mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben ps3te uncharted ve killzone dısında shooter oynamadımda eğer cod falanda uncharted gibiyse baya kolay demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yani daha zor aslında ama aim alma konusunda diyorum. Zaten oyunda bariz bir şekilde konsollara göre ayarlandığından alıştığında hiç sorun yaşamıyorsun, Hele ki Killzone oynamışsan tamam, hiç sorun yok aim konusunda asfsad ama tabii bıçaktı, bombaydı, use tuşuydu bla bla derken iyice alışması bayağı zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nese gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konu başlığı uygunken sorayım. Sony Türkiye'ye girmişti (ya da giriyodu en son), PSN Store'u açacaktı. Noldu o muhabbet? Açıldı mı komple? Eskiden US hesapla alabildiğimiz her şeyi alabilio muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tr psn açıldıydı en son bazı şeyler vardı belki dahada çeşit gelmiştir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gecen girdim, var bayagı bir sey... kategori, duzenleme falan olarak us degil de uk'ye benziyor, us'inki cok daha iyi aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Şu bi oyuna girdiğinde serverları otomatik olarak hesabın bağlı olduğu ülkeye göre seçme muhabbeti vardı, sanırım doğruydu da, ne oynasam 250-300ms ping oluyodu. Eğer farkettircekse geçireyim bi TR hesabına diye sormuştum. Varmış biçok şey, olmadı olanıyla yetiniriz zaten pek bi şey almışlığım yok şimdiye kadar. Teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Eraqrest said: gelmişken ben de bir şey soracağım, lcd'lerdeki bu blur sorununu çözecek bir teknoloji yok mu? yanlış hatırlamıyorsam vestel görüntü tamamlayıcı mı, bi' şey yaptırıcılı bir lcd tv çıkarıp sorunu çözdüğünü iddia etmişti. reklamlarında da stop motion'lu basketçi vardı, smaç vuruyordu falan. ne oldu, yalan mı oldu o? (pixellance mıydı adı?) onun dışında, ps3 için bir tv alacağım mesela, "xd730 piksel zıplattırıcı upgrade'i olan bir televizyon al mutlaka! yoksa bir şeye benzemiyor" diyebileceğiniz bir özellik var mı? oyun modu falan bile olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Selam ben a.b.d'den ps3 aldım da, acaba adaptör falan almam gerekiyor mu? Yoksa içinde universal power supply mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 alete baksana, bize niye soruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Tey allam yaa.. Arkadaşım! Öncelikle gereksiz postun için teşekkürler, böyle yaparak hiç "COOL" olmuyorsun, ayrıca onu ben de akıl edebiliyorum. Fakat bir kaç yerden universal psu olduğunu okudum ve eğer a.b.d'den alıp denemiş olan var mı diye sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gereksiz soruya, gereksiz cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 (tu) devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Eraqrest said: Eraqrest said: gelmişken ben de bir şey soracağım, lcd'lerdeki bu blur sorununu çözecek bir teknoloji yok mu? yanlış hatırlamıyorsam vestel görüntü tamamlayıcı mı, bi' şey yaptırıcılı bir lcd tv çıkarıp sorunu çözdüğünü iddia etmişti. reklamlarında da stop motion'lu basketçi vardı, smaç vuruyordu falan. ne oldu, yalan mı oldu o? (pixellance mıydı adı?) onun dışında, ps3 için bir tv alacağım mesela, "xd730 piksel zıplattırıcı upgrade'i olan bir televizyon al mutlaka! yoksa bir şeye benzemiyor" diyebileceğiniz bir özellik var mı? oyun modu falan bile olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bi tane samsung marka yada sony marka hd ready yeterlidir bence vestel alma mesela.bende bi tane 92 ekran full hd vestel var.pixellence geyiği var ama game mode açmadan oyun oynanmıyor :). samsungda da game mode var bende.fakat game mode kapalı ikende oynayabiliyorum ama onu boşuna koymuyorlar sanırım performansı etkiliyor :) onun harii ztn oyunların cogu 720p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 game mode ve pixellance aynı anda kullanılmıyor mu? ve o "basketçili reklamlı teknoloji"nin ismi pixellence mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 arkadaşım bi ps alıcakta bi sorusu var. eğer alıcağı ps jailbreak yapılıp oynandıysa bunu alması ne gibi bi sorun yaratır. kendisi orjinal oyun kullanıcak. jb kullanmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 PS3'ten pek anlamam ama cevap istemek konusunda ısrarcı davrandığına göre fikrimi söyleyebilirim; jb yazılımsal olarak yapıldığı için daha sonra orijinal işletim sistemi yüklendiğinde eskiden kalma bir iz kalmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 format atılsa bişi kalmaz diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 format şeklinde bile değil, sadece sistemi official olarak sony üzerinden güncellemek bile yeterli olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar