mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 haydi cimbom okey lets go! ayrıca eminimki bu kadar sığ düşüncesi olmayan gslilerde alttaki şıkkı işaretlemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Türkiye beşiktaştır bi kere hatta bundan yıllar önce türkiyede milli takım yokken beşiktaş gidip milli takım diye maç yaparmış o yüzden armamızda türk bayrağı vardır buda kanıtı http://img255.imageshack.us/img255/6258/bjkkant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Türkiye adına maç yapan tek takım beşiktaş değil, GS ve FB de aynısını yaptılar. Hatta genellikle GS-FB karmaları çıkardı yabancılarla yapılan maçlara, "Türk Gücü" adı altında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 türkiye fenerbahçedir neden mi? türkiye yi kim kurdu Atatürk atatürk hangi takımlıydı Karabük demir çelik spor mhp'nin 40.yılı kutlu olsun cCc Sabri Reis cCc bu arada yeni öğrendim atatürk fenerli degilmiş hatta adamın futbolla alakası yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Evet anketin gs vs digerleri seklinde olabilecegini dusunemedim, biraz lan harbiden adam "Galatasaray en buyuk, bu sene cok iddiali, gerisine koyver gitsin dememis ki, paralellikten bahsetmis, hakatten de verilere bakinca dedigi gibi 10 senede boyle bir durum var." diyebilecek kapasitede GS'li olmayanlar da vardir diye dusundum ama neyse. Ben verilerle geliyorum, buyrun bana karsi tez uretin elinizdede 3-5 veri olsun sonra tartisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 En azindan tesaduf falan deseydiniz arkadas. Bos laf konusacaginiza. Turkiye'nin futbolda en basarili takimi, alt yapisi her ne kadar gelismis diyemicek olsa da Turkiye'de en gelismis altyapi. Dolayisiyla verileride goz onunde bulundurursak soyledigim seyler gayet dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 entrika gibi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tamam en büyük galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abi biri 6-0 demedikçe eski mevzuları açmanın anlamı yok.o yuzden başlık gereksiz heleki ligde 10. iken ayıptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Türkiye olsa nolcak Almanya olsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Oyle yani haber vereyim dedim yoksa birsey olmayacak. Bunu sen boyle bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yok bee gereksiz bilgilerle kafayı doldurmaya gerek yok. futbol sevmediğim birşey. anca pes oynamasını severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ben bu konuyu Galatasaray'i yuceltmek icin acmadim ki. Kume dusmeyiz umarim diye ligi takip ediyorum, bana burada fanatiklik yapmayin. Bunlar gercekler, kabul etmek istemeseniz de oyle. Gercekleri de kim yazar biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hayır bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 avrupa fatihiymiş galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ne yani bu sene "oh wait" (2011) çıkıp milli takım başarılı olsa bu tezin çürümüşmü olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Aynen oyle olacak. Ben su ana kadar olan verilere gore konusuyorum, aksini iddia eden varsa buyursun cikarsin diyorum ama laf sokmaktan HEDE HODO demekten baska bir sey yapan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Burada takım gözetmeksizin herkesin saygılı olduğu sürece fikirlerini ifade etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Elbette kurallara bağlı kalarak böyle fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ama insanların bu fikirlere katılmayabileceği gerçeğini de göz önünde bulundurmalı ve fikirlerinize katılımı "gerçekler bunlar" diye dogma haline getirerek arttıramayacağınızı da gözardı etmemelisiniz. Hele bu kadar zayıf argümanlara sahip ve "uç noktada" bir fikre katılımın düşük olacağı baştan ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bu ne abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Rewendor