MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 muhakkak burda bin kere tartışılmıştır, klasik sevgilime ne alayım durumu söz konusu. ama gariplik şurda. 18 kasımda sevgilimle 1. yılımızı dolduracağız, 20 kasımda doğum günü var. önemli bir durum yüzünden 19 kasım gecesi izmirde olabilecek (izmirde yaşıyoruz). bugüne kadar gümüş kolye - gümüş bileklik ve bir tommygirl parfüm ve starbucks termosu (en çok bunu kullandı lan) almış bulunmaktayım. sizce 20 kasım akşamı buluştuğumuzda ona hediye ne götürmeliyim. tavan limit 200tl edit: bu arada buluşacağımız yer İzmir'de Jackson's diye bi yer var. oldukça şık denilebilecek bi yer. yani ben kadife ceket falan giyip gideceğim öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bankaya yatır. Yatırım yaptım senin için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 saat bakılabilir klasik ama en çok kullanma top skorunu eline alabilcek bir hediye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Oha 18 kasım. Biz de 3. yılı doldurucaz o tarihte ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 trollemeden adam gibi cevap bekliyorum. seagle ne aldın sen mesela daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bana da 3.yıl hediyesi lazım 3 aralıkta dolduruyoruz ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şöle bişiler mi arıyorsun yoksa daha özel bişiler mi? http://www.swarovski.com/Web_US/en/869798/product/Blink_Heart_Pendant.html @seagle.. olm fiesta peşinde ne koşuyorsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ya gümüş şeyler aldım zaten. gümüşten uzak durmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 -imkanin varsa kendi becerine göre kendin yaptgn bisey götür herseyden cok etki yaratcaktir... -Pazar alaninda tablo yapan bir arkads vardi 2nizin resmini yaptir -ikinizn arasnda özel bi simge ille vardir.. bir hayvan olur yada baska bisey onu anımsatıcak bisey alabilirsin.. -Combo yapmaktan kacinma.. maliyeti cok olmayan ama onu cok etkileyecek 2-3 hediyeyi üst üste vur böyle suratina :D bide tabi bunlari vercegn ortam da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 önümüz kış, atkı eldiven filan al. tek parça olmasın, bi sürü minik şeyler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 emaaaa tam ihtiyacım olan insan=) ya 1. yıl hediyesei olacak daha özel bişeyler düşünüyorum. ama 200tl ye ne kadar özel ne bulurum emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 özel bişey düşünüyosan bize sorma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Buna bayılcaktır. İnanılmaz birşey Hem eğlenceli hem işlevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 E abi sen orjinal hediye aramıyorsun ki.Sen günün anlam ve önemini belirten 2 özel günlük bir hediye arıyorsun.O da takı saat falan olabilir zaten.Orjinal bir hediye hafif kaçabilir belki o yakınlığınızla alakalı.Burada ki insanların %90 ı risk almadan takı mücevherat ya da saat gibi değeri 100 200 lira arasında olan şeyler önerecek.E bunu zaten biliyorsun.Söylenecek başka birşey var mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben şöyle birşey yapmıştım yaw 30 40 birşey harcamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yaw takı alıyorum hep, yine mı takı durumu olsun da istemiyorum. sanırım saat fena değil gibi... şimdi sıra bayram bitiminde açık saatçi bulmakta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 takı -alyans olmadığı sürece- "özel" bir hediye diil ki. bilhassa ilk akla gelen şey. özel olması için üstünde düşünülmüş olması, bir anlam taşıması, özenle hazırlanması filan gerekir. içine kendi bişeyini (fikrini, emeğini, eforunu, vs.) kattığın zaman özel oluyo hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sevdigi bi tükkandan 200 tl'lik hediye ceki, istedigi gibi alisveris yapar. biz severiz ya, ondan. hem begenmeyecegi birseyi alma ihtimalini cürütmüs olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sorumu abi bu tabiki küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: şöle bişiler mi arıyorsun yoksa daha özel bişiler mi? http://www.swarovski.com/Web_US/en/869798/product/Blink_Heart_Pendant.html @seagle.. olm fiesta peşinde ne koşuyorsun o zaman? abi naptın, dakka bir swarovski bir, adam swarovskiyi tutar yani böyle yaparsa sfd Bide, fiesta seks peşinde koşmuyorum yau. Fiestam yok zaten de, fiesta seks de işin geyiği yani. Zaten arada forumu takip edip detaylı rapor sunuyor bu geyikler hakkında ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 vaniLLe said: sevdigi bi tükkandan 200 tl'lik hediye ceki, istedigi gibi alisveris yapar. biz severiz ya, ondan. hem begenmeyecegi birseyi alma ihtimalini cürütmüs olursun. ha hediye cekinin yaninda azcik özel olsun diye seker, ''kücük '' bi süpriz yapabilirsin. kendi yaptigin muffinler gibim. üzerine ismini falan yazarsin. zira bu da onu düsündügünü, emek sarfettigini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi diyorum bak hediyeye cok takılma.. ortam daha önemlidir kanimca.. hediye ortamini tamamlıyacak bisey olmali... smdi bas basa bi yemek yerken.. cıkartip da pelus vermek ne kadar abes kacarsa.. gumus kolyenin de abes kacacagi ortamlar olabilir.. ------- mesela ben beyez bir sweat ona uyumlu bi kolye vermistim.. şarkımız + mum ısıgnda fln ;) ------ o da benzer hediyeler almsti ama verdgi bi zarf vardiki 2 liralik hediye olmasna ragmen anlami digerlernden kat kat yuksekdi mesela ;) sende böyle aranzdaki anlama uygun seyler dusunmelisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 E benim bildiğim senin de bildiğin bazı şeyleri sayayım o zaman bende sana. Küçüklü hafif büyüklü şeyler alabilirsin.Hani bir parça üst yanında beğeneceği eğlenceli bir kolye küpe bilezik yanına kenarda çok beğendiği orjinal bir duvar saati eğer istersen senin için ufak bir hediye iç çamaşırı hafif nostaljik romantik bir kutu ya da paketlemeyle verebilirsin. Tek bir hediye ve yanında süpriz güller ile şaşırtabilirsin.Yemek falan zaten olur olmaz sana kalmış.E büyük hediye ne olur ? Parfüm olur, çok beğeneceğini düşündüğün bir elbise olur, yine diyorum takı saat olur. Bu minik minik şeyler içine bir de el yapımı ya da senin uğraşın birşeyler koyabilirsin en değerlisi o olur.Ki buna örnek olarak ikinizin beraber geçirdiği vakitlerle harmanlanmış ve onun arkadaşlarını da içine dahil ettiğin ve hazırladığn bir video olabilir.Tanıdığı herkesi (ya da ulaşabildiğini veya ulaşmanı isteyebileceklerini ) doğumgünü hatrına bir iki kelime konuşturursun.Sana yollarlar videoları sende bi karma birşeyler yaparsın.Daha orjinal şeyler sana kalmış artık.Video ister romantik olur ister eğlenceli.Haberi olur olmaz. Baya da uzun yazdım zaten "adam" gibi yazdıktan sonra sen utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kızın fotografını canvas tablo yaptır. baslıgı olacak biyerlerde bulmaya usendim. 50 tl. ama eline zamanında gecer mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çişinle ismini yaz yanına 1 koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar