Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.3a

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Asgard said:

arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti?

ben bir sürü yeni görev gördüm stonetalon mountainste vardır farklı görevler
Sosyal ağlarda paylaş

bi tek yeni ırklara değil bütün ırkların başlangıcı irili ufaklı değişikliğe uğramış.

bi de deadmines mühteşem olmuş :) kalimdordan ayrılmadan 1-60 gidebiliyoruz artık sanırım , çok iyi olmuş bu.

worgen bekleyemedim başladım yeni karakter kasmaya valla , bi de worgen kasarız sonra. birni kalimdorda birini EKda kasarız artık
Sosyal ağlarda paylaş

Kodo guard questi çok komik, öndeki kodoya elinizde shotgun ile ters oturuyorsunuz, arkadaki kodo'ya quilboar lar saldırıyor sizde çat çat bunları vurup indiriyorsunuz, bu arada 2 kododa yola devam ediyor. Devamında 2. kez bindiğinizde bu sefer burning blade e ait kurt üstünde orclar sizin kodoya saldırıyor. Bunlar gelirken yine takır takır indiriyorsunuz, sizin kodoya atladılarmı ağızlarının ortasına shotgun'ın tersiyle yapıştırıyorsunuz. Çok eğlenceli. Bir kaç tane daha gördüm böyle, özellikle halen bakmadıysanız deadmines'a bakın değişmiş ve çokda güzel olmuş, bir o kadarda eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...