Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ahuaha çok komikti la pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bu Mendy'i FMde Southampton'a aldım ben yahu, gayette iyi oynuyordu. ne işi var Buca'da alla alla bişi de yapamıyor gerçi. edit: hmm bu başka mendy imiş metz'den alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 santos tam bir eşşek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İlk yarıda kaç pozisyonda Stoch boş koşu yaparken atmadı lavuk gıcıklığına. Gökhan Gönül tek başına kanat doldurur oldu iyice imbalaştı maaşallah, sanırsın bi Maicon bi Alves adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kaldı 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yok ağa adam eşşek valla Konya - Fener maçındaydım hemen önümde buna çarpıp çıkan topa koşmadı 1 mt vardı max. elimde soda şişesi falan olaydı patlatacakdım kafasına lavuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Stoch'u cıkardı püü Santos eziği dururken. Dia ve Caner'i alıp Santos ve Mehmet'i çıkarsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Topuzun kanattaki performansı kötü bencede orta sahada daha etkili bence dia stoch hızlı kanatlar daha çok iş yapar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 alex kizdi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bugün Niang'ın atmasını çok istiyordum oh be attı en sonunda adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 buca süper lige gelene kadar çok güzel top oynuyordu ama bülent başkandan sonra yazık toparlaması çok zor kümeye gider herhalde çünkü takım savunması falan yok çok rahat oynuyor fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Akıl dolu bi gol oldu harbiden, Semih Alex'le dura dura kapmış bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 semih niang niang semih :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 giren atıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ya bu santos ile cristian'dan cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 santos .. sunu bi satsak ya hayirlisiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Milan istiyordu geçen sene, hala istiyorsa versinler işte durası yok bunun artık belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Maçı izlemiyorum da hayırdır herkes Santos'a sövüyor? Geçen sene worldclass adam deniyordu, Milan peşinde falan deniyordu, 1 senede ciddi sakatlık da yaşamadan bu kadar farketti mi adam? Daha yeni de Brezilya'yla maça çıktı diye biliyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Güya Real Barça istiyormuş para kazanmayada gerek yok bu adamdan gelişine satsak yeter valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Masquerade said: fark olur bu maç 5-1 6-2 falan bucaya bülentbaşgan eli değmiş, yolcular baya belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Rewendor said: Maçı izlemiyorum da hayırdır herkes Santos'a sövüyor? Geçen sene worldclass adam deniyordu, Milan peşinde falan deniyordu, 1 senede ciddi sakatlık da yaşamadan bu kadar farketti mi adam? Daha yeni de Brezilya'yla maça çıktı diye biliyorum hatta. abi adamın sorunu mental yani oynatılmadığı için küsmüş belli ki saçmalıyor artık, yoksa harbi kaliteli biri Bre'nin sol beki yani daha ne olsun ama işte oynamıyor bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 1 mac oynuyacak diye bukadar beklemek sacma bu adami. simariklik hat safhada iyiki bi oynadi arjantin karsisinda gotu goge deyiyor masallah. ne taktigi takiyor ne duzeni. simarik simarik paslar filan kontroller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ama yine de piyasası varken ucuza satılmamalı bence, Cris ve Bilica ucuza verilir tamam ama bunun ederi cok daha fazla onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Odeon said: baroni santos kadroda. sevmedim bunu. ben daha adami kadroda gorunce biliyodum boyle olacagini. hep boyle yapiyor milli mac oynayip gelince. simarik salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 niangın golü çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar