Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Soruları

stinger

Öne çıkan mesajlar

yani daha zor aslında ama aim alma konusunda diyorum. Zaten oyunda bariz bir şekilde konsollara göre ayarlandığından alıştığında hiç sorun yaşamıyorsun,

Hele ki Killzone oynamışsan tamam, hiç sorun yok aim konusunda asfsad

ama tabii bıçaktı, bombaydı, use tuşuydu bla bla derken iyice alışması bayağı zaman alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu bi oyuna girdiğinde serverları otomatik olarak hesabın bağlı olduğu ülkeye göre seçme muhabbeti vardı, sanırım doğruydu da, ne oynasam 250-300ms ping oluyodu. Eğer farkettircekse geçireyim bi TR hesabına diye sormuştum. Varmış biçok şey, olmadı olanıyla yetiniriz zaten pek bi şey almışlığım yok şimdiye kadar. Teşekkürler yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

Eraqrest said:

gelmişken ben de bir şey soracağım, lcd'lerdeki bu blur sorununu çözecek bir teknoloji yok mu? yanlış hatırlamıyorsam vestel görüntü tamamlayıcı mı, bi' şey yaptırıcılı bir lcd tv çıkarıp sorunu çözdüğünü iddia etmişti. reklamlarında da stop motion'lu basketçi vardı, smaç vuruyordu falan. ne oldu, yalan mı oldu o? (pixellance mıydı adı?)

onun dışında, ps3 için bir tv alacağım mesela, "xd730 piksel zıplattırıcı upgrade'i olan bir televizyon al mutlaka! yoksa bir şeye benzemiyor" diyebileceğiniz bir özellik var mı? oyun modu falan bile olabilir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Eraqrest said:

Eraqrest said:

gelmişken ben de bir şey soracağım, lcd'lerdeki bu blur sorununu çözecek bir teknoloji yok mu? yanlış hatırlamıyorsam vestel görüntü tamamlayıcı mı, bi' şey yaptırıcılı bir lcd tv çıkarıp sorunu çözdüğünü iddia etmişti. reklamlarında da stop motion'lu basketçi vardı, smaç vuruyordu falan. ne oldu, yalan mı oldu o? (pixellance mıydı adı?)

onun dışında, ps3 için bir tv alacağım mesela, "xd730 piksel zıplattırıcı upgrade'i olan bir televizyon al mutlaka! yoksa bir şeye benzemiyor" diyebileceğiniz bir özellik var mı? oyun modu falan bile olabilir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane samsung marka yada sony marka hd ready yeterlidir bence

vestel alma mesela.bende bi tane 92 ekran full hd vestel var.pixellence geyiği var ama game mode açmadan oyun oynanmıyor :).

samsungda da game mode var bende.fakat game mode kapalı ikende oynayabiliyorum

ama onu boşuna koymuyorlar sanırım performansı etkiliyor :)

onun harii ztn oyunların cogu 720p.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...