lorddark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İzmir İçinde İkamet Eden 20 yaş üzeri Script İşinden Anlıyan Bir İş Arkadaşı Arıyoruz Yeni Ve Uzun Soluklu Bir Projede Yer Alıcaktır... İlgilenen Arkadaşların [email protected] Adresinden Bana Ulaşmaları Rica Olunur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 KONU GÜNCEL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 YALAN SÖYLÜYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SSK VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ADAM İŞİNİ YAPTIKTAN SONRA UGANDA'DA OLSA NE OLACAK? BUNUN AYRIMINI YAPABİLİR MİYİZ ÖNCE?! oh caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 15 yaşındayım uyar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SSK isterim Yemek parası isterim Yol parası isterim + 6500 lira isterim ve izmirde oturmuyorum. hocam sen yapıyodun ne güzel ordan burdan buldugun script packleri editleyerek http://forum.paticik.com/read.php?38,5162177 ---Arkadaşlar Paradarbe olayının nekadar sık veya nekadar seyrek atılcagını hangi satırdan ayarlıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ? Script yazmaya başladım fakat pek bi bilgim yok evetler silahlarla felan ugraşıyorum suanda yardımcı olunursa cok seviniri ! ***genelde ellerinde bi paradarbe verme scripti vardır ! ama yok diyorsanız vereyim bana bi ayarlamayı gösteri verin ! noldu bi scripti bile editleyemedin mi :D çalma çırpma yolundan kurtuldugundan sevindim BUSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 DAha Benim Ssk yok :) 2,si neden yalan sölüyeyim arkadasım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 KENTKART DOLDURULUYOR MU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Somon said: SSK isterim Yemek parası isterim Yol parası isterim + 6500 lira isterim ve izmirde oturmuyorum. hocam sen yapıyodun ne güzel ordan burdan buldugun script packleri editleyerek http://forum.paticik.com/read.php?38,5162177 ---Arkadaşlar Paradarbe olayının nekadar sık veya nekadar seyrek atılcagını hangi satırdan ayarlıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ? Script yazmaya başladım fakat pek bi bilgim yok evetler silahlarla felan ugraşıyorum suanda yardımcı olunursa cok seviniri ! ***genelde ellerinde bi paradarbe verme scripti vardır ! ama yok diyorsanız vereyim bana bi ayarlamayı gösteri verin ! noldu bi scripti bile editleyemedin mi :D çalma çırpma yolundan kurtuldugundan sevindim BUSTED 1,si çalma çırpma yapıcak olsam arkadaşım ortalık script dolu alır koyardım 2,si o işi halledeli cok uzun zaman oldu üstüne sosyal ceza scripti yaptım... 3.sü profesyonel bir server projesine başlıyoruz ben yeterli bilgiye sahip olmadıgımdan scripter arıyorum... 6500 lira maaş isterim demişsin ya o parayı sana vericegime kendi altıma araba çekelim .... Not : Lütfen Ciddi Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yaş 14.5 kabul ediyorsan yazıcam özelliklerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kızlı partili içkili gitarlı ortam varsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ilgincmis javascript olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 java değil Ultima online scripter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 java != javascript lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 lorddark said: 6500 lira maaş isterim demişsin ya o parayı sana vericegime kendi altıma araba çekelim .... Not : Lütfen Ciddi Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Sevinirim ... Sen o parayla anca nightmare çekersin altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Nightmare piyasasindan haberin yok senin heralde? Cekse cekse ancak 2. el forest ostard ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 lorddark said: 6500 lira maaş isterim demişsin ya o parayı sana vericegime kendi altıma araba çekelim .... Not : Lütfen Ciddi Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Sevinirim ... Adam ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hala uoyla uğraşıyorlar OMGOMGOMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ultima Online Suan Piyasada Bulunan Çogu online oyunun atası niteliğindedir hiç bi oyun onun yerini alamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kınayt onlaynın yaratıcısı bir röpörtajında naytı yaratırken tamamen ultimadan esinlendim demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Neyse 2-3 ay sonra açık olan her serverın ana sayfasında admin mesajını görmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 biraz ugasirsak epic olabilir bu thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 DÖRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bana yemek yapması için ukraynalı güzel sevişen kız arıyorum istambulda oturucak zengin olucak........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar