Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 easy uo ya script yazmasını da bilmeli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hakikaten düşünsene ukraynalı taş bebek güzel sevişen uo oynuyor easy uo scripteri iyi yemek yapıyor vay anasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 :D 1000 liraya çalışırım aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Sypro said: java != javascript lol. Bakınız İsim tamlaması kuralları : Java değil Ultima scripter demiş adam , bunun anlamı "javascripter değil ultima scripter" demektir. Türkçe olarak doğru yazdığı şey. Hoş hiç TR kelime yok tabi cümlede ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ingilizcede javascripter diye bir kelime var mı acaba diye düşündüm bir an. olsa bile java kodlayan kimse anlamına gelir diye düşünüyorum. "java" ve "scripter" kelimelerinin birleşimi sonuçta. bu yüzden sypro'nun önermesi doğru bence de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 javascript scripter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 PrudenT said: javascript scripter script(java + er) ? :) : :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 scriptedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ilk basda mail fail veriyor [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 izmirdenim 1000 liraya çalışırım.js falanda bilirim sorun olamz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 şu konuyu 2003-05 'de falan kaldırabilirdim o zaman pıtrak gibi server türüyodu ama yıl 2010 ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MESUT97 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ABİ BENİM NEBULADA SCRİBE SKİLİM YÜZ OLUR MU? İZMİR NE ALAKA ANLAMADM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 1000 liram olsa motor alırdım derse şaşırmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sipeyskeyk said: KENTKART DOLDURULUYOR MU? ahahahahaha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Izmirliyim, bilgisayar muh. masterim ve buyuk bir yazilim sirketinde 1 senelik is tecrubem var, eger pozisyon hala aciksa ozelden konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yok kardes, google satin almis serveri, kendi adamlarini yerlestirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar