SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 @ginger deyince anlamadım okuyunca anladım dslr yi görüp asdasfdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yaklaşık 1 aydır sahibinden'de çıkan Opel Corsa 1.3 CDTi Easytronic fiyat ve ilanları takip ediyorum, eski kasaları. 17k'ya kadar düşen temiz corsa ilanı gördüm. corsa güzel araba o aralıkta, en az yakan ve fiyatı görece makul olan, sürüşü de keyifli olan o. easytronic istemezsen daha da düşer fiyatları. fiestanın yeni kasasında ne kadar geliştirdiler bilmiyorum ama eski kasasından koşarak kaç. direksiyonu çok sert, koltuk pozisyonu çok kötü, kliması 7 saat aralıksız çalışsa bile soğutmaz ama kafa yapar başını döndürür. ayrıca corsadan çok yakıyor. biraz daha bekleyip üstüne para koyabilirsen skoda ya bakabilirsin. volkswagen aldıktan sonra cidden kaliteli şeyler yapmaya başladı adamlar. dsg'li bir şey dahi alabilirsin ancak tüketimde o kadar koklayan cinsten değillerdi yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Abi 2007 sonrası sanırım yeni kasaydı corsaların.Açıkçası yeni kasa alıcam.Bu nedenle de üstüne 2 k falan eklemem gerekicek 20bine sanırım.Temiz güzel bi corsa bulabilmem için, eski kasa hiç düşünmüyorum.Bi de manuel araba alıcam. Skoda hiç düşünmemiştim bi bakayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Öğrenci dediğinin 20bini mi olurmuş? Az daha bul git golf al sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Almıcam golf hakan taktın yok o kadar param golf kadar :D sen al golf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Az kaldı az alacam bu gidişle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 15-16k ya megane coupelar falan var da neden pek alınmıyo bu araçlar? 2. eli mi sıkıntılı? araç mı kötü fiyat/performans olarak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 travesti arabası oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 sarı renklileri öyle gerçi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 1.2 paliolar çok mu kötü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Abi, ikinci el al, dizelini al onun. Şart mı sıfr olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Dartanian said: Abi 2007 sonrası sanırım yeni kasaydı corsaların.Açıkçası yeni kasa alıcam.Bu nedenle de üstüne 2 k falan eklemem gerekicek 20bine sanırım.Temiz güzel bi corsa bulabilmem için, eski kasa hiç düşünmüyorum.Bi de manuel araba alıcam. Skoda hiç düşünmemiştim bi bakayım şimdi Corsa 2007 Mazda 2 2008 diye aklımda kalmış kasa değişikliklerinin. Benim baktığım zamanlarda Corsa'nın 2007 ile 2008'ler arasında pek fiyat farkı yoktu hatırladığım kadarıyla, bir de 2008'ler daha bol vardı sanki.. Dizel alacaksan km'sine dikkat etmeni öneririm. Baya bir kişi tembihlemişti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 RayCharles said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-en-temiz-en-ucuz-2008-model-sport-corsa-33926321/detay orijinal body kiti oturtup spor yay taktığında bu fiyata bu kadar spor ve dikkat çekici bi araba zor bulursun :) yalnız harbiden acayip uygun fiyat bu şok oldum pefff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mazda 2 zaten minimum 2008 gördüm o da 1 tane diğerleri 09 + Teşekkürler Corsaların kmsine dikkat edicem dizel olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 20bine 2008 dizel c3 almak güvenlik ve donanım olarak bomboş bir palio almaktan daha iyidir diye düşünüyorum. arabadan fazla anlamam ama 2006 c3 kullanıyoruz elimin altında palioda var kıyaslanacak araçlar değiller :) hadi palio aldın sakın ha sakın benzinli alma dizeli ne kadar cimriyse benzinlisi o kadar müsrif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ben nolursa olsun palio almam zaten isterse suyla gitsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mehehe 29bine corsa aldım memnunum da.Corsaya zam gelmiş benimkinin versiyonu olmuş 32bin küsür.Satmaya kalksam kar ediyorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 teşekkürler Yazmamışım araba topicime ama başka yere yazmıştım ağustos 1de elime geçti kendisi 7bin oldu bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 japondan şaşma mazda 2 iyidir dicektim almışsın hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hayırlı olsun bende cruze almak istiyorum da bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 corsa çok doğru bir karar güle güle kullan, dünyada doğru düzgün araba yapmasını bilen tek millet almanlar zaten :) şimdi kesin böle olacam ama düşüncem bu >:D< http://forum.paticik.com/thumbnails/d90/960/c08/e10/2a7/2f9/6aa/219/d5a/4ea/15_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bir an 90km hergün yol yaptığımı düşündümde abovv günlük 50lira benzin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sağol vulcan =) Osie merak etme corsa aldım ama ben de yapmıyorum 90km yol hergün. Servisle gidiyorum okula sınav zamanları hariç 30liraya yakın yakıyo benimkide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 corsa dizelse yakmaz o kadar ya ben bir depoyla 700 km fln gidiyorum 2008 model corsayla 1.3 cdti. resmen kokluyor araba ki ilk alindiginda daha cok gidiyordu simdi biraz eskidi herhalde mesafe kisaldi. gerci filtre fln degisimiyle saglam bakimla tekrar artar belki ama kastirmiyoruz. bir de ben cok zorluyorum devirli kullaniyorum 3 bin devirin altina pek dusurmuyorum araci. opel corsa cogu bakimdan tirt bir araba ama yakit olarak cok iyi. gorunusu de eh ben hatchback ufak araba sevmedigim icin sevmiyorum da seveni de cok var, bir de direksiyonda dugmeli olmasi cok iyi en dandik bos modeli ki bizdeki ondan bile ici baya dolu yani o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar