Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore, Güney Kore'ye saldırıyor

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

nato meselesi daha farklı bir mesele. ırakla karşılaştırılcak bişey değil. biri bir ülkeyi işgal etmek için yardım isteme, diğeri birlikteki bir ülkeyi koruma.

Bunuda biliyorum ama nihayetinde bu kadar istekli olmak yersiz demek istediğim bu. Koredede bizim birlikler ne şekilde kullanıldı nasıl gözden çıkarılıyordu onuda hatırlamak lazım.

Ama ırak olayındada tavır alınmak istenince alnıyormuş bunuda hatırlamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

gitmeyiz abi ne gitcez,
en son gideriz lootlamaya işte olmadı silah falan satarız.

Zamanında ihtiyacımız olduğu için girdik oraya, öle borçlu falan olduğumuz için deil elin komunistleri
"verin lan istanbulu" dedikleri için girdik.

Şimdi bi sebebimiz yok, yurtta sulh cihanda sulh deriz erdoğan kim'e 1 minute çeker kurşun atmadan kar eder çıkarız.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oooy oy,
Rusya açık açık söylüyor istanbul'u istiyoruz diye. Dünya'da kimsede gıkını çıkaramıyor, e bizdede savunacak güç yok.
Hatta, karadeniz kıyısında ki bütün hava savunmalarını falan kaldırıyoruz yanlışlıkla adamlar bizim sahamıza girerde vururuz savaş çıkar diye.
O kadar korkuyoruz.
Adamlar yenilmez, ne amerika ne ingiltere açık açık birşey diyor.
Bizde, mike mike natoya katılıyoruz.

Kim sokuyor bu şirin gözükme laflarını aklınıza bilmiyorum, ama biz o dönem mecbur bırakılıyoruz rusya tarafından.
okuyun biraz yahu =)
Sosyal ağlarda paylaş

E yuh.

Kardeşim sıcak denizlere inme politikası çarlık rusyasının hedefiydi. Bolşevikler devrimi gerçekleştirdikten sonra, bizzat silah yardımı yaptılar bize o halleriyle.

Olay tamamen Atatürk'ün izmir iktisat kongresi ve yükselen sağ ideolojiyle paralel olarak, memlekete yardım yapılması karşılığında taraf olmamızdan kaynaklanıyor.

Gerisi ülkücü beyin yetiştirme paranoyalarından başka bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...