Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Hiç susamıyorum, hiç eksikliğini hissetmiyorum neden böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kola, meyve suyu vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 soda içiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Aluriel said: kola, meyve suyu vs ? öğünlerde kola içiyorum kahvaltıda çay.Bi de bazen öğlen yemeğinde ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tamam işte içiyorsun bi yerde. sağlıklı mı diye sorarsan değil ama ölmezsin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 benimde bi arkım var böyle. su içemiyo meyve suyu kola fanta sigara fln takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Abi su içmek istiyorum ama aklıma gelmiyo.Şimdi kalktım mesela durduk yerde su içmek istediğim için susamadığım halde 3 bardak su içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben de yaz boyu içemedim pek. gece gündüz kola tüketiyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dartanian said: Abi su içmek istiyorum ama aklıma gelmiyo.Şimdi kalktım mesela durduk yerde su içmek istediğim için susamadığım halde 3 bardak su içtim. sana kız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 al yanına büyük şişe su arada içersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Vardı, bizimkiler yok plastik yok sağlıksız bilmemne diye 3günde 1 alıyolar şişemi.Sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Böbrekler gider yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 cam şişe al bi tane ikeada 1 lira mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Öyle yapayım evet. Abi mesela 3 tane bira içeyim 1 maksimum 2 kere wcye giderim gece boyunca çok acaip bi boşaltım sistemim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ÖL ÜRS ÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ürs çekiç üzengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 en azından su içtim topicinden daha anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben evdeyken içmeden duramıyorum lan üç dört litre su içiyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OSpEW1PYxF4 Su içilmez mi ya en efsane şey. Öpüyorum suyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bu sıkıntı aynısıyla annem ve onun annesinde de var. annanemde orta kulakta dengeyi sağlayan organın kuruması sonucu kadın durduk yere yere düşer gibi oluyordu. 2 seneye yakın gezmediği doktor kalmadı, en sonunda birisi teşhisi koyabildi. su içmeye başladı düzeldi. annemde de dizlerde sıkıntı çıktı. sıvı eksikliğinden dizdeki kıkırdaklar aşırı yıprandığından ameliyat olmak zorunda kaldı, su içmeye başladı ve düzeldi. sanırım genç yaşlarda pek sıkıntı olmuyor ama yaş ilerledikçe sıkıntılar başlıyor. annem evde bile olsa sürekli ufak bi pet şişede su taşıyor yanında, gördükçe 2 fırt alıyor sudan canı su içmek istemese bile. sen de o şekilde bişeler düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Benim annemde aynı şekilde mutlaka yanında bi pet şişe alıyor ve taşıyor.Aynı durumu yapmamız lazım aslında en az 2 litre falan da işte unutuyorum sdf neyse bi şekilde hatırlayınca koşa koşa gidip içicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bende spor yaparken gunde en az 1.5 lt iciyim die 1.5ltlik su alırdım o siseyi gördükce su icmen gerektiği aklına gelio ve doğru insan aksama kadar susamayabilio cok garip. peki uzun sure su icmeden yatıpta rahatsızlık hisseden varmı sanki böbreklerde bisi hissedip, gidip bi su iciymde öle yatıyım gibi böbreklerimin sanki ağladıgını dusunuorum psikolojk büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben yatağa yatıyorum, işemediysem uyuyamıyorum çişim yoksa bile dönüyorum duruyorum yatakta kalkıp işiyorum bazen çok zor oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 anam gibisin. saf su içtiğini görmedim. ben de aşırı içerim, jöle gibi bi kıvamdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar