Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aynı suçu adam kaç defa işlemiş ama para cezası falan alır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 rıdvan dilmen gibi adamlar sana maç alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_bYNbbj-GCcw/THY4ES01TxI/AAAAAAAAAEY/nXMxyn6cINo/s1600/eb-facebook.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahahaha kapalı kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahahahah emana kısmında bittim ben ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 the golden one da zaten koptum ağgnfjdsgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 goldbären said: fizban said: malum o zamanlar sert şut çekemiyoruz, kendimize cantona yakışmıyor, HAHAHAHehue yalan mı ilkokula başlama çağında yere topu dikip aut atışını kullanabilen adam mı vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 İlk okulu bırak ben miniklerde ilk oynadığımda saha'yı ikiye bölüp oynuyorduk ancak. Ve ilk defa oraya ayak basıp o şekilde görünce aslında ne kadar uzunmuş anlıyorsun. İlk düşündüğüm bu kaleciler topu bir kaleden öbürüne nasıl atabiliyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kaleciler zaten bir büyük yaş sınıfındaydı ben oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende ilk adım attığımda 7 metre kaleyi görünce ulan burada golü nası kaçırıyorlar demiştim biz alışmışız 1 metre kaleye gol atmaya pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 6 sene oynadım sigara içmiyordum ozaman bile pek koşamıyordum ya şişiyordum o saha bitermi koş koş :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Valla stattan bile o kadar büyük görünmüyor. Sahanın içine girince futbolculara acıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sergeni sevmiyorum sıkıntı var o adamda. rıdvanı da sevmiyorum taraflı yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar