Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL Fenerbahçe - Bucaspor | 22 Kas 2010-20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buca süper lige gelene kadar çok güzel top oynuyordu ama bülent başkandan sonra yazık toparlaması çok zor kümeye gider herhalde çünkü takım savunması falan yok çok rahat oynuyor fenerbahçe.
Mesaj tarihi:
Maçı izlemiyorum da hayırdır herkes Santos'a sövüyor? Geçen sene worldclass adam deniyordu, Milan peşinde falan deniyordu, 1 senede ciddi sakatlık da yaşamadan bu kadar farketti mi adam? Daha yeni de Brezilya'yla maça çıktı diye biliyorum hatta.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Maçı izlemiyorum da hayırdır herkes Santos'a sövüyor? Geçen sene worldclass adam deniyordu, Milan peşinde falan deniyordu, 1 senede ciddi sakatlık da yaşamadan bu kadar farketti mi adam? Daha yeni de Brezilya'yla maça çıktı diye biliyorum hatta.

abi adamın sorunu mental yani oynatılmadığı için küsmüş belli ki saçmalıyor artık, yoksa harbi kaliteli biri Bre'nin sol beki yani daha ne olsun ama işte oynamıyor bu sene.
Mesaj tarihi:
1 mac oynuyacak diye bukadar beklemek sacma bu adami. simariklik hat safhada iyiki bi oynadi arjantin karsisinda gotu goge deyiyor masallah. ne taktigi takiyor ne duzeni. simarik simarik paslar filan kontroller.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

baroni santos kadroda. sevmedim bunu.

ben daha adami kadroda gorunce biliyodum boyle olacagini. hep boyle yapiyor milli mac oynayip gelince. simarik salak
  • Yeni Oluştur...