Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nuri Çolak

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Durduk yerde aklıma geldi,

Ne büyük adamdı ya, hani böyle yıllarca Anadolu kulüplerinden büyük kulüplere transfer olan kalbur üstü, beş para etmez adamları gördükçe bu adamın değerini daha çok anlıyor insan,

Üç büyükleri hep reddedip Kocaeli'de kalmış, ardından bilinmeyen sebepten Antep'e gidip gelmiş, Şekerspor vs. derken geçen yıl bozüyükspor'da bırakmıştı futbolu galiba,

Eski FM yada CM'lerde hep Beşiktaş'a alırdım, sol beke koyardım.

Tey tey
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gol kralı oldu diye topcu zannetti millet. FM'de nasıl oldugunu bilmem de Fenerbahce'ye gelmisti yamulmuyorsam. Sonra unutuldu adam.

Cok kotu adam da degildi de iste bi ozelligi yoktu yani. Nuri Colak baskadır ama. Hatta Mirkovic, Dobrowski falan :)
O zamanları cok ozledim ben ya Kocaelispor simdi bank asya liginde bile degil.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar kucuk takımların adamları

iyi topcu heryerde iyidir.hani eskiden bunları buyuk kluplerin harcadıgını düşünürdüm.fakat bizim futbolcu zihniyetimiz kendi kendini bitiriyor

istanbula gelen spor araba alıp karı kız aleme dalıyor direk.ha bunu dunyadaki cogu futbolcu yapıyor ama bizim anadolunun bagrından gelen adamın bünyesi kaldırmıyor

o yuzden bu tarz adamların takım degiştirmesine karşıyım.kendi takımlarında ölene kadar kalıp efsane ölsünler

mesela bir gün mehmet yıldız istanbula geldiğinde mehmet yıldızlıgı nasıl gidecek görücez

oysa sivasta kalsa.hep bu mehmet baya iyi topcu napcagı belli olmuyor fiziği iyi falan filan :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Okan Yılmaz'ı nasıl aynı kefeye koyarsınız. Topcu bile degildi Okan Yılmaz.

Okan Yılmazı Antalyaspor-Bursaspor maçında izlemiştim.
o sezon Bursa 2. Lige düşmüş Okan Yılmaz Bursadan ayrılmamıştı.
Adamı tüm Antalya stadı hayranlıkla izlemişti.
Ayagına gelen her top tehlike, o kadar oturaklı, güçlü, zeki ve etkiliydi ki, boşuna gol kralı olmamış dedirtti tüm stadyuma.Hayran kalmıştım.Sonra söndü gitti.
Birde aynı duyguyu Antalyanın stadyumunda bana Taner Gülleri ile Fatih Tekke yaşatmıştır.o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oktay ve Sergen müthişti. Özellikle Sergen o siirt jetpaya falan para için gitmese. Yada aşırı gece hayatı olmasa müthiş bir kariyeri olabilirdi. Benim yaşım itabariyle Rıdvan Dilmenleri Tanju Çolakları falan görmedim ama Sergen şuana kadar gördüğüm en yetenekli yerli oyuncuydu. Bir Aykut Kocamanı hatırlıyorum ama daha çok küçüktüm her maç gol atıyordu. Hatta bir keresinde GS'ye 3 gol atmıştı. Aykut ve top ağalarda deyince ben out sanıp üzülüyordum. Sonradan çaktım ağalarda demek gol demek :D

Birde Serhat Akın vardı. Kendini rezil etti. Fenerbahçe'deki değerini bilse kim bilir şimdi nerelerde olurdu. Şuan 29 yaşında ve iflas etmiş bir oyuncudur kendisi. Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:

kocaelispor 10 haftadır yenilmiyormuş. kocaelide okuyunca esnafa kulak miasfiri olunuyo biraz:D

bu haftayla birlikte 8 haftadır yenilmiyor, 6'da üst üste galibiyeti var yamulmuyorsam,

bu yeni başkan borçları kapattı, ne hikmetse borçlar kapanınca takım şahlandı ASDASDA
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden ya, yeni baskan kim ki? nasıl gaza geldiler bir anda boyle. gerci ne olacak 3. lig takımları kocaelispor'a rakip mi sanki. takımda oyuncu kaldı mı onu da bilmiyoruz ama. 6 puan silinmemis olsa ust sıralardaydı simdi takım.

9. hafta oldu bu hafta diye biliyorum ben de. bu hafta kimle oynadı, yendi mi, kac kac bitti?
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Birde Serhat Akın vardı. Kendini rezil etti. Fenerbahçe'deki değerini bilse kim bilir şimdi nerelerde olurdu. Şuan 29 yaşında ve iflas etmiş bir oyuncudur kendisi. Yazık.

serhat akın' a iyi futbolcuydu demek bile futbola ihanettir. yeteneksizin tekiydi, bala attığı gollerle öyle bi ünlü oldu parladı sonra hakettiği şekilde yalan oldu gitti işte.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

harbiden ya, yeni baskan kim ki? nasıl gaza geldiler bir anda boyle. gerci ne olacak 3. lig takımları kocaelispor'a rakip mi sanki. takımda oyuncu kaldı mı onu da bilmiyoruz ama. 6 puan silinmemis olsa ust sıralardaydı simdi takım.

9. hafta oldu bu hafta diye biliyorum ben de. bu hafta kimle oynadı, yendi mi, kac kac bitti?

en son sanırım balıkesirspor'u yendiler, ondan önce ligin en güçlü takımı olarak görülen şekerspor'u deplasmanda yenmeyi başarmışlardı.

Şuan çok iyi gidiyor Kocaeli, 2. lige çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Asıl aralığın sonunda büyük maç var, Kocaelispor - Sakaryaspor :D

Olay orada çıkacak hehe
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

Buddha said:

serhat akın' a iyi futbolcuydu demek bile futbola ihanettir. yeteneksizin tekiydi, bala attığı gollerle öyle bi ünlü oldu parladı sonra hakettiği şekilde yalan oldu gitti işte.

Kusura bakma baya yetenekliydi. En güzel örnektir tabi yetenek tek yeterli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...