kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1* Öldüğüm Zamanı görmek [hep merak etmişimdir öldüğümde kim arkamdan ağlıycak diye ] 2* 2. Dünya Savaşı zamanında hehangi bi yerde 3* Küçük yeğenimin ölmeden önceki bi zamana [zamanı değiştirme hakkımız varsa değiştiririm tabi][signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 valeronun tüm istekleri +1 diom ben[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kartaca Savaşlarını görmek isterdim ; Zaten 3 tane oluyor, üçünü de görür dönerdim işte.[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kennedy suikastının oldugu zamana gitmek isterdim hep merak ederim kim öldürdü diye. ayrıca stonhedge midir nedir onun yapılısına bideeee biraz geçmişe gider loto sonuçlarını örenirdim ha ha ha! :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 insanların taş devrinde oldugu zamana. Hz.Musa ' nın kızıldenizi ortadan ayırışını görmek isterdim. Kurtuluş savaşında çanakkale mevzilerini.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 m.ö. 300 yılında Roma'ya, 1.Viyana kuşatmasına, bir de 1930'lu yılların İstanbul'una gitmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evrenin sonundaki restorana gitmek isterdim bi...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Lol millet kana susamış herkes frag yapmak istiyor :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Valeron, 22 Ağustos 2004 16:48 tarihinde demiş ki: bolşevik ihtilali zamanindan 1 2 yil oncesine kadar giderdim ki ihtilal'in bir numarali ismi olayim . stalingrad savaşina gitmek isterdim ama bir komutan olarak bide turkiye'nin chaos'a suruklendiği yani 60 ve 70'li yillarin biraz daha oncesine gitmek isterdim ki devrim yillarinda deniz gezmişle birlikte asilayim .. budur +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Iron Maiden - Rock In Rio.. Deployment Day.. Musa'nın Kızıl Deniz'i ayırması..[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! [Bu mesaj chrisvassel tarafından 22 Ağustos 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Caesar ın romasına Titanıc in Batışına William Wallace ın savasına... Arayada deli kafiye verdim sına sına sına sdfhs[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki: 1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun. 2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım. 3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim. yeter lan harbi yeter ama . çüş[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki: 1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun. 2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım. 3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim. ben olsam psikoloğa giderdim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 lol! hakkaten ya adam iyice seksomanyak oldu son zamanlarda...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1. Sezarın Romayı alışı 2. Troya Savaşı 3. Lise 3 senesinin ocak, şubat ve mart ayı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 8. sınıfın başı ilk kez aşık oluşum [signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-)5 sene önce yan apartmandaki kızla kavga ettiğim gün (kardeşimi kızın karnına tekme atarken bi daha görmek istiorum sanırım onu ilk ve son kez bu kdr sinirli görmüş oldum) 2-)ringoya jet skiye ve kawasaki motosiklete bindiim her an 3-)kıyamet[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1 ) Geleceğe gidip aşmış bir sniper allmak 2 ) Sonra o sniperla Bush ve çetesini harcamak 3 ) Sonra zaman makinesinin icat eden adamdan o makineyi alıp zamanda yol alarak bütün kötüleri temizlemek ( Paladin miyim neyim ?!?!? )[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Samurayların olduğu döneme gitmek isterdim Dinazorların olduğu döneme gitmek isterdim İstanbu'un kuşatıldığı güne gitmek isterdim[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hepsinde de kyrnn de olmak isterdim herhangi bi diliminde ama cücelerle elflerin dost oldukları zamanı görmeyi çok isterdim. cücelerin elflere yaptıkları inşaatları inşaat halindeyken görmek çok iyi olurdu herhalde[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ATATÜRK'ün doğduğu güne gitmek isterdim ki öğrenelim hangi günde doğmuş. Cumhuriyetin kurulduğu ilk günler sokaklarda gezmek halkı dinlemek. 2005 öss sonuçlarının açıklandığı güne gidip puanımı görmek (ona göre daha çok çalışırım =p)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1- Dinazorların olduğunu zamana 2- Işık hızına (yada başka birşey) çıkabildiğimiz ve uzayı rahatça gezebildiğimiz zamana 3- bulamadım :) daha doğrusu seçemedim..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-) dandanakan savaşı 2-) bedir savaşı 3-) kurtuluş savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 qui'nin ilk 2 seçimi aynen :horace: 3. olarak daaaaaa dur bakiim 1960 sonları ABDsine...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Aslında dedeme sigarayı bıraktırabilirim. İyi olur, kanser olmazdı belki.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar