Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yalnız durum hiç parlak değil. yanı her zamankinden daha ciddi bi tehdit söz konusu. asıl krokutucu kısım, korenın büyük şehirlerinin, özellikle seoul'un baya kuzey kore sınırından havan topu menzilinde olması gibi komik bi durum.
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 öyle yeri başkent yapan kafalarına vurayım onların
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Espri yapıyoruz da savaş çıkıyor. Türkiye kesin gider savaş çıkarsa Kore ile olan köklü bağlarımız filan diyip.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi başkent vardı, ülke sonradan bölündü ama.
balon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Savaş çıkmaz. Tatbikat atışını bahane gösterip şerefsizliklerini yapmışlar sadece. Dünyanın her yerinde olan çatışmalardan.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 GERGE said: Espri yapıyoruz da savaş çıkıyor. Türkiye kesin gider savaş çıkarsa Kore ile olan köklü bağlarımız filan diyip. güzel olur. kuzey kore'yi hızlıca alıp disneyland park yapsınlar. süper olur
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu arada çinin mudahelesi bile olmasa, kuzey kore öle alınıcak bi ülke dğeil, sabah savaşa başlar, brendilerimizi ulu önderin koleksiyonundan iceriz gibi bir durum yok. sırh savaşın başladığı anda güney korede cok ciddi yıkımlar olucaktır, sırf konvensiyonel silahlar yüzünden.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 biri kim dayıya onların bayan gözlüğü olduğunu söylesin
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hemen şimdi savaş çıksa 22,00'da kuzey korede bilgisayarlara win7 yükleme başlarım ben. ardından da sc2 kurarım. gelir oynarsınız.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Cuce said: bu arada çinin mudahelesi bile olmasa, kuzey kore öle alınıcak bi ülke dğeil, sabah savaşa başlar, brendilerimizi ulu önderin koleksiyonundan iceriz gibi bir durum yok. sırh savaşın başladığı anda güney korede cok ciddi yıkımlar olucaktır, sırf konvensiyonel silahlar yüzünden. komutanımın bi lafı vardı ben çok askerle aynı yerde kamp yaptım, hatta operasyona çıktım ama ne amerikan ne israil nede çin kore askeri kadar disiplinlisini görmedim derken onların gerçekten bizden daha disiplinli oldugunuda ima eder gibiydi yani şaşkınla söylüyordu.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o komutan guney koreli askerle yapmıştır tabiki operasyonu. sorun kimin kazanıp kaybedeceği değil zaten. natoya üye ülke bir şekidle yardım gider bir şekide bütünlüklerini korurlar ama cok yıkım olucak onu demek istiyorum.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bahsettiği kuzey korenin askerleriydi sanırım aynı kampta bulunmuşlar galiba kamp böle operasyon ciddiyetinde bişi değilmiş öle hatırlıodum
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aquila said: sc komunitesi tedirgin. sc community elde haritalar taktik kasıyor şimdi olm!!!!!! o değil de adamlar cidden koreye girse ya, demokrasi getirme geyiği gerçek olur o zaman.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kore'ye girme biraz kasar. Kim bu herifin gerçeği: http://1.bp.blogspot.com/_7UHICy8Etfo/TEdKbPqH28I/AAAAAAAAKsw/W67yUTy232o/s1600/dr-strangelove-1.jpg
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ispatipapaz said: bahsettiği kuzey korenin askerleriydi sanırım aynı kampta bulunmuşlar galiba kamp böle operasyon ciddiyetinde bişi değilmiş öle hatırlıodum herifler çok izole yalnız, cucenin dediği gibi güney koredir büyük ihtimal.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 eminmisin? türk askerinin kuzey kroe askeriyle aynı yerde bulunası için bi sebep yok. zaten kuzey kore sadece cinle beraber tatbikat yapıyo. güney koredir o, nato için falandır.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ya ben öle tahmin ediyorum çünkü tam hatırlamıyorum ama haklı olabilirsiniz.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 akalım şöyle mad max evrenindeki gibi di mi ya
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 millet ghoul, mutant falan olsun bizde pew pew gezelim ortalıkta
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 nükleer savaş çıkarsa bayık olur ya 2 günde savaş biter gibime geliyor.
Öne çıkan mesajlar