Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben bunları haketmiyorum.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

bak böle saçma sapan taktik oyunları yapma
neysen o olman lazım
yok efendim biraz takmıyo havası versem peşimden gelir bilmem napar
yok g.tunu kaldırdım yok kız triplerde fln
neysen o ol uyuşmuyosanız biter zaten
bide karakterli ol dengesiz insanlardan haz etmez kızlar
hergün ara ama b.kunu çıkarma[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti..
Nukem-Ulan nie konuşmuyosun?
0bs-Champteyiz abi..
Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sosyal ağlarda paylaş

cd senin ne köşesine döndüğü hakkında konuşman bişeyi değiştirir mi yada forum kurallarında güzin ablalık yasak yazıo mu ozaman yardımcı olamıcaksan en azından çaba etmiceksen arkadaş için saf saf girip yazı yazma[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

yoq cnm estağfırldak ne kusura bakcam göreceli bişi bu sana bu konu nası saçma geliosa sen de bana öle geliosun..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

nereni ezcem senin yer mi kalmış güselim koş aynaya baka baka ağla sen..hadi bakalım kış..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey diyecem ama buraya uymaz kafana takma kiz dediğinden bol piyasada!
Bende aşk oldum senin gibi ve buradaki pek çok kişi gibi!
Tek öğrendiğim aşk sadece üzer o nedenle sil gitsin o zaten k...(sadik dostumuz) gibi gelir kiz millet değil mi ! 2 -3 trip yaparlar sonra gelirler ama gelmiosalar artik başkasiyladir...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ona atacağın her mesajın gerçekten ilişkinin bitmesine doğru bir adım daha olduğunu düşün ve kendini tut... Yani iraden yoksa yapılacak bir şey yok ama... Kimse gereğinden fazla ilgiyi sevmez... Genelde yakın arkadaşlarım kızdır yani ordan biliyorum hangisiyle konuşsam piç tarzında, kızı takmayan, sallamayan insanlardan hoşlanıyorlar genelde... Ha öyle biri değilim diyorsan doğaldır, başkası olman da gerekmez her zaman kendin ol ama sıkboğaz etme insanları... Ve unutma ki insan ilişkilerinde hak etme - payını düşen alma diye bir şey asla yoktur asla olmaz... O biraz zaman isterse sen de iyi bir fikir olduğunu söyle ve onu destekle...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 23 Ağustos 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
aşk gercekten boyle ..

5 ayına girdim ilişkinin, hala aşığız.
Problem yaşamadık değil şimdi, ama karşılıklı geçip konuşup çözüyoruz olayı kapanıyor.Yani kadın-erkek ilişkisinin oyun dönemleri değil bunlar, kendini ağırdan sat falan gibi.Uzun ilişki oluyorsa böyle şeyler olmaz, ilişkiyi yürütmeye dayalı şeyler yapılır.

Ağırdan satmaktı, kıskandırmaktı, oydu buydu yapılmaz yani.Yapan eşşektir ehe.
Uzun ilişki abi bu, 1 haftalık ilişkilerde olur ağırdan satmış oymuş buymuş, yada başlangıç evresinde.
Ne bileyim, eskiden yaptığım birşeydi yani.

Uzun ömürlü ilişki olamayacak bir ilişki yanlız burada kuzucuğumun anlattığı.Daha doğrusu kuzuya kalsa yürüyecek ilişki.Ancak kız burada kötü etken.
Yani nasıl yürütmüşsün anlayamadım.
Bak şimdi, kızı alacaksın karşına, derdin neyse söyleyeceksin, bu böyle gitmez diyeceksin.

Ancak sen hatayı baştan yapmışsın ki ayrılıp birleşmek oluyor bu, kız seni elinde biliyor artık, ne yapsan az.
Uzun ilişki ancak kız oynuyor seninle biraz gibime geldi.
İplemiyor yani.
Dediğimi yap.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi inan bana bunlar gelip geçici aşklar.Kızlardan nefret ediyorum artık yaa.Sen beni dinle s.ktir et tek kızı kendi haremini kur!Yeter be herşey köprüyü geçene kadar dimi!Şerefsizler.Bana da aynı şey oldu kız beni ayarlayana kadar kusura bakmayın da kıçını yırttı ondan sonra şimdi sanki ben onun peşinden koşuyomuşum gibi oldu ya yeter ulan bastım tekmeyi![signature][hline]Nazosu!Var mı KoBe gibisi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum Alexi karşılıklı sevgi olan ilişkilerde yapılması gerekenler hakkında haklı ama... ben iğrenç bir insan olduğum için 1 haftalık yiyiş ilişkilerini 1-2 aya kadar uzatabiliyorum elimniz boş durmasın çalışma olsun experience kazanalım diye... Sevdiğim insanlarla da az çıkabilmişimdir o da ayrı...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cd-, 23 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
Guzin abla kosesine donmeye basladi bura...

