Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Beyler bayanlar merdivenden kayanlar, Feral druid tank/dps olan bendeniz ile, Bir warlock arkadaşım uzak diyarlardan parıldak mavili alyans yönünden bu istikamete geçmeyi düşünüyoruz. Kesinlikle ruhu haşin tipler olduğumuzdan worgen olduyduk zaten yanlış anlaşılmasın. Itemlarımız falan son derece şükeladır uygun mudur?
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 itemlar falan önemli değil, insan olan herkesi alıyoruz gülte. raid spot'u bulmak falan cok zor, keza raid bulmak da biraz zor. oyun icinde gordugunuz birine whisper atin, officer varsa sizi alir.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Gel gel, kitty kitty takılırız :p Raid falan şu sıralar zor, zira 4.1'in gelmesi çok uzadı ve içeriği de bir o kadar yetersiz.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bide rift diey yetersiz bi oyun buldular wow devsirmesi, onu oyniolar ferrero rocher varken gidip ulker kingtop almak gibi bisi, kingtop gerci ilkinden cok daha ucuz bunlar kingtopa rocher parasi verio lulz
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ya bir de guildin repair parasini ic edenler var ^_____________^ incoming /gkick
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 goldu satip mortis beye sahne kostumu alcaz you wa shock calcak bize live http://www.youtube.com/watch?v=Io5wEPLjcI8&feature=related
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 4.2 gelene kadar i aksiyon beklemeyin bizden heroc yapabilcek insanlar deiliz eahuheauh
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 444 kisi usta 250 acc olsa bile kac raid cıkar ordan :) yazın belki mig ederim gelirim orda olursanız
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Guildde en az 5 altı olmayana kız vermiyoruz.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 haftada 3 gün 20.30-24.30 arası raid yapabilicek ; az buçuk raid tecrübesine sahip , oyunu benden daha iyi oynayan Druid (tank/heal/dps) Shaman (heal/dps) Paladin (Tank/dps) İhtiyacımız var , hem cata contentini tamamlamak hem de 4.2ye hazırlık için. Yukarda belirttiğimiz roller dışında da Cata raid tecrübeniz varsa raid compumuza uygun şekilde aramıza katılmanızı sağlayabiliriz. Oyun içi Ranaas ve/veya Revnak'a pmlerinizi , buradan da özel mesajla ilgili mesajlarınızı hasretle bekliyoruz Cata raid tecrübeniz ve benden fazla kabiliyetiniz varsa hodri meydan
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Viktor said: bide rift diey yetersiz bi oyun buldular wow devsirmesi, onu oyniolar ferrero rocher varken gidip ulker kingtop almak gibi bisi, kingtop gerci ilkinden cok daha ucuz bunlar kingtopa rocher parasi verio lulz rift yeterli. oyunumuza laf ettirmeyiz ! trolololo
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Gençler serverınızda tauren priestim var invite lazım :0
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Walla gelesim tuttu aranıza napsam bilmem ki.
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bi aktif olarak konuşabiliceğim irtibata geçebiliceğim bi arkadaş yokmu? bi öm den ulaşabilirmi bana charı aktarıcamda frostmane e.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Neden ÖM'den ulaşıyoruz sana, sor işte soracağını :p
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya yok böyle alenen şaapmak olmasın diye. viktor'la görüştümde. raid maid muabbet geyik şamata gırgır şu anda aktif olarak dönüyomu mrk ettim =)
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 alıyorum charı frostmane e. açın bana kapılarınızı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bir miktar karanlığın kalesi ve karakanatın yuvasına akın eyleyen gençler hala mevcut
Öne çıkan mesajlar