Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti?
Mesaj tarihi:
Baya baya değişti,

Silverpine'da bizzat Sylvanas ile omuz omuza savaşıyorsun o toprakları ele geçirmek için mesela, zevkli baya.

Oyunu girince major citylerde war boardlar yönlendiriyor levelına göre zaten.
Mesaj tarihi:
Asgard said:

arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti?

ben bir sürü yeni görev gördüm stonetalon mountainste vardır farklı görevler
Mesaj tarihi:
epey bi q değişmiş if nin ustundeki havaalanında q ler vardı mesala oraya gittik gnomeların q ler gnomeran icinden başlıyor falan epey degişen var tabi arada eski q lerde var aynı şekilde kalan
Mesaj tarihi:
bi tek yeni ırklara değil bütün ırkların başlangıcı irili ufaklı değişikliğe uğramış.

bi de deadmines mühteşem olmuş :) kalimdordan ayrılmadan 1-60 gidebiliyoruz artık sanırım , çok iyi olmuş bu.

worgen bekleyemedim başladım yeni karakter kasmaya valla , bi de worgen kasarız sonra. birni kalimdorda birini EKda kasarız artık
Mesaj tarihi:
Kodo guard questi çok komik, öndeki kodoya elinizde shotgun ile ters oturuyorsunuz, arkadaki kodo'ya quilboar lar saldırıyor sizde çat çat bunları vurup indiriyorsunuz, bu arada 2 kododa yola devam ediyor. Devamında 2. kez bindiğinizde bu sefer burning blade e ait kurt üstünde orclar sizin kodoya saldırıyor. Bunlar gelirken yine takır takır indiriyorsunuz, sizin kodoya atladılarmı ağızlarının ortasına shotgun'ın tersiyle yapıştırıyorsunuz. Çok eğlenceli. Bir kaç tane daha gördüm böyle, özellikle halen bakmadıysanız deadmines'a bakın değişmiş ve çokda güzel olmuş, bir o kadarda eğlenceli.
Mesaj tarihi:
Hillsbrad girişinde `You are the quest giver` questi baya iyi olmuş.

caps lock açıp sağa sola soru soran noob bir player, icc drake üstünde kingslayer orc warrior falan gibi tipler gelip sizden quest alıyor haha.

http://www.youtube.com/watch?v=VvF1o1ObPr0
Mesaj tarihi:
Valla bazı serverlarda, değil şimdi level 85'te bile garosh kesecek adamın alnını karışlarım.

Adamı öyle bir yere koymuşlar ki bizim serverda ki bütün alyler aynı anda toplanıp saldırsa gene inmez o adam.
  • Yeni Oluştur...