adamın paylaşmak istedikleri varmış yazmış gayette iyi yapmış
seni kızdırdıysak kusura bakma :([signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RonaldinhO, 23 Ağustos 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
Mavi inan bana bunlar gelip geçici aşklar.Kızlardan nefret ediyorum artık yaa.Sen beni dinle s.ktir et tek kızı kendi haremini kur!Yeter be herşey köprüyü geçene kadar dimi!Şerefsizler.Bana da aynı şey oldu kız beni ayarlayana kadar kusura bakmayın da kıçını yırttı ondan sonra şimdi sanki ben onun peşinden koşuyomuşum gibi oldu ya yeter ulan bastım tekmeyi!

Ehe, hayatında kaç kız tanıdın ki bu kanıya varabildin?
Kaç senedir dünyadasın?
Hayat tecrüben var mı?
Hiperaktif cengaver seni heh.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 23 Ağustos 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
keşke ama keşke böyle olmasaydı ama insan kendine hakim olamıyor olsam aramasam etmesem biraz takmıyormuş havası yaratsam herşek iyi olucak ama bunu YAPAMIYORUM!

aynen..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Ağustos 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 23 Ağustos 2004 19:19 tarihinde demiş ki:
Ona atacağın her mesajın gerçekten ilişkinin bitmesine doğru bir adım daha olduğunu düşün ve kendini tut... Yani iraden yoksa yapılacak bir şey yok ama... Kimse gereğinden fazla ilgiyi sevmez... Genelde yakın arkadaşlarım kızdır yani ordan biliyorum hangisiyle konuşsam piç tarzında, kızı takmayan, sallamayan insanlardan hoşlanıyorlar genelde... Ha öyle biri değilim diyorsan doğaldır, başkası olman da gerekmez her zaman kendin ol ama sıkboğaz etme insanları... Ve unutma ki insan ilişkilerinde hak etme - payını düşen alma diye bir şey asla yoktur asla olmaz... O biraz zaman isterse sen de iyi bir fikir olduğunu söyle ve onu destekle...

+1 Kimsenin üzerine gitmene gerk yok çok üstüne gidersen elinde bilir seni daha rahat olman lazım, o zaman işler yürürlüğe girer. Ha konuşçaksın ama kızla bunu yapmadan direk tavrı koyarsan da ters tepki verebilir, konuş olmuyosa da olmuyo.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 23 Ağustos 2004 19:48 tarihinde demiş ki:
said:
RonaldinhO, 23 Ağustos 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
Mavi inan bana bunlar gelip geçici aşklar.Kızlardan nefret ediyorum artık yaa.Sen beni dinle s.ktir et tek kızı kendi haremini kur!Yeter be herşey köprüyü geçene kadar dimi!Şerefsizler.Bana da aynı şey oldu kız beni ayarlayana kadar kusura bakmayın da kıçını yırttı ondan sonra şimdi sanki ben onun peşinden koşuyomuşum gibi oldu ya yeter ulan bastım tekmeyi!

Ehe, hayatında kaç kız tanıdın ki bu kanıya varabildin?
Kaç senedir dünyadasın?
Hayat tecrüben var mı?
Hiperaktif cengaver seni heh.

hiperaktif cengaver.. ashuahuahauhau[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Sosyal ağlarda paylaş

HEpiniz saolun dün threadi actıktan ve 5-6 post attıktan sonra çıkmam gerektiği için çıkmıştım netten bugün okudum tüm mesajlarınızı çok saolun herşey iyiye gidiyor,düzeliyor gibi.
Çok çoook saolun fikirleriniz,yorumlarınız için.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...