Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 fox sitesini acıklaması dizinin yayınlandıgı saatte raitngler cok düsüyormus ve dizi kaldırılıcakmış .olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ooooo:( harbi mi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Doğruysa yuh şu Amerikan izleyicilerine. Fringe'yi izlemiyorlarda ne izliyorlar merak ettim. Bilmediğimiz süper diziler var heralde. Fox kaldırsada başka kanala geçsin o kadardamı reyting almıyor yahu. Gerçi bu sezon iyice sıktılar. Evrenler kartıştı arkadaş. İki evrende birden olayları verseler daha güzel olurdu bence. Bi o evren bi öbür evren veriyorlar. Walter ve Peter 2 bölümde 1 izleyebiliyoruz. Bence bunun etkisi büyüktür reytinglerde. Olivia Jay Leno'ya katıldı. Çok heycanlıydı bir hikaye anlattı herkes birbirine baktı burda komik olan ne lan gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Cuma akşamı kim dizi izler Amerika'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yuh ciddi olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Yazık olur yayından kalkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 en azından başka kanala falan geçsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hakkaten yazık olur kalkarsa ekranlardan ki ben sanmıyorum kalkıcağını çok fazla takipcisi var diğer favori diziler kadar olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Gainsbourg said: fox sitesini acıklaması dizinin yayınlandıgı saatte raitngler cok düsüyormus ve dizi kaldırılıcakmış .olmamalı. neresinde bu açıklama fox sitesinin tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 3. sezon 6. bölüm 2 saat gec yayınlandı . ben de diziyi beklerken fox sitesin de böyle bi acıklama okudum tam olarak kaldırıcaz demiyor ama reyting sonuclarından memnun olömadıklarını belirtmişler . dunham şizofren diyip diziyi bitirirlerse hic sürpriz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya böyle reyting düşük diye bitireceklerse bari iki dünya da patlasın gitsin fln trajik bi son olsun madem istemediğimiz yerde bitiyor dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yayın günü değişicek zaten ocaktan itibaren ama gözümüzden haber uydurmayalım kalkıyor falan diye. ha varsa kaynak buyur göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gainsbourg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yayın günü degişicekmiş arkdaslar geçmişe yönelik yanlış bilgi için kusura bakmayın .cuma aksamları baseball maclarıyla cakıstıgı için reyting oranı düşük oldugundan yayın tarihi değiştirilicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 iyi de şu ana kadar cuma yayınlanmıyordu dizi. perşembe akşamları yayınlanıyordu. ocaktan sonra cumaya alacaklar. nedir derdin anlamadım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 valla bir dizi yapımcısı falan olsam reyting kadar torrentte leech/seed durumuna bakarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 arkadaş ben mi yükseltcem reytingleri açıklama yapıyrlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fringe baydı bence.yeni bişiler lazm lost bitti.flashforward gg.the event çöp cıktı.fringe tat vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 the event kötümü gerçekten,çektim o kadar izlemesemmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben izliyorum bence iyi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fringe de duraklama dönemine girdi biraz... şahane bölümler bizi bekliyor kanımca... gayet iyi yani. toparlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 virgülden sonra küfür gelicek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fede said: virgülden sonra küfür gelicek sandım Eheueheueh +1 bende ole bisiy bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fringe kalkar mı ya toparlarlar birazda izleyiciye gözdağı amacı ile yapılmış bir hareket gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar