di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Selamlar, Bir sekilde uzun suredir elimizde olan bir kitap var. Bir nevi miras gibi en sonunda bana verildi saklamam korumam icin. Antikacilarin vesaire cok buyuk para verdigi soyleniyor bunun icin hatta. Satmaya niyetim yok fakat ogrenmek istedigim iki sey var; * Bu tip seylerl ilgili kanun kapsamina bu tip kitaplar girer mi ? Devlete karsi bir zorunlulugum var mi ? * Bunun ederini kim belirler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 polisleri aradım geliyolar şindi kapına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 icerigi nedir cok merak ettim spellbook mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Kitabına, yazarına göre değiştir. Yazım tarihini, varsa çizerini, yazarını ve adını yaz. Belki bulabilirim bir şeyler. İlgilenen insanlar biliyorum bu konularla, ben de az buçuk ilgiliyim. Osmanlı ise pek bilgim yok ama sorabileceğim insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Necromancy kitabıysa ben alabilirim kaç m ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Bir nevi Yasin-i Serif diyebiliriz sanirim =) Oldukca eski ve biraz daha farkli bir versiyonu. edit : en eski kismi yanlis olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bizim bi akrabada bu tarz bi dua vardı çok eskiden kalma baya fiyata koydu cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 64lük tam kitapsa 25k çalışır benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ilk yasin-i serif yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Kulagima gelenler daha cok bir kac yuz k gibi miktarlar. Bir de ilk sorunun cevabini da merak ediyorum ederi kadar. O konuda bilginiz var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Frantic said: ilk yasin-i serif yani Degil. Biraz yaniltici olmus yazim. Oldukca eski ve yasin-i serif gibi bir yazit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 icindeki yazinin ne ile alakali oldugunu bilmeden deger bicmek cok akil kari olmayabilir. ne bileyim 200 yillik kitaptir belki ama icinde karisi ve cocuklari maymunlar tarafindan kacirilmis kizgin bir zurafanin basindan gecenleri anlatiyorsa sadece patide degerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 cok para etmez 500-600 tl ye alıcısını bulursun.o da iyi durumdaysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 nasil sakliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu tarz şeyler ya hakakten çok değerli olabiliyor.yada 300-400 liraya anca gidiyor ortası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 baktim 200 liraya 250 yıllık el yazması eser satıyorlar.500-600 de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Giovanni said: nasil sakliyorsunuz? Simdiye kadar ozel sekilde muhafaza edilmemis ama ustunde pek bir hasar yok. Naylon bir buzdolabi poseti icindeydi son gordugumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Fistan said: baktim 200 liraya 250 yıllık el yazması eser satıyorlar.500-600 de zor Ya bildigin sacmaliyorsun. Yani soyledigin bir ise yarasa yine eyvallah da ben degerini kim bicer, devlet ne der ne ister diye soruyorum sen 250 liraya bile var diyorsun. Alakaya maydonoz gel bize bazi bazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 250ye degil 200 liraya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 devlet ne dicek çalıntı degilse 200 liralık kitabın peşine düşmez devlet nette büssürü var 300-400 yıllık satılık kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 içindeki yazıların fotoğrafını çek ve eskitürkçe-arapça okuyabilen birine göster içindekinin ne olduğunu anla sonrasında kıymet takdiri için ise karaköydeki eski sahaflardan birine götürmen gerekebilir.. ama tabii kitabın durumu ve basım tarihini çektiğin fotoğraflardan tespit edebilrlerse bir değer biçilir hatta mümkünse ilk sayfası (arapça metnolduğundan bize göre en son sayfası) ve ayırt edeibliyorsan aradan rstgele bir bölüm seç onları fotoğrafla.. tabii hepsini fotoğraflyabilrsen daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Yazanın kim olduğu da önemli. Mesela Tarihin Arka Odası'nda dinlemiştim, adamlar beyazıt kütüphanesinde kitap bulmuşlar, bir padişahın kardeşinin kısa besteleri falan varmış kitapta, bir sayda da ben eşeğim yazıyormuş el yazısıyla falan. Çok kıymetli bir eser olduğundan bahsediliyordu. Ama random bir kadı falan yazmış olsa, pek bir esprisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 valla çok edebiliyor oyle seyler 2. annanem dıyebılcegım ınsanda "aılesı hep saraylarda onemlı pozısyonlarda bulunmuslar" cok eski el yazması kuran lardan saray eşyalarına kadar çeşitli şeyler var. Ciddi anlamda bir değere sahiptiler o eşyalar, seninkide çıkabılır araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 black kuran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ben olsam http://www.turkcan.org/ft/IlberOrtayli0.png ile temas kurardım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar