Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20.000 tl civarı Öğrenci Düt Düt.

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 1 aydır sahibinden'de çıkan Opel Corsa 1.3 CDTi Easytronic fiyat ve ilanları takip ediyorum, eski kasaları. 17k'ya kadar düşen temiz corsa ilanı gördüm. corsa güzel araba o aralıkta, en az yakan ve fiyatı görece makul olan, sürüşü de keyifli olan o. easytronic istemezsen daha da düşer fiyatları.

fiestanın yeni kasasında ne kadar geliştirdiler bilmiyorum ama eski kasasından koşarak kaç.

direksiyonu çok sert, koltuk pozisyonu çok kötü, kliması 7 saat aralıksız çalışsa bile soğutmaz ama kafa yapar başını döndürür. ayrıca corsadan çok yakıyor.

biraz daha bekleyip üstüne para koyabilirsen skoda ya bakabilirsin. volkswagen aldıktan sonra cidden kaliteli şeyler yapmaya başladı adamlar. dsg'li bir şey dahi alabilirsin ancak tüketimde o kadar koklayan cinsten değillerdi yanlış hatırlamıyorsam
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Abi 2007 sonrası sanırım yeni kasaydı corsaların.Açıkçası yeni kasa alıcam.Bu nedenle de üstüne 2 k falan eklemem gerekicek 20bine sanırım.Temiz güzel bi corsa bulabilmem için, eski kasa hiç düşünmüyorum.Bi de manuel araba alıcam.

Skoda hiç düşünmemiştim bi bakayım şimdi

Corsa 2007
Mazda 2 2008

diye aklımda kalmış kasa değişikliklerinin. Benim baktığım zamanlarda Corsa'nın 2007 ile 2008'ler arasında pek fiyat farkı yoktu hatırladığım kadarıyla, bir de 2008'ler daha bol vardı sanki..

Dizel alacaksan km'sine dikkat etmeni öneririm. Baya bir kişi tembihlemişti beni
Sosyal ağlarda paylaş

20bine 2008 dizel c3 almak güvenlik ve donanım olarak bomboş bir palio almaktan daha iyidir diye düşünüyorum.
arabadan fazla anlamam ama 2006 c3 kullanıyoruz elimin altında palioda var kıyaslanacak araçlar değiller :)

hadi palio aldın sakın ha sakın benzinli alma dizeli ne kadar cimriyse benzinlisi o kadar müsrif.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
corsa dizelse yakmaz o kadar ya ben bir depoyla 700 km fln gidiyorum 2008 model corsayla 1.3 cdti. resmen kokluyor araba ki ilk alindiginda daha cok gidiyordu simdi biraz eskidi herhalde mesafe kisaldi. gerci filtre fln degisimiyle saglam bakimla tekrar artar belki ama kastirmiyoruz. bir de ben cok zorluyorum devirli kullaniyorum 3 bin devirin altina pek dusurmuyorum araci. opel corsa cogu bakimdan tirt bir araba ama yakit olarak cok iyi. gorunusu de eh ben hatchback ufak araba sevmedigim icin sevmiyorum da seveni de cok var, bir de direksiyonda dugmeli olmasi cok iyi en dandik bos modeli ki bizdeki ondan bile ici baya dolu yani o konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...