Auberon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Selamlar ben 2 hafta önce kadar önce dizimi kötü bir şekilde çarptım doktor 6 hafta kadar dizlik kullanmamı söyledi Cepa'nın içinde bir yerden dizlik aldım ama pek rahat edemedim (diz çevresini çok sıktı) . Ankara nerelerde medikal dizlik satan yerler bulabilirim yardımcı olabilir misiniz.
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kolejin ordan sola(dönüş var mı bilmiyorum ama) dönünce çankaya belediyesini geçtikten sonra karşıda medikal dükkanları var.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 O kadar kişi bakmış bir geçmiş olsun dememişler. Geçmiş olsun
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o kadar kişi bu nasıl soru diye bakmıştır. geçmiş olsun.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 etlik de gata cevresinde de hayli medikal malzeme satan bir suru dukkan vardir. hem buyuk eczanelere hem medikalcilerde bulabilirsin heralde. gerci heryerde var , en guzeli nerede oturuyorsan semt + medikal ankara diye aratip cikan yerlere bi telefon etmek. hem zaman hem yoldan tasarruf. gecmis olsun bu arada.
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Masakari said: O kadar kişi bakmış bir geçmiş olsun dememişler. Geçmiş olsun
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Öncelikle geçmiş olsun, ULUS'da heykele gelince sağ ve solundaki iş hanlarının en alt ve giriş katları medikalcilerde dolu. Sana tek tavsiyem, pazarlık yapmadan alma.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 fizik tedavi doktoruysa bence ona danış. tavsiye edebileceği bir dizlik markası olabilir.
Auberon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Yeni bir dizlik aldım bu sefer tam sarmayan yan tarafındaki bantları ile ayarlanabilir bir model ama o da tam olmadı hareket ettikçe aşağı kaydı, daha beter rahatsız etti. Bu arada 2. bir doktora gittim ilki sadece MR'a bakıp 1-2 ilaç yazıp dizliği kullan demişti pek rahat etmemiştim. 2. doktor çapraz yan bağları kontrol etti zayıflama gözükmüyor ve dizliğe gerek yok dedi çarpma nedeniyle oluşan ödemlerin 6 hafta içinde iyileşeceğini belirti o zaman tekrar kontrole gideceğim. geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.
Öne çıkan mesajlar