Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Arkadaşlar bizimkileri zor da olsa ikna etmeyi başardım.Şimdi bazı şeyler var yazayım, ayrıca ciddi anlamda pek anlamıyorum arabalardan. -Haftaiçi hergün okul-ev arası 90km yapcağım için az yakan bişey olmasını istiyorum -Bu yol yokuşlu olduğu için (580 rakıma çıkıyoruz) 1.4den aşağı motor nasıl olur sizce? -Çok düşük model istemiyorum.Dış görünüşü de öğrenciye uygun spor tipli hb düşünüyorum. -Boya ve parça değişikliği ne kadar önemli araba alırken? -Max 20bin olucak çok zorlarsam 21 ancak ondan yukarı çıkamam -2yıl falan bu düzende kullanılcak yani bayaa bi kullanılcak bu süre zarfında sorun yaratmıcak. Dediğim gibi bugüne kadar sadece kullandım hiç bi fikrim olmadı araçlar konusunda sizin fikrinizi almak istedim.Burdaki fikirler + tanıdık galericiyle konuştuktan sonra 2-3 ay içinde alınıcak.. Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ben de bakıyordum yaz sonunda tam dediğin gibi bir şey. En son kafamda Opel Corsa, Mazda 2 veya Suzuki Swift vardı. Sonra da Opel Corsa'ya karar vermiştim. Ama sonra işler değişti arabayı almadım, orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Umarım hala istiyosan bi an önce alırsın.. Corsa benim de aklımdan geçti.Astrayı çünkü çok seviyodum o da benzeri diye ancak burda birileri bi topicte opel alın ama corsa almayın yazmıştı ondan bişey demedim. yani performans olarak kusur olarak bilmiyorum hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Annemler kendilerine yeni araba aldılar, Altea bana kaldı. O yüzden almadım :) Daha iyi oldu aslında. Corsa için o yazılanı ben de görmüştüm ama bence iyi bir araba. En alt model olduğu için diğerlerinin altında kalması zaten normal. Slovenya'da kaldığım sürede hep Corsa kiralamıştım, yaklaşık 8-10k km yol yaptım toplamda. Tek şikayetim 100'ün üstündeki hızlarda hızlanırken zorlanmasıydı. Ama ne kadar gerekli bir şey bilmiyorum. Diğer yönlerinden (kullanım, görünüm, iç tasarım vs.) çok bir şey vermiyor ama gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 öğrenciye uygun spor tip hb Seat leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mazda'ya hiç bakmamıştım da sen araştırmışsındır onun eksileri-artıları neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 98den beri sahip oldugumuz bi mazdamız var. kalite.tipini begenirsen mazda3 ler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o eski mazdalar mazda çok rahat sürülen arabalar. çok bi sorun da yaratmadı hani. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 mazda 3 ve suzuki swift, bunlar evladiyelik arabalar. bakımını düzgün yaptıktan sonra yıllarca götürür seni. mazda'yı bilmiyorum ama 20bin civarına 2008-2009 temiz bir tane bulma imkanı da yüksek swift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Leonlar pahalı kaçıyo abi model düştükçe uygunlaşıyo. Mazda 2'ler daha uygun gibi geldi 2009'unu bulma imkanım var gibi. Suzukilerde de öyle tabi. Bu lokal boya hede hödö önemli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 arkadasimda swift 1.3 4x4 manuel var, gayet karakterli bi araba bence. gidişi de yakışı da gayet iyi bi 1.3 için. hem de 4x4 :) eglenceli. fiyatı da 5 senedir 25-20 arasında lokal onemli degil, parca degisimi çok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bir arkadaşımda swift var, bende kullandım araba 1.4 önden çekerdi, çok güzel bir araba içi de sınıfına göre çok hoş ve arabada hiçbir çekşi problemi yaşamadım. Arabayı sıfır aldılar, 2 yıl oldu geçen servise bizim ısrarımızla götürdüler arabayı, taş gibi araba gerçekten. Kendim opel Astra kullanıyorum 2010 ama bütçem o civarlarda olsa kesin swift alırdım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 leon alırsan tüp de takman gerekcek. baya fazla yakıyolar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Fiat palio'lar nasıl? http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/paliosole_fiyat.