Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk türk grudge maçı - visas vs. xunn

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

Abi zerg OP seninle alakalı değil. Sen iyi Starcraftçısın, argümanın bununla alakası yok ki.

heryer birden niye zerg doldu, niye herkes aynı anda zergden şikayet ediyor?

Çünkü ihtiyac duyulan bir buff değildi roach buff. zaten bütün ünitelerin üretim zamanı uzatıldıktan sonra üstüne bide karsı tarafın rushlarına kuvvet verirsen terazi kayar. Bunun için 5k oyuna ihtiyacım yok, common sense yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

tunca said:

ben durduk yere öle bişi demedim ki hiç bi zaman.
bana zerg op ondan iyi oynuyosun dediniz ben de başka ırk alıp onlada iyi oynarım sizi de yenerim dedim

yok öle denmedi, sen iyi oynuyo olabilirsin ama zergde op dendi.

Cuce said:

tunca said:

bilmeden oyun nasıl iyi oynanıyo lan açıklasanıza

olm olay o ya zaten, imba ne demek sanıyosunki.

böle denmiş işte zerg imba olduğu için iyi oynuyosun demek diil mi bu
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Abi zerg OP seninle alakalı değil. Sen iyi Starcraftçısın, argümanın bununla alakası yok ki.

heryer birden niye zerg doldu, niye herkes aynı anda zergden şikayet ediyor?

Çünkü ihtiyac duyulan bir buff değildi roach buff. zaten bütün ünitelerin üretim zamanı uzatıldıktan sonra üstüne bide karsı tarafın rushlarına kuvvet verirsen terazi kayar. Bunun için 5k oyuna ihtiyacım yok, common sense yeterli.

ben zaten zerg op çünkü böyle böyle diye yazılan postların hepsine düzgün cevap verdim, iyi oynadığımı sadece cuce o şekilde bi post atınca belirttim.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

bana zerg op ondan iyi oynuyosun dediniz ben de başka ırk alıp onlada iyi oynarım sizi de yenerim dedim

diyorsan al terran'i yap ladderi tunca?

oyle "baska irkla da iyi oynarim" yoktu argumanlarin arasinda. senin cektigin ayak tam da zunun dedigi gibi "yenerim seni, hepinizi yenerim ulan" kafalariydi. o yuzden zun+1

bkz cuneyt arkin
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

Cuce said:

tunca said:

yok öle denmedi, sen iyi oynuyo olabilirsin ama zergde op dendi.

Cuce said:

tunca said:

bilmeden oyun nasıl iyi oynanıyo lan açıklasanıza

olm olay o ya zaten, imba ne demek sanıyosunki.

böle denmiş işte zerg imba olduğu için iyi oynuyosun demek diil mi bu

biraz biliyosun, yeterince bilmiyosun arada fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

tunca said:

diyorsan al terran'i yap ladderi tunca?

oyle "baska irkla da iyi oynarim" yoktu argumanlarin arasinda. senin cektigin ayak tam da zunun dedigi gibi "yenerim seni, hepinizi yenerim ulan" kafalariydi. o yuzden zun+1

bkz cuneyt arkin

herhangi mantıklı laf etmeden "zerg allahına kadar imbadır aksini idda eder bu oyunu bilmiyodur. " diyen birine neden manner bi cevap vermem gerekiyo ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

oynadığın ırk bufflanınca sen kötü bir oyuncu olmuyosun tunca. kimse sana zerg oynadığın için iyisin demiyor. sana laf söyleyen yok yani.

abi ben durduk yere millete nasıl bi oyuncu olduuğmu kanıtlamaya çalışmıyorum ki sadece thrash talka thrash talkla cevap verdim olay bu yani
Sosyal ağlarda paylaş

veya mantıklı argümanlar yapılan bir tartışma sırasında da karşımdakine argümanlarının değeri yok çünkü ratingin az gold leagudesin falan da hayatta demedim, demem de. ama sırf konuşmuş olmak için ağlayanlara da kötü olduklarını, ağladıklarını falan yüzlerine vurum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...