Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Kapat zaten. Ölü hızında public wireless'a kalırsan epey işe yarıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ctrl click bile yok, ne zorlari var da implement etmiyorlar anlamiyorum. illa linklere scrolla tiklican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 xetraynex said: ctrl click bile yok, ne zorlari var da implement etmiyorlar anlamiyorum. illa linklere scrolla tiklican. https://addons.opera.com/addons/extensions/details/open-in-background-with-long-press/1.0.2/?display=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hala ctrl click olmadi gerge uzun basili tutmak gerekiyor bunda. ctrl click niye yaparsin? 10 sayfayi ayni anda acmak icin yaparsin. e uzun basip 1'er saniye bekliceksen her birinde 10 saniye eder. ctrl click ile tik tik tik direk acarsin. aslinda yapilabiliyormus, bazi javascript eklentileriyle vs. tabi bu sekilde yavaslatir sayfayi. her linke muhtemelen bir event ekliyor javascript ile. bunu browser native olarak kendisi yapmali sayfayi render ederken. belirli standartlar vardir. arkadas microsoft bile yapiyorsa bu ctrl clicki sen yapmiyorsan ayiptir. yap, aktif gelmesin istersen, ama seceneklerinde olsun. mesela sayfa yuklenirken bir loading iconu da yok donen. sayfanin yuklendigini anlamasi zor oluyor. kac element kalmis yuklenmeyen diye bakiyorum adres barinin sagindan dfgdfdg bir de tam ekranda tablarin uzerinde bosluk var. simdi bir tabi mouse ile acmak isterken ne yapiyoruz? cat diye mouseu yukari surukluyoruz. chromeda bunu dusunmusler, en tepedeyken mouse ile tiklayinca tabi degistiriyor. opera ise oraya bosluk koymus guzelim, chromedan farkli olmak icin midir nedir. aha da resim kisaca kabul operanin super ozellikleri var. yalniz cok kazma eksikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yahu klavyeden ctrlye basmaktansa işaret parmağını 1mm sağa çekip scroll'a basacaksın. bu mu kazmalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya alakasız bişi sorcam, high rez resimler bende eşşek gibi açılıyor sağa sola scroll yapmak zorunda kalıyorum. Bunların küçük açılması için bir ayar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 CthuLhu said: yahu klavyeden ctrlye basmaktansa işaret parmağını 1mm sağa çekip scroll'a basacaksın. bu mu kazmalık? evet scrolluma tiklamasi zor. tiklarken donup duruyor tekerlek, tiklanmayabiliyor. onu gec aliskanligim var ctrl ile tiklarim ben. ayrica senin mantigina gore touch pad kullananlar ne yapacak merak ediyorum. pardon, sag tiklayip mouseu open in new tab uzerine goturup bir de sol tiklarlar. bu mu kazmalik dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi ben senin dediğini anlayamıyorum. çok garip yazıyorsun gerçekten. ctrl+click dediğin open in background tab mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 şu autopage olayını denedim chrome kurup. opera gibi olması için mouse gestures gibi bir iki de eklenti kurdum. autopage bir tek google da oh be, dedirtti. onun haricinde otomatik olarak açılan sayfalarda kimi eklentiler çalışmadı, sözlükte açılan sayfada yazılar yaklaştı birbirlerine. youtube da videolar gözükmedi. kötü demiyorum da şu paticikte sayfaları tıklayıp geçmek çok daha zevkli bence. son 2 postu filan okurken zart diye diğer sayfaya gözüm kayıp dikkatim dağılıyor:P chrome siz özelleştirin diye özellikler ile gelmeyen bir tarayıcı sanırım. nasıl bir tarayıcı istiyorsanız ona göre bina gibi inşa ediyorsunuz. operada ise temel şeyler var sadece badana boya atmak kalıyor. eklenti yönünden chromeun eklenti yelpazesinin daha geniş olduğunu inkar etmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 dasaaa said: abi ben senin dediğini anlayamıyorum. çok garip yazıyorsun gerçekten. ctrl+click dediğin open in background tab mi? yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 chrome'da auto pager ile paticik sorunsuz bende. ayrıca ctrl click kullanmıyorum chromeda ben, smooth gestures var onla ayarladım bişey daha rahat öyle. tekrar sorayım belki bilen çıkar clickable links tarzı addon lazım opera için. bi de RS/MU link checker oldumu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 xetraynex said: shift+click yap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ctrl clickin islevi degil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ne ctrl + clickin işlevi allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ne işe yarıyor bu ctrl click? Sayfaları yeni tabda açmıyor mu? shift click işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gizli olarak açıyor sanırım. chromeda mouse tekerlek tuşunun yaptığı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bende ekşisozluk ve hurriyet.com gibi sitelerde hep patlıyor ya.sizdede varmı aynı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 GERGE said: ne işe yarıyor bu ctrl click? Sayfaları yeni tabda açmıyor mu? shift click işte. yeni tabde açıyor işte tıkladığın linki. aktif tab kapanmıyor kaybolmuyor, diğeri arkada açılıyor. smooth gesture kullanıyorum chromeda. ctrl click falan kullanmayalı yıl oldu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 shift click bende ayn eyi yapıyor. arkada yeni tabda açıyor linki. neyi aynı şey değil? Opera çok özelleşebilen bir şey, ayarlardan yeni tabı backgroundda aç de olsun bitsin. De mi? yada ctrl+shift+click de. o da yeni tabda açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ctrl shift click o isi goruyor ama onun defaultu ctrl clicktir opera bir taraflarindan uydurmus. bir open in background yapmak icin 2 tus ve bir clicke mi basacaz her seferinde. ctrl clicke bakin nasil yapiliyor http://dev.opera.com/forums/topic/236098?t=1270123451&page=1#comment2704169 cok sevgili operanin daha key shortcuts ayari bile yok adam gibi. ne diyim arkadas kabul edin yani kac mesajdir anlatmaya calisiyorum bu kadar savunmayin. diyorum ya guzel browser ilkleri gerceklestirenlerden birisi ama cok kazmaliklari var ondan kullanilmiyor. gidip tab stacking yapana kadar su kazmaliklari duzeltmeleri lazim. edit: tablari arkaplanda ac dersek olmaz. sonra tabi normal foregroundda acmak istersem nasi acacam. bu sefer shift clickin islevini kaybedecez. degistiremiyoruz key assignmentlari, degistirebilmemiz oynayarak takla attirabilmemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 evde değilim şu anda ama sırf denemek için kurcam buraya da opera. bakaya bekle 5 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 smooth gesture tarzı bişey kullansana chromeda. alışınca çok rahat ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 opera kullananlar 16yy'ın sonunda klavye ile sayfa kullanmayı bıraktılar sanıyorum ctrl shift/shift vs kullandığımı söyleyemem. paso gesture. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar