lorddark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İzmir İçinde İkamet Eden 20 yaş üzeri Script İşinden Anlıyan Bir İş Arkadaşı Arıyoruz Yeni Ve Uzun Soluklu Bir Projede Yer Alıcaktır... İlgilenen Arkadaşların [email protected] Adresinden Bana Ulaşmaları Rica Olunur ...
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ADAM İŞİNİ YAPTIKTAN SONRA UGANDA'DA OLSA NE OLACAK? BUNUN AYRIMINI YAPABİLİR MİYİZ ÖNCE?! oh caps.
Somon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SSK isterim Yemek parası isterim Yol parası isterim + 6500 lira isterim ve izmirde oturmuyorum. hocam sen yapıyodun ne güzel ordan burdan buldugun script packleri editleyerek http://forum.paticik.com/read.php?38,5162177 ---Arkadaşlar Paradarbe olayının nekadar sık veya nekadar seyrek atılcagını hangi satırdan ayarlıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ? Script yazmaya başladım fakat pek bi bilgim yok evetler silahlarla felan ugraşıyorum suanda yardımcı olunursa cok seviniri ! ***genelde ellerinde bi paradarbe verme scripti vardır ! ama yok diyorsanız vereyim bana bi ayarlamayı gösteri verin ! noldu bi scripti bile editleyemedin mi :D çalma çırpma yolundan kurtuldugundan sevindim BUSTED
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 DAha Benim Ssk yok :) 2,si neden yalan sölüyeyim arkadasım !
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Somon said: SSK isterim Yemek parası isterim Yol parası isterim + 6500 lira isterim ve izmirde oturmuyorum. hocam sen yapıyodun ne güzel ordan burdan buldugun script packleri editleyerek http://forum.paticik.com/read.php?38,5162177 ---Arkadaşlar Paradarbe olayının nekadar sık veya nekadar seyrek atılcagını hangi satırdan ayarlıcam bi yardımcı olabilirmisiniz ? Script yazmaya başladım fakat pek bi bilgim yok evetler silahlarla felan ugraşıyorum suanda yardımcı olunursa cok seviniri ! ***genelde ellerinde bi paradarbe verme scripti vardır ! ama yok diyorsanız vereyim bana bi ayarlamayı gösteri verin ! noldu bi scripti bile editleyemedin mi :D çalma çırpma yolundan kurtuldugundan sevindim BUSTED 1,si çalma çırpma yapıcak olsam arkadaşım ortalık script dolu alır koyardım 2,si o işi halledeli cok uzun zaman oldu üstüne sosyal ceza scripti yaptım... 3.sü profesyonel bir server projesine başlıyoruz ben yeterli bilgiye sahip olmadıgımdan scripter arıyorum... 6500 lira maaş isterim demişsin ya o parayı sana vericegime kendi altıma araba çekelim .... Not : Lütfen Ciddi Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Sevinirim ...
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yaş 14.5 kabul ediyorsan yazıcam özelliklerimi
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kızlı partili içkili gitarlı ortam varsa gelirim.
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 java değil Ultima online scripter !
Osso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 lorddark said: 6500 lira maaş isterim demişsin ya o parayı sana vericegime kendi altıma araba çekelim .... Not : Lütfen Ciddi Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Sevinirim ... Sen o parayla anca nightmare çekersin altına.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Nightmare piyasasindan haberin yok senin heralde? Cekse cekse ancak 2. el forest ostard ceker
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 lorddark said: 6500 lira maaş isterim demişsin ya o parayı sana vericegime kendi altıma araba çekelim .... Not : Lütfen Ciddi Arkadaşlar Yorum Yaparlarsa Sevinirim ... Adam ciddi
lorddark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ultima Online Suan Piyasada Bulunan Çogu online oyunun atası niteliğindedir hiç bi oyun onun yerini alamaz
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kınayt onlaynın yaratıcısı bir röpörtajında naytı yaratırken tamamen ultimadan esinlendim demişti
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Neyse 2-3 ay sonra açık olan her serverın ana sayfasında admin mesajını görmek dileğiyle
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 biraz ugasirsak epic olabilir bu thread
Somon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bana yemek yapması için ukraynalı güzel sevişen kız arıyorum istambulda oturucak zengin olucak........
Öne çıkan mesajlar