vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 millet ne romantik takiliyo ya vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın o şimdi asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 d-d-d-ela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kızı şımartmayın da kendinizi şımartın abi yılda 2-3 kere pahalı yemek yencekse birini yıl dönümüne denk getirerek tek taşla 2 kuş vurmuş olursunuz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çok güzel bir gözlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 vaniLLe said: millet ne romantik takiliyo ya vay anasini. Keyfimize mi yapıyoruz siz kadınlar için yapıyoruz işte.Ben doğumgününde hediye bile almadıydım kıza.Ne istersen alalım-yapalım parayı dert etme dedim.Allah benim belamı verdi.Harcama yapmadı çok ama burnumdan geldi hediye alsaydım keşke dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 stradivarius-bershka-pullnbear üçgeninde git gel bi ton şey bulursun. misal üst+ordaki uygun takılardan kombine yaparsın ya da direk kahverengi deri ceket falan hazır kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ahaha eskişehir de söylediğin mağazalar hakikaten bir üçgen şeklinde dizili.Bir de zara var arada.Çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sostizm said: Buna bayılcaktır. İnanılmaz birşey Hem eğlenceli hem işlevsel. " LOL'D" said: 35,5 cm uzunluğunda, 2 cm çapındadır. 2 X AAA pille çalışır. Piller ürüne dahildir. Hareketler: 1 : Saatin tersi yönde döndürmek ( Genellikle sesi azaltmak için kullanılır ) 2 : Saat yönünde döndürmek (Genellikle sesi arttırmak için kullanılır ) 3 : Yukarıya doğru sallamak 4 : Aşağıya doğru sallamak 5 : Sola doğru sallamak 6 : Sağa doğru sallamak 7 : Baş parmak ile asanın üstüne vurmak 8 : Baş parmak ile asanın yanına vurmak 9 : Tek vuruş 10 : İleri itme 11 : Geri çekme 12 : Baş parmak ile asanın üstüne çift vurmak 13 : Baş parmak ile asanın yanına çift vurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 http://www.konyalisaat.com.tr/bumego/urun_resim/L/Swatch/SFK301G.jpg ilk yıldan swarovski ne ya al bi saat tamam işte. alcağın saatte düz klasik bişi olmasın böyle saat takmaktan ziyade aksesuar olarak kullanabileceği bişi olsun. en basitinden bu mesela 195tl fiyat gayet iyi hem spor hem de çiçekli böcekli daha ne olsun. edit: yerden tasarruf ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 1 yil gecmis daha ne hediyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 rusa gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kıyafet, aksesuar falan alma. hosuna gitmez belki. hediye kuponu gibi seyler oluyor, al 200 liralık kupon gitsin kendi begensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Arada ki ciddiyeti bilemiyorum tabii ki ama 200 liraya çok güzel bir tek taş satın alabilirsin onun için.(yüzük illa evlilik, nişan, söz anlamına gelmiyor) Güzel şık bir yerde yemek diyorsun , kadife ceket diyorsun. Bu karşıda ki bayanın en çok hoşlanacağı hediye olacaktır. Ve tabii ki çiçeği unutma. (tam şaraplarınızı içerken sen kadife ceketinin içinden kırmızı kutuyu çıkardığında ki kızın heycanını bir düşün) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dylanN said: (tam şaraplarınızı içerken sen kadife ceketinin içinden kırmızı kutuyu çıkardığında ki kızın heycanını bir düşün) :) çok yaratıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 asdasd şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sostizm said: Buna bayılcaktır. İnanılmaz birşey Hem eğlenceli hem işlevsel. ahahahahah Hızlıca Savurma: Asanızın ucunu ileriye doğru yukarıdan aşağıya sertçe savurmaktır. Sola Sallama: Asanızın ucunu sola doğru yavaşça hareket ettirmektir. Sağa Sallama: Asanızın ucunu sağa doğru yavaşça hareket ettirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yav said: jackson's güzel de köse ayakkabı giyip kravat falan da takma sakın sdf oraya gittik asansöre götürdüydüm ne var başka izmir'de kutlamalık yemek yencek bir yer? bostanlı'da klas bir balıkçı vardı adını unuttum onu düşünüyorum şimdilik altınbalık'ı diyosun. iskelede... oraya baya gittik bi numarası kalmadı=) Jackson'sa üçüncü kez gidicez baya sardı bizi ortamı. 1.ayımızda da gitmiştik zaten eheh. şimdi bi de bayram ya cumartesiye kadar inş açık saatçi bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dasaaa said: abi bu yumruk atarken karşıdakinin ağzını yüzünü parçalamak için takılan şey diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 SeaGle said: dasaaa said: abi bu yumruk atarken karşıdakinin ağzını yüzünü parçalamak için takılan şey diil mi muşta işte evlenirken bunu al ama sağa sola bakarsam bununla döv beni tadında takı çok şirin hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dasaaa said: param olsa bi dakika düşünmem diyecektim ama düşününcede pimp gibi olurum vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 enigma_ said: Ayakkabı al, Kowalski fln olabilir, Deriden'den.kıza mı kowalski alacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şimdi özetler: 1) tutarlı reklam sayesinde türk kızlarını etkisi altına alan tek taş dalgasını besleyip büyütmeyin sakın. gencecik kızlar parmaklarında taşlarla gezmesin ortalıkta. taşlı yüzükleri evli barklı ve sıkıcı +30'a terk edip kaçın. 2) parfüm iyi bir hediye değildir. sıkıcı olması bir yana, osuruktan nem kapan bünyelerce "kokuyorsun" diye yorumlanabilir bile. her halükarda kaçının. hem zaten parfüm tende denenmeden alınmaz. 3) imho hediye kişinin kendine almayacağı bir şey olunca güzel. gerekliliklerden hediye çıkarmak kolaya kaçmak oluyor biraz. ve hiç kişisel diil. 4) genel olarak kendi yaşınızın gereğinde kalmaya çalışın. yetişkin olmakta özenilecek hiçbir şey yok. been there, done that. pfff... 5) muşta şahaneymiş. ben de istiyorum. emanız esenlikler diler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar