Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bakkala bile gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bayram boyunca eve girmeyi başaramayanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yazık onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aynen eve giremedim gbayram boyunca ilk gün gece 1 de geldim kız arkadaşımın ailesiyleydim 2. gün kızla gene dışarıda gezdik akşam 11 de geldim eve girdikten 10 dakika sonra telefon geldi arkadaş çağırdı evine gititm onlara onlarda kaldım ertesi gün eve gelirken başka arkadaş aradı onlarda kaldım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bayram boyunca sabahlara kadar gezdim evde oturmak bana göre değil zaten ama biraz vakit geçirmek lazımmış civ V e başladım yarın sınavım var bırakmam lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bayramda çalıştım lan..ha bir de tavşanımoldu tavşanımla oynadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 HolyRaider said: aynen eve giremedim gbayram boyunca ilk gün gece 1 de geldim kız arkadaşımın ailesiyleydim 2. gün kızla gene dışarıda gezdik akşam 11 de geldim eve girdikten 10 dakika sonra telefon geldi arkadaş çağırdı evine gititm onlara onlarda kaldım ertesi gün eve gelirken başka arkadaş aradı onlarda kaldım fasd cingılbört ailesi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ilk gün hariç hep dışardaydım adam gibi bir bayram geçirdim sonunda felaketsiz, kavgasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Pederin iş mağazacılık. E malum bayram olunca işler hızlanıyor. 7 yaşımdan beri bayramlarda çalışıyorum. Hadi önceden arife biter dükkan kapanır bayramın 1. günü ailece tatile çıkılırdı. Şimdilerde abi kardeş ebeveynlerle tatile çıkmıyoruz. He ne oluyor bayram boyunca mağazanın başında duruyoruz. +bu salı vizeler başlıyor. Evet bu yüzden bayramları hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 mağazada ne satılıyor abi, sodom eşyaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yapay penis ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Çağtay editle abi şu postu bak yanacak bir account daha. Giyim mağazası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bayramda çalıştım da evden çıkmamak nasıl bir antisosyalliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hint fakiri wow u olan dota oYNADIM RAT KASTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 evden çıkmamak nedir ya Chemical said: yazık onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 2 kere çıktım. ikisinde de içtim gecenin bi yarısı eve girebildim. onun dışında camdan dışarı bile bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Arife günü 12 saat 1. günü 12 saat 2. günü 12 saat 3. günü 12 saat Cuma ve Cumartesi 12 saat Pazar günü 24 saat olmak üzere çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Fistan said: evden çıkmamak nedir ya Chemical said: yazık onlara fotosentez yapmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 2gün üstüste evden çıkmazsam deliriyorum bugün çıkmadım mesela gerçi belli değil akşam çıkabilirim, ancak bugün çıkmazsam yarın mutlaka çıkarım deliriyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 valla ben de çıkmadım ne yalan söyliyim sürekli misafir geldi eve o yüzden çıkamadım yoksa çıkardım kesin anca bunu bulabildim yalan olarak inşallah inanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bende valla 2 gün bi ayagm dışarı cıkmasın bi paranoyagımsı haller alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 evde durmaya hic aliskin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 nasıl bi hayat abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Dartanian said: 2gün üstüste evden çıkmazsam deliriyorum bugün çıkmadım mesela gerçi belli değil akşam çıkabilirim, ancak bugün çıkmazsam yarın mutlaka çıkarım deliriyorum yoksa aynı şekilde mesela yarın vizem var sabahtan beri evdeyim ve çıldırma noktasına geldim alışkın değilim bu kadar durmaya insanlara garip geliyor bende anlamıyorum nedendir ama böyleyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 öle daral gelmiş ki noktalama işaretlerini koymayı unutmuşsun. bakkala git hemen. 4-5nokta ve 1-2tane de virgül kap gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar