü bişi.. hele yanıklardan sonraki kaşıntı ÇOK kötü birşey. geçen sene olmuştu bana bir de geçsin diye soğuk sul+kese attım.. çıktığımda kaşıntıdan ölüyordum. gözlerimden yaş geliyordu. babam ise abarta fln diyip beni sinir ediyordu :)[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya ben öss ye hazırlanırken , ödev yapmayınca dershanediki hoca kızardı ( öhöm biraz tembeldim , bir yada iki kez ödev yaptım :lol: ) beni hemen kaşıntı tutardı :D[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 kaşıntıya en güzel çözüm: kaşıntı nedir diye düşünüp, nası hissediyorum ki ben bunu falan diyip, kendini rahat bırakıp kaşıntının etrafına havlu gibi bi şey sardığını hayal edip, kaşıntıyı anlamaya çalışmaktır. artık huylanmaz oldum kaşıntıdan, o derece.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. [Bu mesaj birinci_ben tarafından 25 Ağustos 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 duş al =P[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bildiğim kadarıyla kaşıntı , vücuttaki histamin maddelerinin bir araya toplanmasından oluşur . Sen kaşıyıncada onlar sağılırmış . ( L3 deki biyolojici keklemediyse böyle :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 terleyince,terliyken efor sarf edince ya da banyodan çıkıncada oluyor mu?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 mesela ben böcek görünce kaşınırım çok tiksiniyorum. ve çoğu insandada olur kaşınma ile ilgili bişey söyleyince okuyunca psikolojik olarak etkileniyor ve kaşınmaya başlıyorsun. Ayrıca çok stres ve sıkıntıdan kaşınırsın doktor bana böyle demişti çok fazla kaşınırım bende stresin etkisiymiş bu...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Evet senin bi banyo yapma zamanın gelmiş artık 3 yıldan sonra :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yaw düşününce kaşınmaya başladım hay allah neyse bence de psikoljik başka şeyler düşün ve burayı okuma bana daha çok kaşıntı geldi[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Eternal, 25 Ağustos 2004 20:28 tarihinde demiş ki: duş al =P harbi haa 5 haftadır duş almıom :P yok laa okadar değil :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 5 hafta diil canım 4 hafta oldu[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 irade çekirge. kullan onu. çekirge? elembacaklı, zıpzıp, ince bacak, vıcır vıcır, vızvız, böcüq! *!kaşınır*[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 shapshal nerden bildin lo :) daha dün aldım en son duşu destur abi :D[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lan yazıyı okuyunca kasındım huzhua[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben neredeyse 24 saat boyunca hiçbir yerimi hiçbir şekilde kaşımam. bir yerim hariç. göz kapaklarım. deliler gibi kaşınır. kirpiklerim uzun olduğundan mıdır nedir. acıyana kadar ovalar, kaşırım bi güzel. sonra da acır. *!ouch*[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bittttttt :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ben bılıodum bu cocukta bı$ı oldugunu; erutan ne yazık ki uyuz olmu$ olabılırsın(!)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 uyuzlar hep kaşınır...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Manu, 25 Ağustos 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Bittttttt :D:D ueheuheuehe kopeklerle hasır nesır oluyomuydun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar