Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Çıkmış http://www.youtube.com/watch?v=eqq257lhybE oynamadım da oynayan eden varsa nasıl olmuş bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 indiriyom bende zamunda da top 10 da ama 10 kb falan, skidrow veya onun gibi bir versiyonu çıkana kadar indirmeye devam edicem playstation daki gibiyse most wanted i geçer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Anlatsana biraz daha nasıl indiriyosun falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 demosunu oynadım ps3 de gayet güzel gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Aynı değişen birşey yok zevkli yine kaçıyoruz yada polis olup kovalıyoruz.Grafikler güzel abanılcak oyun değil arada açıp oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ben kurdum şimdi, şöyle bir denemeye girdim. Black Ops PC optimizasyon faciasından sonra korkuyordum buda çok sistem yer diye ama oyunun grafikleri HARİKA olmasına rağmen son derece hızlı çalışıyor oyun, mest oldum resmen. 35 liraya falan cd-key'ini alıp oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bu hot pursuit eskiden de yok muydu ya hatta bunun 2'si bile wardı sanki. Başka isim mi bulamamışlar yoksa aynı oyunu güzel grafikle mi çıkarmışlar sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 efsane geri döndü diye ismi değiştirmediler..... bana kalırsa bu sefer olmuş hemde nefis olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 şimdiki moda bu yeni oyunlara eski isimlerini vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 düzgün olsun adı baki mercimek olsun farketmez. insin demosu da ps3 te bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 online modları güzelse tavsiye edin ps3 cüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Yalnız oyunda modifikasyon yok orası kötü olmuş. O yüzden çoğu kişinin yorumu Most Wanted daha iyi bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Autolog olayı gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 modifikasyon olayının olmaması daha iyi bence, lamborgini diablo falan sürebilmeyi çok istiyorum ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=18041 iyiymiş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 nefeseeden bi cacık olmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 deli olmuş deli deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 nası deli. detay pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ea nfs serisini 3 yapımcıya vermiş, birincisi shifti yaptı gtrın yapımcılar diğeri bu 3. hangisi bilmiyorum sanırım o da street racing olur. bu 3 oyun deneysel olcak ea hangisinde görürse parayı ona yatırcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 valla ne bileyim araba modellemeleri aranma seviyeleriyle orantılı verilen ödüller falan filan gayet tatmin edici oynananabilitesi olan bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 5-6 yarış yaptım, oyun çok tekdüze geldi bana. Arabaları otomatik veriyor yarışlardan sonra, bir özellikleri yok, yarışlarda heyecan seviyesi düşük. Polisler işin içine girince zevkli tabi ama her yarış aynı geçecek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 asıl heyecan NFS4 : high stakes'teydi. kazandığın parayla zar zor modifiye ettiğin arabayı alıp anahtarına yarışıyosun, bi de üstüne polis hayvan gibi kovalıyo daracık yerlerde :D araba yarışında heyecan böyle olur anca. ota moka nos basarak kaçmakla bi nane olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 5 para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 gt5 öncesi ps3cülerden para koparma dicem ama adamlar 6 ayda bi nfs oyunu çıkardığı için diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 high stakes = road challenge. neresinde modifiye vardı yaw=S upgradeler vardı sadece diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar