Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Reputation kasanlar Pilgrim'in %10 rep bonusunu unutmasınlar, gerçi oda bugün sona eriyor :)
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti?
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Baya baya değişti, Silverpine'da bizzat Sylvanas ile omuz omuza savaşıyorsun o toprakları ele geçirmek için mesela, zevkli baya. Oyunu girince major citylerde war boardlar yönlendiriyor levelına göre zaten.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Asgard said: arkadaşlar dünya değişi herhalde peki questlerde bi değişiklik var mı?Yenidem kasacamda o barrens görevlerini yapmak istemiyorum eheh..Değiştiyse hepsimi değişti yoksa belli başlı bölgelerin questlermi değişti? ben bir sürü yeni görev gördüm stonetalon mountainste vardır farklı görevler
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 epey bi q değişmiş if nin ustundeki havaalanında q ler vardı mesala oraya gittik gnomeların q ler gnomeran icinden başlıyor falan epey degişen var tabi arada eski q lerde var aynı şekilde kalan
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 en iyisi aç bir tane char 0 dan basla gene.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bi tek yeni ırklara değil bütün ırkların başlangıcı irili ufaklı değişikliğe uğramış. bi de deadmines mühteşem olmuş :) kalimdordan ayrılmadan 1-60 gidebiliyoruz artık sanırım , çok iyi olmuş bu. worgen bekleyemedim başladım yeni karakter kasmaya valla , bi de worgen kasarız sonra. birni kalimdorda birini EKda kasarız artık
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kodo guard questi çok komik, öndeki kodoya elinizde shotgun ile ters oturuyorsunuz, arkadaki kodo'ya quilboar lar saldırıyor sizde çat çat bunları vurup indiriyorsunuz, bu arada 2 kododa yola devam ediyor. Devamında 2. kez bindiğinizde bu sefer burning blade e ait kurt üstünde orclar sizin kodoya saldırıyor. Bunlar gelirken yine takır takır indiriyorsunuz, sizin kodoya atladılarmı ağızlarının ortasına shotgun'ın tersiyle yapıştırıyorsunuz. Çok eğlenceli. Bir kaç tane daha gördüm böyle, özellikle halen bakmadıysanız deadmines'a bakın değişmiş ve çokda güzel olmuş, bir o kadarda eğlenceli.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Hillsbrad girişinde `You are the quest giver` questi baya iyi olmuş. caps lock açıp sağa sola soru soran noob bir player, icc drake üstünde kingslayer orc warrior falan gibi tipler gelip sizden quest alıyor haha. http://www.youtube.com/watch?v=VvF1o1ObPr0
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bende o questi yaparken şu dialogları görünce kopmuştum. http://img255.imageshack.us/img255/2023/wowscrnshot112510012733.jpg
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 devamında o queste yolladığınız tipleri de buluyor ve sıvadıklarını görüp siz hallediyorsunuz yine haha güzel yapmışlar baya.
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Garosh' a gıcık olan varsa birde şu questde izlesin karar vermeden önce :)
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Kitabı okudum Garosh'a hala gıcığım :)
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Biz cata bitmeden garosh'u keseriz ben söylim.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 şimdi bile kesebilirsin ki. aç bi ally, git kes. eline vuran yok :D
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Valla bazı serverlarda, değil şimdi level 85'te bile garosh kesecek adamın alnını karışlarım. Adamı öyle bir yere koymuşlar ki bizim serverda ki bütün alyler aynı anda toplanıp saldırsa gene inmez o adam.
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evet en işlek yerde duruyor, yani hordedan adam istemese bile fighta ortak olur.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 QQ su başlamış bile. http://www.mmo-champion.com/threads/799218-Garosh-almost-unkillable-for-allies mustahak ama. yıllardır arka kapıdan girip thrall kestikleri yeter. ;p
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hort olarak biz limandan girip hiç kesmedik ya :P
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Limandan girsen de bossa giderken şehrin kimsenin gidip görmediği kısımlarında gezmiyorsun, bir de liman yeni açıldı, wotlk'a kadar şaka gibiydi sw'ye girmek.
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 if tram'ine de bi kulp uydur tamam diycem ;) Hadi hadi kabul edelim, bizde kolay kesiyoruz krallarını
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sizin daha kolay ki zaten if'yi aldıktan sonra trenle gidip basıyosun sw'yi hehe
Öne çıkan mesajlar