Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed Hot Pursuit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indiriyom bende zamunda da top 10 da ama 10 kb falan, skidrow veya onun gibi bir versiyonu çıkana kadar indirmeye devam edicem

playstation daki gibiyse most wanted i geçer bence
Mesaj tarihi:
Ben kurdum şimdi, şöyle bir denemeye girdim. Black Ops PC optimizasyon faciasından sonra korkuyordum buda çok sistem yer diye ama oyunun grafikleri HARİKA olmasına rağmen son derece hızlı çalışıyor oyun, mest oldum resmen. 35 liraya falan cd-key'ini alıp oynayabilirim.
Mesaj tarihi:
ea nfs serisini 3 yapımcıya vermiş, birincisi shifti yaptı gtrın yapımcılar diğeri bu 3. hangisi bilmiyorum sanırım o da street racing olur. bu 3 oyun deneysel olcak ea hangisinde görürse parayı ona yatırcak.
Mesaj tarihi:
5-6 yarış yaptım, oyun çok tekdüze geldi bana. Arabaları otomatik veriyor yarışlardan sonra, bir özellikleri yok, yarışlarda heyecan seviyesi düşük. Polisler işin içine girince zevkli tabi ama her yarış aynı geçecek belli.
Mesaj tarihi:
asıl heyecan NFS4 : high stakes'teydi. kazandığın parayla zar zor modifiye ettiğin arabayı alıp anahtarına yarışıyosun, bi de üstüne polis hayvan gibi kovalıyo daracık yerlerde :D araba yarışında heyecan böyle olur anca. ota moka nos basarak kaçmakla bi nane olmuyo.
  • Yeni Oluştur...