said: Burada takım gözetmeksizin herkesin saygılı olduğu sürece fikirlerini ifade etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Elbette kurallara bağlı kalarak böyle fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ama insanların bu fikirlere katılmayabileceği gerçeğini de göz önünde bulundurmalı ve fikirlerinize katılımı "gerçekler bunlar" diye dogma haline getirerek arttıramayacağınızı da gözardı etmemelisiniz. Hele bu kadar zayıf argümanlara sahip ve "uç noktada" bir fikre katılımın düşük olacağı baştan ortada. Argumanlarin zayif oldugu da senin dusuncenden ote degil. Benim icin gercekler bunlar evet. Gercek olduguna inanmadigim seyi belirtmem zaten. Ayni zaman da "uc noktada" fikrine de katilmiyorum. Fikre katilimin dusuk olacagi dogru bak. Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Argümanların zayıf olup olup olmaması kişisel düşünce değildir, argümanın ya zayıftır ya değildir. Türkiyenin kalburüstü ve istikrarlı 3-4 takımından birinin 23 kişilik milli takıma her sene 5-6 oyuncu yollaması gayet doğal. Milli takım başarılıyken "bakın takım adam yolladı diye oldu" demek abes kaçıyor. GS her adam yolladığında milli takım başarılı mı? Hayır. GS her başarılı olduğunda milli takım başarılı oldu mu? hayır. Demek ki argümanların zayıfmış. Bir şeyin gerçek olup olmadığı da kişisel düşünceye bağlı değildir. Ya gerçektir ya değildir. "Bana göre gerçek" denebilecek bir durum yok, ya herkese göre gerçektir ya da hiçkimseye göre değildir. Bir fikir ya da inanışı gerçekle birleştiremezsin, ben inanıyorum diyebilirsin ama "bana göre gerçek" diyemezsin, hatalı cümle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Yani burda GS suçlu mu kötü olduğu için Milli takımda kötü. Yoksa GS'nin iyi olması için dua edelimde Milli takımda parlasın. Anlayamadım. Zaten Milli takım diğer takımalrda iyi yerli oyuncu varda almıyor. Ne fark eder GS yada diğer takımlar. Bunun açıklaması şudur. Ülkede kaliteli oyuncu çıkmıyor. GS'de her büyük klup gibi bundan sanibini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 suan galatasaray kötüde fener beşiktaş çok iyi sanki :) bu 3 takımdan 5 tane saglam yerli oyuncu cıkar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Rewendor said: Argümanların zayıf olup olup olmaması kişisel düşünce değildir, argümanın ya zayıftır ya değildir. Türkiyenin kalburüstü ve istikrarlı 3-4 takımından birinin 23 kişilik milli takıma her sene 5-6 oyuncu yollaması gayet doğal. Milli takım başarılıyken "bakın takım adam yolladı diye oldu" demek abes kaçıyor. GS her adam yolladığında milli takım başarılı mı? Hayır. GS her başarılı olduğunda milli takım başarılı oldu mu? hayır. Demek ki argümanların zayıfmış. Bir şeyin gerçek olup olmadığı da kişisel düşünceye bağlı değildir. Ya gerçektir ya değildir. "Bana göre gerçek" denebilecek bir durum yok, ya herkese göre gerçektir ya da hiçkimseye göre değildir. Bir fikir ya da inanışı gerçekle birleştiremezsin, ben inanıyorum diyebilirsin ama "bana göre gerçek" diyemezsin, hatalı cümle olur. Bir kac defa rica ettim. Senden de ozel olarak rica ediyorum. Ben GS her adam yolladiginda milli takim basarili mi oldu dedim? 3 sayfa geriye alalim seni bastan bir oku ozellikle basariyla bagdastirmadigimi belirtecek cumlemi bir kac kez okumani rica ederim. Argumanlarimin zayif olabilmesi kisisel dusuncedir demedim. Argumanimin zayif olarak nitelendirilebilmesi icin karsilastirma yapman gerekir. Elinde baska argumanlar varsa ( karsit yada ayni fikir de ) o zaman onlarla karsilastirma yapip "evet bak bu arguman zayifmis" diyebilirsin. Senin zayif demen argumani kisisel dusunceye indirgemek oluyor. Yani bu durumda kendi dediginle celismis oluyorsun. Bir seyin gercek olmasi ile dusuncelerin gercekligi farklidir. Bu konuda da sizi google'a alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 nerd rage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar