xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 HUNTER AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 deadwoll said: Öncelikle resini 3.5k falan yap hızlıca. Sonracıma eğer paladinle manan bitiyorsa divine plea vs.yi doğru kullanamıyorsun ya da ikiniz beraber çok fazla dmg yiyorsunuz demektir. Ben class'a hakim olduğunu ve resilerinizin az olduğunu düşünerek ikinci seçenektir diyorum. Resi arttırın bir de durduğunuz yerlere dikkat edin. Sen warrior'unu heallemediğin zaman sürekli pillar kas, warrior'un adamların arkasından seni loslayıp pillara girmesin. Survival'larını kullanmayı ihmal etmesin. Intervene, heroic leap, bladestorm vs. snare'den vs. kurtulmak ve seni rahatlatmak açısından mükemmel. Onun haricinde paladin warrior; ince cc'lerin olduğu, senin çok aktif olacağın ya da yerinde swapların gerekeceği bir setup değil. Warrior'un vuracak ağızlarına sen de healliyip arada stun falan atacaksın işte. Ben en son wotlk s7'de warrior paladin oynadığım için pek hatırlamıyorum setup'ı ama böyleydi yani. Healerla dps arasında swaplayıp dps'i snareliyordum, healerin manası bitene kadar. Hem paladinim istediği gibi geziyordu hem de dmg çok az olduğundan 1 saat de oynasak bitmiyordu o mana. şuanda 2.7k oldu ress, rating 1540 oldu bugun, birkaç maç yaptık sadece, manam bitmiyo bukez :),ben sanırım divine plea yı iyi kullanmıyormuşum, çok zor bitiyo mana suanda.teşekkürler bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Melee swing targetın olsun bir tane sürekli, yok onun bunun peti, yok diğer takımın healerı vs herhangi bir şeye vur. Melee hit'den gelen mana gain çok çok iyi. Divine Plea bufflandı zaten 4.0.6 ile, artık daha kısa sürede daha çok mana veriyor. Divine Protection'ı üzerinde biri varsa sürekli kullan. Karşıda Mage falan yoksa Hand of Sacrifice'ını CD'si geldikçe at DPSine. Mümkün olduğu sürece overheal yapma. Divine Light ile heallayan paladinler gördüm, ama Divine Light spame manası dayanan paladin daha görmedim. Ben Holy Shock, Word of Glory, Flash of Light üçlüsü ile heallıyorum genelde. Sadece Haste proclarında 0.8 saniyelik Divine Lightlar atıyorum. Beaconlu targetı FoL ve HS ile heallayıp durduğum için sürekli 3 Holy Powerlı Word of Glory atma fırsatım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 hunter ve dk olmadı birader... silin yok edin naparsanız yapın şu 2 dizayn zavallısı classı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Hep dps konuşuyoruz da bu healerlar s1 den beri immortal nasıl olcak? R.shaman la 1v1 15 dakika uğraştım sonunda /bored çektim herif /dance çekti.Holy pala desen ayrı yalan.R.druid i söylemicem bile 5 senedir hoplayıp zıplıyolar sadece. Yani bu dk ların warriorların arkalarındaki immortal healerları nerfleyip oyunu bi adam etseler dps classların imbalığından bukadar isyan etmeyiz.Çünkü her halükarda patlar arenada arkasında %1 den %90 a fulleyen adam olmadığı için. CS oynuyorum refleksi olan kabiliyeti olan eziyo.Wowdan çok daha adil hiç olmazsa ;) Şimdi gördüm ''Stealth is no longer broken by enemies using Demoralizing Shout or Demoralizing Roar'' iş işten geçti blizz ty.Başka enayi roguelar bul senin oyununa para ödücek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Immortal healer mı kaldı ya. Hp'ler olmuş 150k, healer en baba büyüsü ile 20k heal atıyor manasının %10nu yakıyor bunu atacam diye. 1v1 kalan her healer dps karşıısnda ölmeye mahkum artık. Öyle 20 dakka kaçarım ben falan geçmişte kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Dostum priest ya da shaman oynuyorsun galiba, hala mavi barla oynayan tek caster bunlar kaldı Druid, Paladin hala 70% mananın altına inmiyor 1v1'de Tabi hero class karşısında yapacak birşey yok Zeus gelse healleyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Evet shaman oynuyorum da çok fark etmiyeceğini düşünüyorum. Bir feral druidle teke tek kalan holy pala 45 sn bile dayanamaz bence. Druidin olayı başka o kaçıyor, kaçmasını engelleyecek en baba classta DK ama o zaten hero class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 FreEmoon said: Evet shaman oynuyorum da çok fark etmiyeceğini düşünüyorum. Bir feral druidle teke tek kalan holy pala 45 sn bile dayanamaz bence. Holy ile saatlerce tanklayorsun ferali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ben sub rogue ile gearlı ve aklı başında hiçbir healerı solo kesemiyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 FreEmoon said: Evet shaman oynuyorum da çok fark etmiyeceğini düşünüyorum. Bir feral druidle teke tek kalan holy pala 45 sn bile dayanamaz bence. Druidin olayı başka o kaçıyor, kaçmasını engelleyecek en baba classta DK ama o zaten hero class. 