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Palio çok tatlı arabaymış lan, bugün test ettim de. Tam öğrenci arabası, bide çok az yakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SeaGle said: Palio çok tatlı arabaymış lan, bugün test ettim de. Tam öğrenci arabası, bide çok az yakıyo.ben de kestirdim gözüme bütün sürücü kurslarının palio almasının sebebi var elbette, hakkaten az yakıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Dartanian said: Mazda'ya hiç bakmamıştım da sen araştırmışsındır onun eksileri-artıları neler? Mazda'nın yakıt tüketimi Swift kadar iyi değil ama gayet tatmin edici. Surus keyfi Corsa'dan daha yüksek. Opel kadar yaygın olmaması arabanın karizma puanını arttırsa da 2. el pazarda biraz düşündürüyor. Mazda için fikir sorcağın bir çok kişi Türkiye'de pazarı olmadığından, servis vb. sıkıntı yaşayabileceğinden bahseder. Ama pek kulak asma diyebilirim. Servis-parça sıkıntısı Swift, Opel'den çok farklı olmaz. 2. el satarken müşteri bulamama sorunun da çok eski bir model almadığında sürece olmaz. Mazda 2'yi 2008+ bir model alabilirsin 20k civarına. Swift'e göre daha güvenli ve sağlam bir araba olduğunu söyleyebilirim. Bu arada Swift demişken 4x4'ün arkasından bakınca yere yakın diferansiyeli görünüyor. Başta dikkatini çekmeyebilir, hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum da uyarıyım dedim. Bir de yere sürtme-çarpma olayından şikayetçiler yere yakın olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 fiesta. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 xaty said: Dartanian said: Mazda'ya hiç bakmamıştım da sen araştırmışsındır onun eksileri-artıları neler? Mazda'nın yakıt tüketimi Swift kadar iyi değil ama gayet tatmin edici. Surus keyfi Corsa'dan daha yüksek. Opel kadar yaygın olmaması arabanın karizma puanını arttırsa da 2. el pazarda biraz düşündürüyor. Mazda için fikir sorcağın bir çok kişi Türkiye'de pazarı olmadığından, servis vb. sıkıntı yaşayabileceğinden bahseder. Ama pek kulak asma diyebilirim. Servis-parça sıkıntısı Swift, Opel'den çok farklı olmaz. 2. el satarken müşteri bulamama sorunun da çok eski bir model almadığında sürece olmaz. Mazda 2'yi 2008+ bir model alabilirsin 20k civarına. Swift'e göre daha güvenli ve sağlam bir araba olduğunu söyleyebilirim. Bu arada Swift demişken 4x4'ün arkasından bakınca yere yakın diferansiyeli görünüyor. Başta dikkatini çekmeyebilir, hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum da uyarıyım dedim. Bir de yere sürtme-çarpma olayından şikayetçiler yere yakın olduğu için. İzmir'in yolları pek iyi değil swift için o zaman =) Mazda 2 2009 falan o civarlar evet verdiğin bilgiler için çok sağolasın.Hiç aklımda yokken çok hoşuma gitti araç.. Swifti yinede görmek bi test etmek istiyorum.Onun dışında corsa,mazda tercihi olucak gibi büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-en-temiz-en-ucuz-2008-model-sport-corsa-33926321/detay orijinal body kiti oturtup spor yay taktığında bu fiyata bu kadar spor ve dikkat çekici bi araba zor bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yav said: SeaGle said: Palio çok tatlı arabaymış lan, bugün test ettim de. Tam öğrenci arabası, bide çok az yakıyo.ben de kestirdim gözüme bütün sürücü kurslarının palio almasının sebebi var elbette, hakkaten az yakıyomuş. bizim burdakiler hep dizel getz kullanıyo valla. ama içine girmek için uğraşıyodum ben baya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Palio az yakmıyo aslında, hiç yakmıyo. Öyle iktisatlı araba görmedim ben ya. Hala oğlunda var, yahu lan kokla en azından be. Parçası da çok pahalı değil, yakıt ekonomisi de mükemmel. Multijet olduğu için iyi de kaçıyo. Yanlız ben 2.4 arabadan inip ona bindiğim için devir sorunu yaşadım bi an, çabuk toparlamadı ama o benimle ilgili bi sorun. Bide siz nasıl öğrencisiniz lan 20k ya araba alıyosunuz. Ben 1 k biriktirip dslr alamadım bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 pederbank demiş adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 BABA DUY LAN SESİMİ ALLAHSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mazda'yı sevdim aslında ama corsa ağırlık kazandı benim için, zaten önümde 3 ay civarı bi süre var araba alabilmem için.Çok düşeş bi araba düşmezse yazı bekleyip, çalışarak alabilceğim fiyatı biraz daha yükseltebilirim bilmiyorum. Arkaya yazdırırım zaten ''Alın teri değil baba parası'' diye. :D Sürücü kursunda da peugeot 206 +, getz ve renault'un bişeyini kullanmıştım yoktu palio :D O kadar az yakmasa da olur yani :P @raycharles abi güzel araba ama 4 kapı düşünüyorum onun içinde büyük ihtimal biraz fiyat yükseltmeye çalışıcam dediğim gibi..Yaşlı insan da binicek falan filan :) teşekkürler yinede. haa bi de @ginger inş alırsın bi an önce dslr'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar