Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore, Güney Kore'ye saldırıyor

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

kıyamet öncesi son postlar.

kuzey kore eskaza gaza gelip bi nükleer füze atsa,

YEMEK SAVAŞIIIIIIII
diye bütün trigger happy ülkeler sonumuzu getirir gibi.

mümkün

Norak said:

sc2 nin çıkışına denk gelseydi gkorenin tek yapması gereken "pre-orderlarınızı kuzey ele geçirdi" demekti halka.

lol

Silphatos said:

conscript reporting

arkamızda Tanya var, bişicikler olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

kuzey koreye güzel atıflarda bulunanlar siz ne biçim insalarsıznı.. orada insanlar ölüyo açlıkve sefalet kol geziyor yetmiyor dünyanın bir kısmını tehdit ediyorlar nükleer roketleri var be gün gelipde kurulması gereken füze kalkanları kurulmazsa başımıza neler geleceği hiç belli değil, buradan ölenlere rahmet ve geride kalanlara baş sağlığı diliyorum ve amerika birleşik devletlerinin en kısa sürede kuzey koreye müdahale etmesini diliyorum.. umarım dünya barışını sekteye uğratan bu savaş bir an evvel ortadan kalkar dinimiz amin :(
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

kuzey koreye güzel atıflarda bulunanlar siz ne biçim insalarsıznı.. orada insanlar ölüyo açlıkve sefalet kol geziyor yetmiyor dünyanın bir kısmını tehdit ediyorlar nükleer roketleri var be gün gelipde kurulması gereken füze kalkanları kurulmazsa başımıza neler geleceği hiç belli değil, buradan ölenlere rahmet ve geride kalanlara baş sağlığı diliyorum ve amerika birleşik devletlerinin en kısa sürede kuzey koreye müdahale etmesini diliyorum.. umarım dünya barışını sekteye uğratan bu savaş bir an evvel ortadan kalkar dinimiz amin :(

"onlar kitap istiyor okumak istiyor"
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Espri yapıyoruz da savaş çıkıyor. Türkiye kesin gider savaş çıkarsa Kore ile olan köklü bağlarımız filan diyip.

köklü bağlarımız olmasa da NATO emredirse gitmek zorunda kalırız.
"kafamı attırmayın, öğlen yemeğini Atina'da yerim" diyen generaller ile ne kadar başarılı oluruz onu bilmiyorum ama...

http://img89.imageshack.us/img89/4710/1290535500167.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...