45 saniye değil 5 dakika uğraş zor kesersin feralla paladini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Masquerade said: ben sub rogue ile gearlı ve aklı başında hiçbir healerı solo kesemiyorum ahaha. Ben de mage ile kesemiyorum. Anca stun proclayacak tam yerinde güzel güzel yoksa interrupt deepfreeze falan yetmiyor.Artı sen cast edene kadar adam 2 heal cast ediyor üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 FreEmoon said: Immortal healer mı kaldı ya. Hp'ler olmuş 150k, healer en baba büyüsü ile 20k heal atıyor manasının %10nu yakıyor bunu atacam diye. 1v1 kalan her healer dps karşıısnda ölmeye mahkum artık. Öyle 20 dakka kaçarım ben falan geçmişte kaldı. Patchten sonra druid hunterla maç yaparken rogueum dc oldu öldü. Üstüne 40dk mi ne o hunter ve druid kesemedi beni. En sonunda sistem yeter be diyip otomatik kaybettirdi oyunu bana. İşin komiği ben priest'im ve haste gear'ım olduğu için spiritim de yok pek ve buna rağmen adamlar %70 altına çekemediler manamı. HP'mi söylemiyorum bile zaten. Kaldı ki adam gibi paladinler falan ölmüyor ya da manaları bitmiyor net. Benim şu an tek sıkıntım hero class ve recklesness + death wish açmış fury warriorla. (bkz. 80k burstledim şahitlerim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Masquerade said: ben sub rogue ile gearlı ve aklı başında hiçbir healerı solo kesemiyorum ahaha. Paladin kesiliyor artık ama uzun sürüyor, bir de critlemen lazım biraz o yüzden 3/3 PW biraz da rng İlk ShD= trinket Sonra 60%lardayken vanish garotte - kidney FW açıkken bu da bubble forcelar. Bubble sonrası Shdle kesersin. Priestle atmadım duel patch sonrası ama kesmek zor bence, fear katil ediyor beni. Öözellikle SP'lere karşı Shaman fail oldu zaten Druid kesemiyorum bak 30dk duelim vardı patch öncesi değişeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 shamanla pvp yapmayı düşünüyorum fakat hiç pvp tecrübem ve gearim yok(pve gearim var 355 civarı)şimdi nerden başlamalıyım pvp'ye nasıl gear toplarım birde talent önerisi istiyorum ufak tiplerde olursa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Battleground honor farmla rare gear çek, her hafta conquest pointlerini al. Dayak yiye yiye dayak atmayı ögren. Street life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 @Wispy, priest de shs'yle cd harcatıp dance açarak kesiliyormuş. Gerçi ben görmedim daha ama masq. 20k 20k 20k 20k ambush attım ololol diyordu bugün. Genelde dance'a vs. fear, yüz yuvarla şeklinde geçiyor tüm duellerim patchten beri. Acc.ımı suspend etmiş adiler 2 aydır oynadığımız takımın ismi yüzünden asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 çok rng lazım priest kesmek için ve priestinde %60-0 olmaz hacı diyip relax olması lazım. UW+SYNAPSE+FW yi full kidneyde yedirip ofensiv cloak ile o yukardaki oldu bir defa anca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 RMP ile 2k MMR'dayız şu an. Sıkıntı veren takımlar genelde DK setuplar o da mage'in üstünde kaldığı için kill'e giderken shatter komboları piç etmesi olmuş. Onun dışında patch öncesine göre daha iyi olmuş. Gouge <3 <3 Bleedli targeta gerektiğinde peel yapabilmek çok hoş oldu. En küçük görünen ama en etkili bufflardan biri olmuş. Onun dışında blinkleyen mage'e step+6sec kidney yetirince o el direk Block'a gidiyor, gitmek zorunda. :D (healer druid değilse das) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi o shadowstep + kidney beni çok üzüyor ya. Artık gözlerimi yumup cheapshot tanklıyorum, manly tearlar akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Legendary retri pala maçımız vardı dün gece, priest - pala - warrior setup. Blade's edge'de warrior'u parçalıyoruz derken; paladin cc'den çıktı, target'ında kendimi gördüm, shield attım pom attım %70 -> %0 ; 3.560 resi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dispell cleavin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 2200 den ağır farm yedik, farmlayan setup: disc resto shaman feral. 2.3-2.4k dan gelen mirrorlara hiç kaybetmiyoruz ama 1900 den bi geliyo feral warrior druid ölüyoruz. spastikler ya. rage açıp migrate attım stormscale e bi de faction change, 45€ ya patladı arena gecesi bana. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 vindication'a gideydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Oranın gladyatörü gladyatörden sayılmıyo (bknz: Xunn) Storm ii dir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar