aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 imzayi gormedim bile ben, sehir merkezinde katranla kus tuyune bulanmicaksa ne anladim ben boyle isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: Deacon said: O macin replay'ini foruma koyun. Delikanli olun. Direk motivational yapıp teamliquide bile koyucam. Bir daha online olamıcak it. Bide toss olma. Irkının delikanlısı ol, arkasında ol. Toss'la yenersem "hurr durr kendi ırçım değil herp derp." http://img232.imageshack.us/img232/7323/78450xnull.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 THERE IS NO FAILURE. ONLY POSTPONED SUCCESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi bildiğin arsızmışsın yanlız bunu ögrendim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: Tunca oyunu iyi oynuyor bariz bilmiyor. Adam sole defender'ı zerg'ün, herkes kabul ediyor ama yoo tunca daha iyi. Naga please. imza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 imzayı değiş zun, yoksa seni dışlamak zorunda kalacağız. zerg op, tunca fıs bunu herkes biliyor; ama baştan kabul ettin imza işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi hatırlayamıyorum biri yazsın neydi yapıcam, maksat taylanı tauntlamaktı, mission accomplished. hah buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: Shit just got real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: Abi hatırlayamıyorum biri yazsın neydi yapıcam, maksat taylanı tauntlamaktı, mission accomplished. hah buldum. http://i.imgur.com/VUpEq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi başarılı reaction img lazımsa vereyim arşivi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben sana benim rep packi veriyim asıl nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bak agzına vurduktan sonra sensin bu. Aynı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ah ahmedim ah http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs553.snc3/30239_396347648852_696518852_4118457_7957821_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya bırakın şu resim işini. zaten ikiniz de birbirinizden başarısızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tuncayı yenmeden sana kız yok huun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bu organizasyonu bir anda king of the hill'e çeviririm, yarın seninle oynarız, üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Taylan, you have to accept the challenge or stfu noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Kabul etmese de kapısındayım. Bu ay rambo mode çalışıcam, 2 gün çalışmayla nooblugu biraz olsun attıysam 1 ayda yamulturum ben bunu. Toss'lanmaya hazırlan, sarışın bimbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben huun'u kastetmistim abi senin zamana ihtiyacin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Tyrannus said: tuncayı yenmeden sana kız yok huun kusura bakmayın oyunu çok bildiğimi idda edemem ama xunn o makroyla fevaxı imkan yok yenemez.Visas la olan maçlarına bakarak konuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bansheee said: Tyrannus said: tuncayı yenmeden sana kız yok huun kusura bakmayın oyunu çok bildiğimi idda edemem ama xunn o makroyla fevaxı imkan yok yenemez.Visas la olan maçlarına bakarak konuluyorum. Daha dün çatır çatır dövdüm. Canlı yayın heyecanı yapıp yenildim ayol, yoksa elimin kiri adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Beni protosstan zerge switch etmekten vazgecirin lütfen. adam muta gidiyorsa anında hydra/roach dönebiliyor, sen hydra/roach a karsı colossus veyahut templara dönerken o sırada 2 kere daha tech switch atabiliyor. Platine geri düşssem bile zerg switch edicem az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 xunn said: bansheee said: Tyrannus said: tuncayı yenmeden sana kız yok huun kusura bakmayın oyunu çok bildiğimi idda edemem ama xunn o makroyla fevaxı imkan yok yenemez.Visas la olan maçlarına bakarak konuluyorum. Daha dün çatır çatır dövdüm. Canlı yayın heyecanı yapıp yenildim ayol, yoksa elimin kiri adam. olabilir tabi.Bi de mümkünse replayını atabilir misin acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar