mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 said: Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak devlet yurtlarına saat 21.00 olan giriş saati uygulamasını savunarak çok konuşulacak bir değerlendirme yaptı. O yaşta kız çocuğunun başı boş sokakta dolaşmasını doğru bulmadığını söyleyen Albayrak, “O saatte çarşı pazar da açık değil, bara da gitmesin. Hem kız çocuğunun barda ne işi var” diye sordu. YURTKUR Kanunu nedeniyle Meclis’te yapılan görüşmeleri izleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Albayrak kuliste gazetecilerle sohbet etti. Görev yaptığı 7.5 yıl içinde yurtlardaki değişimi anlatan Albayrak yeni projelerden bahsetti. Ancak Albayrak’ın en ilginç açıklaması yurtların giriş-çıkış saatleriyle ilgili bir soru üzerine oldu. Albayrak özellikle büyük şehirlerde tartışma konusu olan kız öğrenciler için giriş saatinin 21.00 olmasına yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: ”O saatte neresi açık. Çarşı Pazar kapalı. Bara da gitmesin. İçki sigara zararlı zaten. Yurtlarda kalan öğrencilerimizin yüzde 96-97’si dersleriyle ilgileniyor. Tiyatroya sinemaya gitmelerine veya bir kursa katılmalarına engel yok. Gittiklerinde bunu gösteren belgeleri ibraz ettikleri taktirde hiçbir sorun yaşanmıyor. Hem 17 yaşında kız çocuğunun o saatte dışarıda kalması doğru mu? Ben o saatte kız çocuğunun başı boş sokakta dolaşmasını doğru bulmuyorum. Tiyatroya sinemaya gitsin, bar başka bir şeydir. Hem erken saatte yurda girince ders çalışmaya başlıyorlar. Biz de bu giriş saati uygulaması ile onları ders çalışmaya yönlendirmiş oluyoruz." Devlet yurtlarına ailelerin büyük güven duyduğunu, yurt ortamlarında da bu güven ve samimiyet duygusunun öğrencileri memnun ettiğini anlatan Albayrak bu ilgiye kanıt olarak da şunu gösterdi: “Eskiden yurtlarımız okullar açıldığı zaman dolar Ocak gibi boşalırdı. Ancak şimdi yapılan iyileştirmelerin de etkisiyle Mayıs’a kadar dolu. Devlet yurtlarında 143 bin kız öğrenci kalıyor. Kaynak : http://www.internethaber.com/universiteli-kizin-barda-ne-isi-var--311099h.htm#ixzz16JNXJslc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Çok doğru bir uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Tam bunu okuyordum ben de. Aha bunu gorup te sesini cikarmayan o super kurtlar vadisi genc nufusumuz bu uygulamayi hak ediyordur arkadasim: Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 17 yaşındaki kızın barda işi yok harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 17 yaşındaki kız bara giderse suç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 küfür etmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bi de bara kızkıza geldik biz, sevişmicez diye gelen kızları dövmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dynun said: Çok doğru bir uygulama+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o insan değil ki zaten barda fln ne işi var? hem barlara sazlara kızlar gitmesin zaten gay bi ulus olup çıkalım. Peçen var mı, yok mu? aaa.. yazık be daha saat 21:00 hayat başlamamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 universite ile birlikte 18 yaşına girilmiyor mu normal şartlarda 17 yaşında okuyanda vardır tabi erken başlamıs falan.ama genelde 18 oluyor uniye giriş yaşı onun harici uslup yanlış bence.yapmasın etmesin tarzı.ama dogru bi karar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Evet 17 yaşındaki kız dışarda başı boş dolaşamıyor gece çünkü yine bu kafada olanların ürettiği toplum sistemi ve onun doğurduğu abazanlar yüzünden.Başı boş ne demek ya sanki normalde tasmayla köpek gezdiriyorsun.Tiksiniyorum bu ataerkillikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yurtta kalan bütün kızlar 17 yaşında mı peki? Yoksa reşit olsunlar öyle gitsinler mi diyor bakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 devlet yurdunda kalıp bara gitmek nedir ya sonra 33lük bi bira isteyip 2.5 saat yudumluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 18 ine gelen gitsin bara isiyorsa da 17 yaşındaki gitmesin lan.. jail bait kaynıyor ortalık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yani 22-23 yaşında mezun olduklarında çogu şeyi yaşamamış olcaklar ve tuzağa düşürmesi daha kolay olur ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 la bunun ikinci öğretimde okuyanı var, akşam ders alanı var, kursa gideni ver, öğrenci kulübüne üye olanı var. var da var yani saymakla bitmez. mallık başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 liselilerin alışveriş merkezlerinde volta atması gibi bişiler vardı zamanında. alışveriş yapmayacaklar da avm'lere giremesin! çok doğrusunuz başkanım!!! sadece tek sorun var, 17yaşındaki kızın üni.de ne işi var lan? 18değil miydi o? adam ne iş yaptığını biliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben 16.5 yaşımda ünideydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Red said: yani 22-23 yaşında mezun olduklarında çogu şeyi yaşamamış olcaklar ve tuzağa düşürmesi daha kolay olur ahahBu açıdan hiç düşünmemiştim tamam fikrimi değiştirdim çok yaşa başkan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 2 Kız babası olarak tam destekliyorum beyfendiyi. 21.00 dedin mi evinde anasının babasının dizinin dibinde olması lazım çocukların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 adam açık kapı bırakmış işte. tiyatro bileti alıyosun sonra kop kop kop. neden geç kaldın derlerse doğaçlama yaptılar uzadı oyun dersin. ovye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Fistan said: ben 16.5 yaşımda ünideydim sheldon'da erken gitmiş. ama azınlık bak bunlar.. yurtlarda bu gibi arkadaşlara zaten abilik, ablalık yapılır. beraberce maklube yenilir. destek olunur. sohbetler edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kizin 9 da barda i$i ne, yurtta tecavuz vakti kaciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 okumaya mı aleme mi gidiyorsun git dersini çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben de 17 de unideydim. arkadaslarim bara falan giderken cagirirlardi, ya olm oluyorum bas agrisindan falan cekiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar