aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adamlar wow oynuyo, gitme ustlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 nickler nedir ally tarafındayım :D tolbaradda falan yakalarsam öpeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Nickleri yazsak mı acaba? Çünkü bi kısmından banlanırım. Karı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Yazmayın armoryden baksınlar yahu herkeze açık nasılsa :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bide şey var axediceın ölüşaapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Adisko benim rogue ile giriyorum bu aralar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Kaede said: bide şey var axediceın ölüşaapan Hala shaman'ım Oprahwindfury kadar iyi değil ama dimi kaede-kun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Haplo-Human Warrior benim de karşılaşırsak sevişiriz bg'de :D BRB Cat on Fire da guild :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Haplo mu?.. DOSTUM MAGEİNİN ADI DA RAISTLIN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 drizztahmeti kas bence sonra bütün faglance ve faggate cycle karakterleri isimlerinkileri avlayalım bglerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Aaa dimi hunterım var benim bitane. Drizztahmet ve sadık panteri Gülenheyvan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 axedice said: Haplo mu?.. DOSTUM MAGEİNİN ADI DA RAISTLIN Mİ? Tabi komikli nick alamadık biz zamanında aklımıza gelmemiş hödüklük bizde aslında. Bu arada şuana kadar nickinde türkçe isim barındıran Arena takımına lose'um, player'a ölmüşlüğüm yok ^^ Gelin bana bi ilk yaşatın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Warriorımın adı Caramon ama farklı bi Caramon bu. Şerefli bir demirci olan babasını Orclar öldürmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 birikmis yastik alti altinlari, bankadaki ivir zivirlari kime gondereyim? hesabi sattik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Euehu guild banka bagis olarak alabiliriz adasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Biz bunu konuşmuştuk sanki senle.. axedice diye bi karakterim var en kolay onun adı aklında kalır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 burağın hayallerinin suıya düşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Laurelin karakter adi, bank log u makbuz niyetine pasteler plaket veririm sddsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 lan totoslar. ben simdi nostalji olsun diye geri dondum oyuna da, isten arta kalan zamanda giriyorum falan. cok yalnız kaldım lakin, nedir vay ak'da durumlar, gelsem takılır mıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Biz BF3 ve Skyrim oynuyoruz bro. WoW'a para vermiyıruz artık, hayatımın 7 yılı nerede bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 1 ay sora swtor çıkıyo hacıdayı ne wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 olm wrath almak icin etiler'de bulustugumuz geceyi hatırlıyorum lan. sen, cuce, axe, dwogrian bi de bi kac kisi daha vardı. arada girin oyuna, 10man falan yapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 swtor patlayacak ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Sparkcaster said: 1 ay sora swtor çıkıyo hacıdayı ne wowu swtor big bang'i gölgede bırakacak, şiddetinden 15 tane indie firma kuracaklar stüdyonun calısanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hahahahayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar