Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaşıntı...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ya ben cok kaşınıyorum hele yüzüm aşırı derecede kaşınıyor bi işle meşgul olurken mesela biriyle konuşurken gitar calarken falan bateri çalarken kafam deli gibi kaşınıyor nedenini bilen varmı? aha shu an burnum kaşınıyor

strestenmidir nedir bi nedenini bilen varsa söylermi?[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

geçen benimde durup dururken burnum kaşınmaya başladı ama neyseki sonra geçti. çok kötü bişi.. hele yanıklardan sonraki kaşıntı ÇOK kötü birşey. geçen sene olmuştu bana bir de geçsin diye soğuk sul+kese attım.. çıktığımda kaşıntıdan ölüyordum. gözlerimden yaş geliyordu. babam ise abarta fln diyip beni sinir ediyordu :)[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben öss ye hazırlanırken , ödev yapmayınca dershanediki hoca kızardı ( öhöm biraz tembeldim , bir yada iki kez ödev yaptım :lol: ) beni hemen kaşıntı tutardı :D[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kaşıntıya en güzel çözüm: kaşıntı nedir diye düşünüp, nası hissediyorum ki ben bunu falan diyip, kendini rahat bırakıp kaşıntının etrafına havlu gibi bi şey sardığını hayal edip, kaşıntıyı anlamaya çalışmaktır. artık huylanmaz oldum kaşıntıdan, o derece.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.

[Bu mesaj birinci_ben tarafından 25 Ağustos 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla kaşıntı , vücuttaki histamin maddelerinin bir araya toplanmasından oluşur . Sen kaşıyıncada onlar sağılırmış . ( L3 deki biyolojici keklemediyse böyle :) )[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mesela ben böcek görünce kaşınırım çok tiksiniyorum.

ve çoğu insandada olur kaşınma ile ilgili bişey söyleyince okuyunca psikolojik olarak etkileniyor ve kaşınmaya başlıyorsun.

Ayrıca çok stres ve sıkıntıdan kaşınırsın
doktor bana böyle demişti çok fazla kaşınırım bende
stresin etkisiymiş bu...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

ben neredeyse 24 saat boyunca hiçbir yerimi hiçbir şekilde kaşımam. bir yerim hariç. göz kapaklarım. deliler gibi kaşınır. kirpiklerim uzun olduğundan mıdır nedir. acıyana kadar ovalar, kaşırım bi güzel. sonra da acır.

*!ouch*[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

ben bılıodum bu cocukta bı$ı oldugunu;

erutan ne yazık ki uyuz olmu$ olabılırsın(!)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...