Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye'dir Galatasaray

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Evet anketin gs vs digerleri seklinde olabilecegini dusunemedim, biraz lan harbiden adam "Galatasaray en buyuk, bu sene cok iddiali, gerisine koyver gitsin dememis ki, paralellikten bahsetmis, hakatten de verilere bakinca dedigi gibi 10 senede boyle bir durum var."

diyebilecek kapasitede GS'li olmayanlar da vardir diye dusundum ama neyse.

Ben verilerle geliyorum, buyrun bana karsi tez uretin elinizdede 3-5 veri olsun sonra tartisalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Burada takım gözetmeksizin herkesin saygılı olduğu sürece fikirlerini ifade etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Elbette kurallara bağlı kalarak böyle fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ama insanların bu fikirlere katılmayabileceği gerçeğini de göz önünde bulundurmalı ve fikirlerinize katılımı "gerçekler bunlar" diye dogma haline getirerek arttıramayacağınızı da gözardı etmemelisiniz. Hele bu kadar zayıf argümanlara sahip ve "uç noktada" bir fikre katılımın düşük olacağı baştan ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Burada takım gözetmeksizin herkesin saygılı olduğu sürece fikirlerini ifade etmesini sağlamaya çalışıyoruz. Elbette kurallara bağlı kalarak böyle fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Ama insanların bu fikirlere katılmayabileceği gerçeğini de göz önünde bulundurmalı ve fikirlerinize katılımı "gerçekler bunlar" diye dogma haline getirerek arttıramayacağınızı da gözardı etmemelisiniz. Hele bu kadar zayıf argümanlara sahip ve "uç noktada" bir fikre katılımın düşük olacağı baştan ortada.

Argumanlarin zayif oldugu da senin dusuncenden ote degil. Benim icin gercekler bunlar evet. Gercek olduguna inanmadigim seyi belirtmem zaten.

Ayni zaman da "uc noktada" fikrine de katilmiyorum.

Fikre katilimin dusuk olacagi dogru bak.

Neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

Argümanların zayıf olup olup olmaması kişisel düşünce değildir, argümanın ya zayıftır ya değildir. Türkiyenin kalburüstü ve istikrarlı 3-4 takımından birinin 23 kişilik milli takıma her sene 5-6 oyuncu yollaması gayet doğal. Milli takım başarılıyken "bakın takım adam yolladı diye oldu" demek abes kaçıyor. GS her adam yolladığında milli takım başarılı mı? Hayır. GS her başarılı olduğunda milli takım başarılı oldu mu? hayır. Demek ki argümanların zayıfmış.

Bir şeyin gerçek olup olmadığı da kişisel düşünceye bağlı değildir. Ya gerçektir ya değildir. "Bana göre gerçek" denebilecek bir durum yok, ya herkese göre gerçektir ya da hiçkimseye göre değildir. Bir fikir ya da inanışı gerçekle birleştiremezsin, ben inanıyorum diyebilirsin ama "bana göre gerçek" diyemezsin, hatalı cümle olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani burda GS suçlu mu kötü olduğu için Milli takımda kötü. Yoksa GS'nin iyi olması için dua edelimde Milli takımda parlasın. Anlayamadım. Zaten Milli takım diğer takımalrda iyi yerli oyuncu varda almıyor. Ne fark eder GS yada diğer takımlar.

Bunun açıklaması şudur. Ülkede kaliteli oyuncu çıkmıyor. GS'de her büyük klup gibi bundan sanibini aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Argümanların zayıf olup olup olmaması kişisel düşünce değildir, argümanın ya zayıftır ya değildir. Türkiyenin kalburüstü ve istikrarlı 3-4 takımından birinin 23 kişilik milli takıma her sene 5-6 oyuncu yollaması gayet doğal. Milli takım başarılıyken "bakın takım adam yolladı diye oldu" demek abes kaçıyor. GS her adam yolladığında milli takım başarılı mı? Hayır. GS her başarılı olduğunda milli takım başarılı oldu mu? hayır. Demek ki argümanların zayıfmış.

Bir şeyin gerçek olup olmadığı da kişisel düşünceye bağlı değildir. Ya gerçektir ya değildir. "Bana göre gerçek" denebilecek bir durum yok, ya herkese göre gerçektir ya da hiçkimseye göre değildir. Bir fikir ya da inanışı gerçekle birleştiremezsin, ben inanıyorum diyebilirsin ama "bana göre gerçek" diyemezsin, hatalı cümle olur.

Bir kac defa rica ettim. Senden de ozel olarak rica ediyorum. Ben GS her adam yolladiginda milli takim basarili mi oldu dedim? 3 sayfa geriye alalim seni bastan bir oku ozellikle basariyla bagdastirmadigimi belirtecek cumlemi bir kac kez okumani rica ederim.

Argumanlarimin zayif olabilmesi kisisel dusuncedir demedim. Argumanimin zayif olarak nitelendirilebilmesi icin karsilastirma yapman gerekir. Elinde baska argumanlar varsa ( karsit yada ayni fikir de ) o zaman onlarla karsilastirma yapip "evet bak bu arguman zayifmis" diyebilirsin. Senin zayif demen argumani kisisel dusunceye indirgemek oluyor. Yani bu durumda kendi dediginle celismis oluyorsun.

Bir seyin gercek olmasi ile dusuncelerin gercekligi farklidir. Bu konuda da sizi google'a alalim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...