Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe izleyenler,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğruysa yuh şu Amerikan izleyicilerine. Fringe'yi izlemiyorlarda ne izliyorlar merak ettim. Bilmediğimiz süper diziler var heralde.

Fox kaldırsada başka kanala geçsin o kadardamı reyting almıyor yahu. Gerçi bu sezon iyice sıktılar. Evrenler kartıştı arkadaş. İki evrende birden olayları verseler daha güzel olurdu bence. Bi o evren bi öbür evren veriyorlar. Walter ve Peter 2 bölümde 1 izleyebiliyoruz. Bence bunun etkisi büyüktür reytinglerde.

Olivia Jay Leno'ya katıldı. Çok heycanlıydı bir hikaye anlattı herkes birbirine baktı burda komik olan ne lan gibisinden.
Mesaj tarihi:
Gainsbourg said:

fox sitesini acıklaması dizinin yayınlandıgı saatte raitngler cok düsüyormus ve dizi kaldırılıcakmış .olmamalı.

neresinde bu açıklama fox sitesinin tam olarak ?
Mesaj tarihi:
3. sezon 6. bölüm 2 saat gec yayınlandı . ben de diziyi beklerken fox sitesin de böyle bi acıklama okudum tam olarak kaldırıcaz demiyor ama reyting sonuclarından memnun olömadıklarını belirtmişler . dunham şizofren diyip diziyi bitirirlerse hic sürpriz olmaz.
Mesaj tarihi:
yayın günü degişicekmiş arkdaslar geçmişe yönelik yanlış bilgi için kusura bakmayın .cuma aksamları baseball maclarıyla cakıstıgı için reyting oranı düşük oldugundan yayın tarihi değiştirilicekmiş.
  • Yeni Oluştur...