Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 maç böyle biter son umutlarda gider :) şu aydın malını sokcagına elanoyu pinoyu oyunda tutsana gerzek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fizban said: mactaki sut sayilarini merak ediyorum baya yahu. skor olarak bu sekilde birsey benziyordum ama macin seyri cok enteresan cidden. futbol cok enteresan. OO ALİ BİLGİN kayseri 2/14 galatasaray 9/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gs bu puanla 10.luğa yükseldi, gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hadi yine bi puani kurtardiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sevinsem mi üzülsem mi naapsam bilemedim bu sonuca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 atamadık yiyemedik de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 şerefli beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bari yenilseydik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Maçın sonlarına dogru Hagi'nin aslında sonuçta çok memnun olup Galatasaray imajı geregi memnun degilmiş gibi hareket ediş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 off cakmisiz puani. bizi dusme hattindan uzaklastiran altin degerinde bir puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Eralp said: sevinsem mi üzülsem mi naapsam bilemedim bu sonuca uzun aradan sonra puan kazandi gs.. sevinilebilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 kanaturkte gs 10. siradaki yerini korudu yazmıs ne güldüm ahaha normal şartlarda kaayseri deplasmanı 1 puan iyi fakat suan kurtarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 meh http://www.youtube.com/watch?v=er4N_CGOJLQ&feature=player_embedded 2 penaltı gitti güme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 oha abi bu penaltı falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 3.ye de çarpsa çokgzel olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dirsek kardeşliği kurmuşlar negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Nasıl değil ya, siyahi oyuncu bariz dirseğiyle müdahele ediyor topa. Bir de sarı kart hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 nasıl penaltı diil , daha napsın topu engellemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Rewendor said: Ayyy bu Elano'nun ergen kız arkadaş tripleri de bıktırdı ha. Hadi Rijkaard oynatmıyodu haklıydın da takımın bel kemiği oynuyosun işte hala ne bu triplertakımda nasıl bir gruplaşma varsa adam top ayağına aldığında herkes terse koşup 50 metre uzaklaşıyor elanodan. adam ne kadar çabalasa da topu kaptırıyor bi süre sonra. hatta bi ara "eeh eytere beah" diyip bi şut attı. başta adam hırs yapmıyor diye eleştiriliyordu, şimdi en hırslı oyununu oynuyor ama kewell, barış, ayhan gibi isimler dururken bu adam oyundan çıkıyor. adam gitmek için oynuyor olabilir de yazık yani şu adamları harcadığımıza. şu gruplaşmanın başı ayhan, servet gibi isimler hala nasıl kesilmiyor bu adamlar şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu arada maçta 2 adet 100% penaltısı verilmedi galatasaray'ın ama kayserinin kaçırdığı pozisyonlardan sonra dile getirmek de biraz abes kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 arakadas neler kacmis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 o değil de bu emre çolak çok kötü. baya bildiğin çok kötü yani. onun yerine orduspor'da bugün izledim müslüm diye bi futbolcu var onu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 2.sinin penaltı olduğunu düşünmüyorum. FCN de şu anda penaltı falan filan diyor ama cidden gerek yok böyle şeylere, ama ilki bence penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bu haftaki beraberliğin faturası hakeme çıkar.Yine herkes suçsuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar