Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da medikal dizlik satan yerler

Auberon

Öne çıkan mesajlar

Selamlar ben 2 hafta önce kadar önce dizimi kötü bir şekilde çarptım doktor 6 hafta kadar dizlik kullanmamı söyledi Cepa'nın içinde bir yerden dizlik aldım ama pek rahat edemedim (diz çevresini çok sıktı) . Ankara nerelerde medikal dizlik satan yerler bulabilirim yardımcı olabilir misiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

etlik de gata cevresinde de hayli medikal malzeme satan bir suru dukkan vardir. hem buyuk eczanelere hem medikalcilerde bulabilirsin heralde.

gerci heryerde var , en guzeli nerede oturuyorsan semt + medikal ankara diye aratip cikan yerlere bi telefon etmek. hem zaman hem yoldan tasarruf.

gecmis olsun bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir dizlik aldım bu sefer tam sarmayan yan tarafındaki bantları ile ayarlanabilir bir model ama o da tam olmadı hareket ettikçe aşağı kaydı, daha beter rahatsız etti.

Bu arada 2. bir doktora gittim ilki sadece MR'a bakıp 1-2 ilaç yazıp dizliği kullan demişti pek rahat etmemiştim. 2. doktor çapraz yan bağları kontrol etti zayıflama gözükmüyor ve dizliğe gerek yok dedi çarpma nedeniyle oluşan ödemlerin 6 hafta içinde iyileşeceğini belirti o zaman tekrar kontrole gideceğim.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...