satoo89 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bursada ikametgah etmekteyim 6 buçuk aylık dişi köpeğimi bakımında zorlandığım için satmak istiyorum ilgilenenler mail yoluyla ulaşabilirler fotoğraflarını msnden gösterebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 satılmaz hediye edilir bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 mail adresini tahmin edicez sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 satma günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kadın satınca suç hayvan satınca iş OH NE GÜZEL HAYAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Köpeğin seni satsa hoşuna gider miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 barınağa sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 zaten uçuk bir fiyat düşünmüyorum ilgilenenler özel msj atabilirler daha sonra msn yoluyla iletişime geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 zaten çok zorlanıyorum boş boş konuşmayalım arkadaşlar ilgilenenler ulaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben almıycam vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zorlanıcaksan niye köpek alıyosun ya köpeğe yazık lan.ki kedilerden daha duygusal hayvanlar.tam bir yere alısırken sahibin seni para karşılıgı satıyor bide utanman lzm.bari sahiplendir pekinez kaç para ki allah aşkına bide satıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 adam vazgeçmiş, satmıyor. üstüne gitmeyin daha fazla . belli ki hatasını farketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 istediği miktar teklif edilmeyince vazgeçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 satoo89 said: zaten uçuk bir fiyat düşünmüyorum ilgilenenler özel msj atabilirler daha sonra msn yoluyla iletişime geçebiliriz. ahahahah çok ucuza gitmesin abi mal sonuçta sadljhasdjkasdhkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hmm item kabul ediyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pekaziz diye okudum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kesermisiniz boş boş gereksiz konuşmayın yazmak için yazmayın şuraya. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tamam vurmayın beyler adam öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satoo89 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 al bir tane daha adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hala iyi bir yuva istiyorsan köpeğini vericek ilgileniyorum... özel mesajım geçerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar