Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hehe yaratıcı bir adam umulmadık şeylerden gülüyor insan :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 2side çok güzelmiş kişiliği kalemle çok iyi yansıtıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 süper :) [Bu mesaj Narstil tarafından 24 Ağustos 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bence selçuk erdem bir çığır açtı, yiğit özgür zirveye taşıdı.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hangi edrgide çiziyo bu yiğit özgür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 penguende çiziyo[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 pazar zevişkenleri genelde iyi olmuyo ama 2.si gerçekten fena değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 oha "hangi dergide çiziyor?" demek ne demek biliyor musun? bu "avninin çizeri kim?" diye sormak gibi bir şey.. ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır :) artık bu vatandaşın penguende çizdiğini biliyoırsun :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Müthiş anlatmış adamlar :-)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: BabacumMostors, 24 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki: oha "hangi dergide çiziyor?" demek ne demek biliyor musun? bu "avninin çizeri kim?" diye sormak gibi bir şey.. ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır :) artık bu vatandaşın penguende çizdiğini biliyoırsun :) avninin çizeri kim? -ciddi-[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 MUM CHABER YUUUUUU SAAAAAAAAAAK!!!!!! ksura bakma ama ayıp o akdrı bun öğrenememk ayıp tarafına giricek tarafı yok cahillkle alaksı var bence çok ciddiyim[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilk'i hem çizim hemde espriden kazanıyor.. ikincisi sadece espriden kazanıyor... bir de Emrah Ablak rules.. diyorum :) ekmek getirin dibinide sıyıracam :D ahaha onu geç kemik'in arkasındaki süperman bile yeter .. tubitak bomba zaten.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" [Bu mesaj theKingpin tarafından 24 Ağustos 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 (artı 1) Tübitak rulz asıl =)[signature][hline]DNS Error! Establishing connection... Disconnected! [Q]uit [R]etry [T]elekoma kafam girsin ? t Telekoma kafa girdi... Connected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Mum_Chamber, 24 Ağustos 2004 21:36 tarihinde demiş ki: avninin çizeri kim? -ciddi- Oğuz Araldı. [signature][hline]Bad Motherfucker. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Ağustos 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hala da oğuz aral.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 haha ikiside süfer ama ikinci daha güzel bence[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 böle espri yapan bir adamın kafası sağlam olamaz:) her zaman söylüyorum bu adamda var hafif çatlaklık diye.. hoş bize yarıyo tabi:D o kafalara ve gözlere ayrı hastayım[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Esas erkek budur...[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 huasdhasuhd koptum ya =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 işte erkekliğin %90'ı kaçmaktır lafının türediği sahne.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hayır. Orada horoz abimiz bayanlar tırsınca "Ben gidiyorum bana birşey olmaz." diyerek erkekliğini kanıtlıyor.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hehe çok güzelmiş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İlkine bittim yarıldım koptum sora ayrıştım mitoz bölündümde anca toparlandım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya pazar sevişgenelerininki mükemmel :)[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Horoz resmini daha önce de görmüştüm ama daha anlamlı baktım. 1-Horozun umursamaz egoist bi karakteri olduğu çıkartılabilir arkada bayanları bırakıp çekip gittiği çıkartılabilir. 2-Bak ben geçiyom hiç bişey olmuyo sizde geçin tarzı bişey olabilir. 3-Horoz kahraman olabilir. ben bi tam geçiyim göçersem helvam knorr tavuk suyuyla pişirilsin diyo olabilir. 4-Tahta, Horozun bayanı yanına alıp geçirebileceği kadar geniş olmadığı için horozun başka seçeneği kalmaz ve 1. seçenekte biraz sekteye uğramış olur. 5-Uykusuz olabilirim 6-Kayışlar kopmuş olabilir.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar