roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Tivibu başlığını da böyle açmıştım, sonradan paralı olmuştu falan. Ama bu hakkaten güzel bi oluşum, 10 gün geriye sarma da var, canlı yayın da var, gerçekten çok iyi. Cillop gibi hakkaten. nar.tv açın deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 seyredicek kanal yokmuş peh. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ulan öbür topikte görüp uv süpermiş diye buraya konur mu. al yayılacak sonra paralancak site işte :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 güzelmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 güzelmiş.tivibu da olmayan bi kaç kanalda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ntv var ntvspor yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 patlar bu yayılır yayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 patlatmayın, yaymayın, şşt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tivibu 1 milyon lan! 1milyon paralıymış demeyin şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Sorun para değil senko, yurtdışından falan izlenmiyo bu meret. Evdeki makinalardan birini sürekli açık tutup VPN mi kurayım Tivibu izlicem diye. Ha işin garibi tv de izlemiyorum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 genelde arkaplana açıp dinliyorum ben televizyonu netten şeyederken, aylardır yıllardır salona gidipte tv izlemedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ha o zaman haklısın panpa, yurtdışında seyredelimiyordu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 güzel bunun software hali var bende okuldan bir arkadas kendisi gelistiriyor ama arkadas arasina dagitiyor sanirim sadece. yayin akisi falan olmasi guzelmis ama bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 senko said: tivibu 1 milyon lan! 1milyon paralıymış demeyin şuna. uydunette var mı tivibu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Aluriel said: senko said: tivibu 1 milyon lan! 1milyon paralıymış demeyin şuna. uydunette var mı tivibu ? TTnet hizmeti sadece tivibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Bunun görüntüsü biraz daha iyiymiş. Son patchten sonra tivibu iyice çamur gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 legal mi bu? diger milyon tane canli tv izleyin seyinden farki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 günün her saatinde ki yayını izleyebiliyorsun farkı o. +10 gün içerisinde ki günün her hangi bir saatinde ki yayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ya ii de trt-2 yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 trt gap yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hbb de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ismi değişmiş yıldız.tv olmuş, yakında patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 DarKRideR said: Aluriel said: senko said: tivibu 1 milyon lan! 1milyon paralıymış demeyin şuna. uydunette var mı tivibu ? TTnet hizmeti sadece tivibu sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 nar.tv diye de giriliyor hala. sonra yolluyor seni yildiz.tv ye tivibu denedim tatilde annemleri ziyarete gidince 1-2 gün. 1 lira iyiymiş harbiden ama sanki onda bu nar.tvdeki gibi 1 hafta öncesinin bütün programlarını izleyemiyordun. sadece belirli programlar vardı sanki. yada ben yetemedim. babamın baya hoşuna gitti ama uğraşıp duruyordu en son. gerçi durduk yere başıma bela aldım sanırım. arayıp arayıp soracak şimdi bu nasıl şu nasıl diye sdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 zaman ayarlama olayı güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar