PhysX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tabi şişman ve gözlüklüler her zaman zeki olmaz.. birde şişman olmayan gözlüklüler vardır ki bunlar hep grubun rotasını çizer bilmiş bilmiş ahkam keserler ama takılıp düşünce kurda kuşa yem olurlar içlerinden bazı istisna kahraman olanlar da çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Nutty Proffessor bu klişeyi yıkmış filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Şişman ve gözlüklülerden önce zenciler ölüyo(tabi varsa) Ama siftah pilottur genelde. Pilot varsa büyük ihtimalle ilk ölen odur, ırkı kilosu filan farketmez. %60 ı uçak düşünce ölür, %30 u düşüşten kurtulur ama ilk öldürülen olur, geri kalan %10 da da pilot başroldedir zaten, hiç ölmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bone said: gözlüklü ve şişman insanlar en alt tabaka insanlardır. en çirkin insanlar onlardır. oysa uzun boylu ve gözlüksüz insanlar daha yakışıklıdır. çünkü değişik tipler daha iyi uyar üstlerine. Mesela bakıyoruz, Jurassic Park'ta Denis diye bi ahmak var, herşeyi berbat ediyor, ve ilk ölen adam da oydu. Hatta bakıyoruz, o rolde oynayan adam, Space Jam'de de oynamıştı, ve orda da ezik bir rol vermişlerdi. Yakışıklı insanlar hep kazanır, çirkinler hep kaybeder. Kaybeden rolu üçün yakışıklı bir adam, kazanan rolu için çirkin bir adam getiremezler. Dediğim gibi gözlüklü şişman ve kısa insanlar en alt tabakadan insandır, Evrime göre en ezik kişilerdir. Bu insanı kazandırırsan, seyirci şaşırır anlamaz. Ayrıca yakışıklı adam filmde her zaman kazancağını belli eder. Kazanmak onun üstüne çok daha yakışır. Oysa kaybetmek çirkin adamın üstüne daha çok yakışır... abi nasıl tespitler lan bunlar. şişmanların anasını avradını diye bitireceksin sandım en sonunda sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 gözluklu ve zayıfım ben ne zaman ölücem lan yeter da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bone en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben şişman, yakışıklı ama gözlüksüzüm. ben ne olacağım peki? bir bilirkişiden benim durumumu izah etmesini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 şişman ve yakısıklı olman imkansız surat brad pit bile olsa şişkoysan çirkinsindir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Abi şişmansan diğerleri hep kandırmaca, tanıdıklarının ailenin falan :"şişman ama yakışıklı çocuk. Şişman ama bir kilo verse, ohoo çok canlar yakar. Şişman ama yüreği güzel." gibi kirli oyunları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 1.94 e 115 im, gözlük yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sen olmezsin. 120 yasina kadar yasiycaksin. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 hayat çok acımasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bone said: gözlüklü ve şişman insanlar en alt tabaka insanlardır. en çirkin insanlar onlardır. oysa uzun boylu ve gözlüksüz insanlar daha yakışıklıdır. çünkü değişik tipler daha iyi uyar üstlerine. Mesela bakıyoruz, Jurassic Park'ta Denis diye bi ahmak var, herşeyi berbat ediyor, ve ilk ölen adam da oydu. Hatta bakıyoruz, o rolde oynayan adam, Space Jam'de de oynamıştı, ve orda da ezik bir rol vermişlerdi. Yakışıklı insanlar hep kazanır, çirkinler hep kaybeder. Kaybeden rolu üçün yakışıklı bir adam, kazanan rolu için çirkin bir adam getiremezler. Dediğim gibi gözlüklü şişman ve kısa insanlar en alt tabakadan insandır, Evrime göre en ezik kişilerdir. Bu insanı kazandırırsan, seyirci şaşırır anlamaz. Ayrıca yakışıklı adam filmde her zaman kazancağını belli eder. Kazanmak onun üstüne çok daha yakışır. Oysa kaybetmek çirkin adamın üstüne daha çok yakışır...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. gerizekalının önde gideni bu herif ya. bi de imzaya ne yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 biz de onu diyoruz yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 önce ben dedim, siz benden kopye çektiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 goldbären said: abi nasıl tespitler lan bunlar. şişmanların anasını avradını diye bitireceksin sandım en sonunda sdfsdfs her eski topiği uplıycak mısın? id 1'den başla o zaman. yıl 2001, biz halen ultima oynuyoruz felan. çok saçma şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 maksat gülmek. forumda ego yapacak biri olmadığını biliyorum. ondan alıp koyuyorum. tek sen değil komik gördüğümü uplıyorum. ctulhunun SAP değilim.... topiği misal. veya redin eski mesajalrı. roket adamın zippo yorumlar vs vs. no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yapmasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 target acquired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 goldbären said: forumda ego yapacak biri olmadığını biliyorum daha 1 ay geçmedi cinsel anlamda bilgisiz olduğunu farkeden densizin birinin ağzı dolu bir şekilde küfürler saçmasının ardından. 6 senelik üyeydi o bir de. sadece hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 goldbären said: maksat gülmek. forumda ego yapacak biri olmadığını biliyorum. ondan alıp koyuyorum. tek sen değil komik gördüğümü uplıyorum. ctulhunun SAP değilim.... topiği misal. veya redin eski mesajalrı. roket adamın zippo yorumlar vs vs. no offense Abi sen necromancy i çok yanlış anlamışsın. Şimdi en yakın mezarlığa git ve taze mezar kaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 lan o adamlar başka. bunlar kendileriyle de dalga geçebilen mütevazi adamlar. öbürlerini salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 uplama niye uplıyorsun maksat gülmek ise aç bak gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ben eski mesajlarimi gizletiyorum 6 ayda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar