mardox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 random hc'lerde sürekli hos, occulus, old kingdom gibi nerde sıkıcı uzun instance var hepsini denk getirmeyi başaran cenabetler gültü :D dünya klasikleri serisini okumadıysanız başvurmayın muhabbetin seviyesi ağır gelir :D (tu) tusu kazanırsam vay ak'deyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 :P bi kere laptop ekranı görüntü ters dönmüştü nasıl becerdiysem bütün raid boyunca boynum kopacaktı heal yapıcam diye ama gene wipe yememiştik. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bi dip not atıyorum çok extreme bir durum oldu guiltte. Bi hata yaptınız ama bug oldu saçma bişey oldu vb. Direk açıklamaya çalışmayın, öküzlük yapın geçin yoksa aylarca peşinden "dabiii dabiii" şeklinde reaksiyonlar alabilirsiniz. Basit olun, istekli olun, espri anlayışınız olsun. Bizden daha iyi gült bulamazsınız. yürrrrrüüüüüü beeeeaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 başarılar konsept güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Viktor said: xunn said: dedi raid'e gelip mainhandini bankada unutan healer. Kaç wipe sonra farketmiştin? O da sırtında Lance oldugundan dolayı. Adeta bir öküzsünüz mulgear. ahah crit abi hayır öyle değildi o ağaç olunca insan ne bilsin göremiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ilk sormak gereken soru insan neden silahını cıkarır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 öeh iyi soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 arıyorum yarım saattir Orgrimmar dan razor hill e nasıl giderim ? uçarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Gidemezsin, vurdur güneye doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Churel said: subannallah ! tam benlik. haftada 10-12 saat oynayabilirim gelsemmi acaba bende Süphanallah dediniz kazandınız. Bu arkadaşı kayıtsız şartsız recruit edip rank verelim, maklube buluşmalarımıza çağıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 screwy said: ilk sormak gereken soru insan neden silahını cıkarır? ya wipe yiyoduk.... çıkartınca durability gitmiyo çıkarttım ben de vahşice katledilmeden önce sonra da takmayı unuttum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 axedice said: Churel said: subannallah ! tam benlik. haftada 10-12 saat oynayabilirim gelsemmi acaba bende Süphanallah dediniz kazandınız. Bu arkadaşı kayıtsız şartsız recruit edip rank verelim, maklube buluşmalarımıza çağıralım. Muhakkakiyetle kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şunu outland'te yapsaydınız ya =). Bu arada Frostmane'de latency ne alemde başlangıçta 100'ü geçmezken şimdi 200'ün altına inmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mulgear6 said: screwy said: ilk sormak gereken soru insan neden silahını cıkarır? ya wipe yiyoduk.... çıkartınca durability gitmiyo çıkarttım ben de vahşice katledilmeden önce sonra da takmayı unuttum =(2 gold un lafını ettigin icin ozledigimi farkettim seni malciir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ben hepinizi özledim, cata'da çok eglenicez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 arkadaşlar cata'nın konsept ortada PAIN, AGONY böyle şirinlik msjlar atmayalım sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bloodless said: Şunu outland'te yapsaydınız ya =). Bu arada Frostmane'de latency ne alemde başlangıçta 100'ü geçmezken şimdi 200'ün altına inmiyor :( sabah 50-60 aliyorum sonra serverdan mi bizim hatlardan mi bilmem 200lere vuruyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mulgear6 said: ya wipe yiyoduk.... çıkartınca durability gitmiyo çıkarttım ben de vahşice katledilmeden önce sonra da takmayı unuttum =(olum bu nası bi savunma laaan. ahahah. fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mulgear6 said: ya wipe yiyoduk.... çıkartınca durability gitmiyo çıkarttım ben de vahşice katledilmeden önce sonra da takmayı unuttum =( "WoW in game notification" said: You can not do it during combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yok aga, silahı çıkarabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Al birini vur ötekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben orada komple typo yaptım ki..harflerin yerini değiştirin daha anlamlı başka bir cümle çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 böyle de pro guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 i ban thee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 cok proyuz lan aoe den yattiginda "aoe yi goremedim degil, bi skill daha atip valla cikicaktim" seklinde aciklama yapan cok degerli ueyelerimiz var asdffdsaafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar