idilik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mortis said: bi daha ki tatil ne zaman ki :/ 19 mayıs perşembeye geliyor. cuma da kafadan tatil yapılırsa 4 gün tatil. yok başka tatil bu yıl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ve bir pazar günü çamaşırlar yıkanır, herkes banyo yapar, evde bir sessizlik, sonra herkes erkenden yatar. haaaaaaaaayııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yakında olan biri gökhanı bi tokatlasın O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yarın sınavım var. Hoşgeldin hediyesi >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 http://iamhilarious.com/wp-content/uploads/2010/07/titanic-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 biri beni tokatlasın harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 her tatil bitiminde izmire donmek var bide mortiskun. Bole sevgilini birak butun arkadaslarini birak mal gibi hic sevmedigin biryere aylarini gecirmek icin don cok skci. Cok tatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 pazar günleri bi melankoli oluyor ya pazarteside ztn hep yağmur yağar hava soğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 resmen sürgün. nefret ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 allah kahretsin ya tiksindim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 en iyisi tatile girmemekti aslında.. girince boka batıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 çok tatsızım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 adapte olmak için 1 hafta kafadan geçmesi lazım offfffffffff bitmesin milyon tane ödevim var ve hiçbirine dokunmadım, tek bi sayfa bile açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dasaaa said: en iyisi tatile girmemekti aslında.. girince boka batıyor ya da hiç bitmesin hep tatil olsun ve bir şekilde hayatta kalabilelim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mortis said: ve bir pazar günü çamaşırlar yıkanır, herkes banyo yapar, evde bir sessizlik, sonra herkes erkenden yatar. haaaaaaaaayııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! ulan çocukluğumun fix pazar akşamı. Ama o günler güzeldi be, şimdi bikaç ey hariç çekilecek çilesi yok hayatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 üsttekiler +fitbolcular + biizmkiler + parliment sinema klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bizimkiler ya.. Eski diziler iyiydi şimdi hep seks hep entrika deyince kızıyonuz. Bi ekmek teknesi, bizimkiler falan, nerede şimdi o kadar kalite yapımlar?.. Parlement kuşağına hiç kalamazdım lan, çok merak ederdim de uyuturlardı zorla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lanet olsun ya. allah kahretsin böyle bayramı ve tatili lanet olsun direk. nefret ediyorum ya fakingşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bana da yeni basladi tatil, ama bana zaten hep tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Pazartesi sendromunu şuan kemiklerimde hissediyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilk defa okulumu seviyorum bayramdan önce bütün vizeleri dayadılar şimdi okulun olması gerekiyor ama vizelerden sonra 1 hafta adam gibi gelen olmayacak pazar herkesin döndüğü bir hafta değil çarşamba dönüyorum ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 HALA BİTMEDİ TATİLİM sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 benimde bitmedi sürünün lan mühendisler hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 pazar aksamı ne yaparsam yapayım o işten bi zevk almıorum. çok tedirgin oluyorum ya iğrenç bişi pAzAr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Sabah hoca trafiğe kaldım diye üç saatlik dersi iptal etti. 7'de kalk okula git, öğleden sonra 1'e kadar ders olmasın. nnnnng- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar