Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda yolculuk yapabilseniz bulunmak istediğiniz 3 an/olay

glamdring_S

Öne çıkan mesajlar

1* Öldüğüm Zamanı görmek [hep merak etmişimdir öldüğümde kim arkamdan ağlıycak diye ]
2* 2. Dünya Savaşı zamanında hehangi bi yerde
3* Küçük yeğenimin ölmeden önceki bi zamana [zamanı değiştirme hakkımız varsa değiştiririm tabi][signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 22 Ağustos 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
bolşevik ihtilali zamanindan 1 2 yil oncesine kadar giderdim ki ihtilal'in bir numarali ismi olayim .
stalingrad savaşina gitmek isterdim ama bir komutan olarak
bide turkiye'nin chaos'a suruklendiği yani 60 ve 70'li yillarin biraz daha oncesine gitmek isterdim ki devrim yillarinda deniz gezmişle birlikte asilayim ..

budur +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
:rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun.
2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım.
3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.

yeter lan harbi yeter ama .
çüş[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Ağustos 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
1.Fransız ihtilalinin olduğu yıllara giderdim.Değişik ülkelerde kız tavlayıp zevkini yaşardım bunun.
2.Eski Mısır'a giderdim.Orada da eşsiz güzellikteki rahibeleri falan bir şekilde tavlayıp,o güzelliklerinden söz edilen mısırlılarıda tadardım.
3.Monica Bellucci'nin 18 yaşında olduğu zamana giderdim,böylece yaşça eşit olurduk ve onun sevgilisi olabilirdim.

ben olsam psikoloğa giderdim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

1-)5 sene önce yan apartmandaki kızla kavga ettiğim gün (kardeşimi kızın karnına tekme atarken bi daha görmek istiorum sanırım onu ilk ve son kez bu kdr sinirli görmüş oldum)
2-)ringoya jet skiye ve kawasaki motosiklete bindiim her an
3-)kıyamet[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

1- Dinazorların olduğunu zamana
2- Işık hızına (yada başka birşey) çıkabildiğimiz ve uzayı rahatça gezebildiğimiz zamana
3- bulamadım :) daha doğrusu seçemedim..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...