Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Reputation kasanlar Pilgrim'in %10 rep bonusunu unutmasınlar, gerçi oda bugün sona eriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Baya baya değişti, Silverpine'da bizzat Sylvanas ile omuz omuza savaşıyorsun o toprakları ele geçirmek için mesela, zevkli baya. Oyunu girince major citylerde war boardlar yönlendiriyor levelına göre zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Asgard said: arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti? ben bir sürü yeni görev gördüm stonetalon mountainste vardır farklı görevler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 oo süper teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 epey bi q değişmiş if nin ustundeki havaalanında q ler vardı mesala oraya gittik gnomeların q ler gnomeran icinden başlıyor falan epey degişen var tabi arada eski q lerde var aynı şekilde kalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 en iyisi aç bir tane char 0 dan basla gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bi tek yeni ırklara değil bütün ırkların başlangıcı irili ufaklı değişikliğe uğramış. bi de deadmines mühteşem olmuş :) kalimdordan ayrılmadan 1-60 gidebiliyoruz artık sanırım , çok iyi olmuş bu. worgen bekleyemedim başladım yeni karakter kasmaya valla , bi de worgen kasarız sonra. birni kalimdorda birini EKda kasarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kodo guard questi çok komik, öndeki kodoya elinizde shotgun ile ters oturuyorsunuz, arkadaki kodo'ya quilboar lar saldırıyor sizde çat çat bunları vurup indiriyorsunuz, bu arada 2 kododa yola devam ediyor. Devamında 2. kez bindiğinizde bu sefer burning blade e ait kurt üstünde orclar sizin kodoya saldırıyor. Bunlar gelirken yine takır takır indiriyorsunuz, sizin kodoya atladılarmı ağızlarının ortasına shotgun'ın tersiyle yapıştırıyorsunuz. Çok eğlenceli. Bir kaç tane daha gördüm böyle, özellikle halen bakmadıysanız deadmines'a bakın değişmiş ve çokda güzel olmuş, bir o kadarda eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hillsbrad girişinde `You are the quest giver` questi baya iyi olmuş. caps lock açıp sağa sola soru soran noob bir player, icc drake üstünde kingslayer orc warrior falan gibi tipler gelip sizden quest alıyor haha. http://www.youtube.com/watch?v=VvF1o1ObPr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bende o questi yaparken şu dialogları görünce kopmuştum. http://img255.imageshack.us/img255/2023/wowscrnshot112510012733.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 devamında o queste yolladığınız tipleri de buluyor ve sıvadıklarını görüp siz hallediyorsunuz yine haha güzel yapmışlar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Garosh' a gıcık olan varsa birde şu questde izlesin karar vermeden önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kitabı okudum Garosh'a hala gıcığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Biz cata bitmeden garosh'u keseriz ben söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 şimdi bile kesebilirsin ki. aç bi ally, git kes. eline vuran yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Valla bazı serverlarda, değil şimdi level 85'te bile garosh kesecek adamın alnını karışlarım. Adamı öyle bir yere koymuşlar ki bizim serverda ki bütün alyler aynı anda toplanıp saldırsa gene inmez o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evet en işlek yerde duruyor, yani hordedan adam istemese bile fighta ortak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 QQ su başlamış bile. http://www.mmo-champion.com/threads/799218-Garosh-almost-unkillable-for-allies mustahak ama. yıllardır arka kapıdan girip thrall kestikleri yeter. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kesinlikle kesemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hort olarak biz limandan girip hiç kesmedik ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Limandan girsen de bossa giderken şehrin kimsenin gidip görmediği kısımlarında gezmiyorsun, bir de liman yeni açıldı, wotlk'a kadar şaka gibiydi sw'ye girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 if tram'ine de bi kulp uydur tamam diycem ;) Hadi hadi kabul edelim, bizde kolay kesiyoruz krallarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sizin daha kolay ki zaten if'yi aldıktan sonra trenle gidip basıyosun sw'yi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 selam zeplinler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar