Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da medikal dizlik satan yerler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar ben 2 hafta önce kadar önce dizimi kötü bir şekilde çarptım doktor 6 hafta kadar dizlik kullanmamı söyledi Cepa'nın içinde bir yerden dizlik aldım ama pek rahat edemedim (diz çevresini çok sıktı) . Ankara nerelerde medikal dizlik satan yerler bulabilirim yardımcı olabilir misiniz.
Mesaj tarihi:
etlik de gata cevresinde de hayli medikal malzeme satan bir suru dukkan vardir. hem buyuk eczanelere hem medikalcilerde bulabilirsin heralde.

gerci heryerde var , en guzeli nerede oturuyorsan semt + medikal ankara diye aratip cikan yerlere bi telefon etmek. hem zaman hem yoldan tasarruf.

gecmis olsun bu arada.
Mesaj tarihi:
Yeni bir dizlik aldım bu sefer tam sarmayan yan tarafındaki bantları ile ayarlanabilir bir model ama o da tam olmadı hareket ettikçe aşağı kaydı, daha beter rahatsız etti.

Bu arada 2. bir doktora gittim ilki sadece MR'a bakıp 1-2 ilaç yazıp dizliği kullan demişti pek rahat etmemiştim. 2. doktor çapraz yan bağları kontrol etti zayıflama gözükmüyor ve dizliğe gerek yok dedi çarpma nedeniyle oluşan ödemlerin 6 hafta içinde iyileşeceğini belirti o zaman tekrar kontrole gideceğim.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim.
  • Yeni Oluştur...