Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çindeki köpek katliamları

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

benim yorumum işkence gören hayvanlara değil arada kurban bayramında kesilen hayvanların da bundan ne farkı diyen kişilereydi sadece senin mesajını alıntıladım ;)

Bende ondan diyorum işte efsane olmuş, kurban bayramı ile ilgili herhangi bir anekdot vermedim. Kısaca videoyu izlemeden, yazdıklarımı tam okumadan ve anlamadan aradan seçdin cümleyi altınada yazdın birşeyler, şimdi yukardaki açıklamayı yazıp diğer bir efsaneye imza atıyorsun. Neyse olur böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

adamlar yemek icin olduruyo. onlara gore kopek de inek gibi kesilip yenebilicek bi hayvan.

kendi etik ve kurallariniza gore adamlari yargilamaya calismayin.

ondan sonra neden konu kurban bayramina geldi hemen diyosunuz.
sana gore sut onlara gore cikolata

birisi adam öldürüp yiyerek beslenmek istese de aynısını diyecek miyiz?

bize göre süt sana göre çikolata ise, şimdiden bıçağımı hazırlamaya başlıyorum...

http://img121.imageshack.us/img121/4834/200777181115129849.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

oha! 13milyör bana çıktığında yapılabilecek bi iş daha!

balık çiftlikleri kurulup balıklar doğaya bırakılacak, yapay resifler yaratılacak, sonra denize vx varilleri bırakılacak..

hmm sanıyorum bunları amerikan hükümeti yapıyordu..

tüh be. yine kaçırdık fırsatı.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Marty said:

adamlar yemek icin olduruyo. onlara gore kopek de inek gibi kesilip yenebilicek bi hayvan.

kendi etik ve kurallariniza gore adamlari yargilamaya calismayin.

ondan sonra neden konu kurban bayramina geldi hemen diyosunuz.
sana gore sut onlara gore cikolata

birisi adam öldürüp yiyerek beslenmek istese de aynısını diyecek miyiz?

bize göre süt sana göre çikolata ise, şimdiden bıçağımı hazırlamaya başlıyorum...

http://img121.imageshack.us/img121/4834/200777181115129849.jpg

eh. burda kurban bayraminda ortalik kan golune donuyo, hintlilerin artik bize savas acmasi lazim

tekrar: sana gore yenmiyecek,yenmemesi gereken bi hayvan, baskasina gore gayet normal, yararli ve lezzetli olabiliyo.

insan yemek falan heralde sakalar, komiklikler olsun diye dedin. oyle umuyorum.

@kingpin benim de kopegim var ve yemeyi dusunmuyorum. lutfen yanlis anlayip benim de kafama yumrukla vurarak oldurme
Sosyal ağlarda paylaş

anladık tamam biz de inek kesiyoruz ama bu kadar işkence çektirmenin de manası yok hayvanı öldür öyle yap ne yapacaksan. videodan anlaşılabildiği üzere (doğru bir tarafınızla izlediyseniz) hayvan öldürülmeden önce baya bir azap çekiyor. Yani insansak insanlığımızı bilelim mükemmel empatik yaratıklar olmasak bile empati yeteğinimizi bir miktar kullanalım, ne yapıyorsak yapalım onun en iyi şekilde sonuçlanması için gayret gösterelim temalı uzun bir mesaj hayal edin burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

tekrar: sana gore yenmiyecek,yenmemesi gereken bi hayvan, baskasina gore gayet normal, yararli ve lezzetli olabiliyo.

hayır şaka felan değil. gayet normal bir konudan bahsediyorum.

diyorsun ki: "isteyen istediğini yer, sana ne, sana etik olmayan şey gayet diğerine lezzetli gelebilir".

e ben de diyorum ki, "bu mantaliteyle insan yemek de serbest olsun".

insan yiyen yok felan diyebilirsin de, yamyamlıkla uğraşan toplumlar olmuş. biri çıkıp "ben de yamyam olacam, tadını çok seviyorum" derse gene karşısında aynı argümanla savunacak mıyız, onu soruyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Marty said:

hayır şaka felan değil. gayet normal bir konudan bahsediyorum.

diyorsun ki: "isteyen istediğini yer, sana ne, sana etik olmayan şey gayet diğerine lezzetli gelebilir".

e ben de diyorum ki, "bu mantaliteyle insan yemek de serbest olsun".

insan yiyen yok felan diyebilirsin de, yamyamlıkla uğraşan toplumlar olmuş. biri çıkıp "ben de yamyam olacam, tadını çok seviyorum" derse gene karşısında aynı argümanla savunacak mıyız, onu soruyorum...

insanla hayvan bir degil. geciniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...