tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://www.nba.com/2010/news/11/19/iverson-turkey-nbatv/index.html?ls=iref:nbahpt2 oha lan bu günleride mi görecektik banttan vereceklermiş, bir de chris webber de yorumlayacakmış!!! vay iverson vay diyorum.. aslında bu çakallara banttan değil canlı verdirtmek lazım, bir kerede bu hıyarlar kalksın sabahın köründe izlesinler dimi ama! hep bizmi kalkıp izleyecez sabahın bi körü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 biz bile canlı izleyemiyoruz spormax'ımız yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 asdsadasd bu maç verilir mi yahu tv'de. madara olcak iverson ztn ahahahah amerikada ulusal olarak rezil olcak yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 maçta olay çıkmasın da başka bişi istememem bence ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ulan bari salon adam gibi bir salon olsaydı,cola turka arena ne ya, bir de oraya arena demiyorlar mı iyice çileden çıkıyorum, hayır iyi güzel getirdin iverson gibi bir efsaneyi dünya gözüyle canlı canlı karşımızda görüyoruz süper ama bari konuş federasyonla felan bu cola turka arena denen yeri antreman sahası yap maçlarını adam gibi salonda oyna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 maç konusu olarak geçsin ben maçı unuttum da son 4-5 dakikasını izleyebildim. İverson kenardaydı niye? Hani maç sonlarını kral gibi oynayan adam, en azından hayvani tecrübesi var. Niye oynatılmadı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 iverson bayaa bayaa hazır değildi ve kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 harbi ezdik iverson bile yetmedi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu adam niye kenarda oturdu koca maç? kaçar gider bu iverson ocaktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 iptal ederler programı ya 2 sayı attı koca maç hiç oynamadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 beşiktaş taraftarı maç nba tv'de yayınlanacak diye sırf türkçe değil ingilizce bile küfretti. hatta 40 dk'nın 30'u net küfürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Iverson oynadı mı da onu eziyosunuz? :D Iversonsız 7 sayı fark iyi bile bence :) Ben izlemedim maçı ama zaten umudum da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ya adam besiktas'ta kadroya giremiyo ahahahaha. Ulan ne megaloman teknik heyetler var su turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 AHAH oynamadı mı adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 İlk 5 başladı ilk periyodun sonlarına doğru çıktı. 2. periyot hiç oynamadı. 3. periyot oynadı, son period yine hiç oyuna girmedi. Ancak ilk periyotta eline nerdeyse top değmedi 5-6 dakika.Top almak için çabalamadı da fazla ömer onan da peşini bırakmadı zaten.Ona rağmen 2 atış attı sanırım girmedi hiç biri. Tahminimce 5te 1 ile oynmaştır 4 tane de ribaundu var.Assisti yok. Hatta 19:00 dakika oyunda kalmış 2 sayı 4ribaund 2 top kaybıyla oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kaç aydır antremansız öyle de düşünün ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar