Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL Fenerbahçe - Bucaspor | 22 Kas 2010-20:00

Holy

Öne çıkan mesajlar

kaleci resmen plaseyle baroninin önüne attı topu. kafa golünde de 3 kişi duruyor öyle kafa vurmamak için toptan kaçıyorlar. ilk golü görmedim.

buca aşırı açık oynadı resmen fark yemek ister gibi, bize karşı böyle oynamadılar 50 kişi defans yaptılar.

bülent de bütün yeteneksiz topçuları toplayıp topukladı ya, inşallah fazla fazla çıkar bu yaptıkları kendisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bülent de bütün yeteneksiz topçuları toplayıp topukladı ya, inşallah fazla fazla çıkar bu yaptıkları kendisinden.

Bülent Uygun açıklama yapmış geçen gün. Kendisine verilen cezaya itiraz etmiş. Hayatı boyunca onuru, namusu ve gururu için yaşayan bir insan olarak çok üzüldüm demiş. Vicdanının da rahat olduğunu belirtmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

kaleci resmen plaseyle baroninin önüne attı topu. kafa golünde de 3 kişi duruyor öyle kafa vurmamak için toptan kaçıyorlar. ilk golü görmedim.

buca aşırı açık oynadı resmen fark yemek ister gibi, bize karşı böyle oynamadılar 50 kişi defans yaptılar.

35. Sn de gol yersen yapcak bişey yok
Kapanamazsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...