Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Arena, BG, World PvP Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sakin ol :D blizz frost mage bufflamaz. Yemin bile etseler şüphe edip araştırmak lazım.

Evet FoF procu sırasında ice lance hasarı %15 arttı ve gene evet frostbolt hasarıda %15 arttı.

Ancaaaaak, artık frostun base mastery'si diğer classlar gibi 8 değil sadece 2. Yani mastery bonusu %15 azalmış oluyor kafadan.

Peki bunun sonuçları neler?
1- İce lance eğer FoF procu yokken, yani sadece frozen olmuş hedefe atılıyorsa direk %15 az vuruyor. Yeni CoC , frost nowa , barrierin kırılması vs gibi sebeplerle donan kişilere yapılacak shatter combo sırasında ice lance %15 nerflendi.
2- İce lance FoF procu varken eskisi ile aynı vuracak (%15 masteryden gitti, %15 talentten geldi)
3- Shatter sırasında masteryden bonus alan frost bolt gene aynı vuracak (%15 masteryden gitti, %15 pasif geldi)
4- Her türlü donmuş hedefe vurulan hasar direk %15 nerflendi. CoC %15 az vuruyor, blizzard %15 az vuruyor vs
Mesaj tarihi:
Valla kendin karar ver buff mı nerf mi? Şöyle ki çok çok özetle

- FoF varsa ice lance şimdiki kadar vuracak.
- FoF yoksa ice lance %15 az vuracak
- Hedef donmuş ise frost bolt aynı vuracak
- Hedef donmamış ise frost bolt %15 fazla vuracak.
- Hedef donmuş ise bütün diğer büyüler (frost fire bolt, coc, blizzard) %15 az vuracak.
- FoF proclu instant frostfire bolt %15 az vuracak.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

demin 3300 resi ile 3 saniyede öldüm frost mage e, adam 6 tane icelance attı arka arkaya hepsi 20k critledi lol

global cd diye birşey var :P. 6 tane atsa 3sn de ölemezsin. Birde başkasına dalıyorsa sende sonradan gittiysen adama en fazla 4 tane atabilir.
2 tane beleşi vardı diyelim başkasına dalıyodu. Sonra sana döndü 2 sini salladı, pet nova ile 2 tane daha kazandı. 4 yapar. 5ve6 ıncı nasıl attı? yanına girip nova yesen 1 tane daha. Cone of cold mudur nedir 1 de ondan gelse 6 ancak öyle yapar.Hiç bir skilli cd de olmayacakta 6 tane atabilecek kısacası.
Mesaj tarihi:
Yazmaya üşenmiştim adam duvar gibi döşemiş sana arda.

Ayrıca her birinin critlemesinin, benim gibi sadece ve sadece crit stacklemiş birinde bile %60ken frozen'a, ardarda 6 tane vurucak, hepsi critlicek ve 20k olucak her biri, öyle bişi yok.

player 13k falan vurur lance, sevinirsin. Yada adma sadece mastery gitmiştir, o da zaten crit vuramaz bi türlü 10k 10k non crit vurur oturur.

L2P evladım.
Mesaj tarihi:
20k vuruyor sırf crit asıldıgım için. yoksa crit vurmuyor yeni shatter mekanigi yüzünden.

Eskiden %50 + senin crit chance'di.

Şimdi sadece senin chance'i üçle çarpıyor.

Crit gitmedigin anda hiç crit vuramadıgını farkediyorsun total dmg'ın çok hüzünlü oluyor.
  • Yeni Oluştur...