Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yarın bayram taze taze kavurma ohşş... Hiç bi kavurma kurban bayramında yenenin yerini tutmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 demek ki taze et seviyosun. aslında kokusu filan çok daha ağır olur ama güzeldir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Olm tam bunu düşünüyordum var ya. Kavurma istiyorum lan, çılgınca kavurma istiyorum allah kahretsin, pilav da olacak yanında böyle, allahımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bi de onu yiyemeyenler var ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kavurma degilde hemen mangal yakarım. genel de hatun kisiler yiyemiyorlar kurban etlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yarına kalmadı bu sabahtan yedim bile dfosdfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 iy. cok agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kahvaltıda kavurma, kurbanın vazgeçilmezidir zaten. ha ben zaten hayvanın hiçbir yerini ziyan etmem, beyinden girerim şırdan uykuluk ciger derken hayvanın götünden çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 direk kurban murban etmeden bütün hayvanı oturtuyon masaya sen kanımca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 eheh aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oha o resim nedir öyle ya, şimdi farkettim de pilavı kek kalıbıyla yapmışlar sankim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bi de ağlıyolar kurbanda hayvan kesmek vahşettir böhühüh diye. Güzelim kurban eti http://4.bp.blogspot.com/_ETNc90p_gd8/R77RFH3XGXI/AAAAAAAABvU/hc1BaMJYszg/s400/homer+drool+2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 vaniLLe said: iy. cok agir. 5 km'den alman köylüsü olduğunu belli ediyor ya. KAVURMA bu, bi hediye, bi lütuf, bi mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bırak ya, brötchen yesin onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Pis almancı ya ne anlar o. Yarın haberlerde çok zevkli oluyo kaçan büyükbaşlar ve kovalayan insanlar. Ha canice yapılan şeyler vardı geçen bayram inş bu bayram onlar yaşanmaz. (uzaktan bıçak falan atılmıştı bacağını kırmıştı falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 wurst var bide almanlarda sanırım pek seviyor yerlisi böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 böhöhöhö o ne lan banlattırır adamı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 O değilde büyükbaş kaç para oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 4-7k arasında genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gazetede ithal anguslar kilosu 8-10 lira diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 angus satılmadı pek fazla ya, çevremde de rastlamdım hiç angus alana. ondan dolayı düşmüş olabilir fiyatları bayağı. kalmasın diye ucuza çıkarabilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ahaha bu bayramda angusa girdik, kobe kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi o kobeler senden benden iyi mualeme görüyor yalnız, her anlamda hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar