Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00 21 Kasım 2010 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: [bit.ly] adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Baktım Tora veya Yiğit açmamış ben açayım dedim, geliyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Geliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 İstanbul'a gelebilitem var Inzaghi tipi forvetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hollanda türkiye'yi yenerse geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Beni de yazın geliyorum bende pazar günü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 3 haftadır filan sol kolum içten yanıyordu ara ara, geçer diye bişey yapmadım, son 3 gün baya şişti. Şimdi sardılar filan. Gelebilirsem kaleci olarak gelemem bu durumda :( Daha var ama riske girmenin anlamı yok. ödem var dedi büyükbabam hayırlısı. oyunda akabilitem var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 BiTcH_oFBaT said: 3 haftadır filan sol kolum içten yanıyordu ara ara, geçer diye bişey yapmadım, son 3 gün baya şişti. Şimdi sardılar filan. Gelebilirsem kaleci olarak gelemem bu durumda :( Daha var ama riske girmenin anlamı yok. ödem var dedi büyükbabam hayırlısı. oyunda akabilitem var amaBen direk kaleciyim hocam screwy de öle o yüzden sıkıntı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 saat 8de antreman var ama bi çılgınlık yapıp gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 maçları c.tesi ve göztepe hilalde neden yapmıyorsunuz? Fenerbahçe'nin maçı pazar olmazsa beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 çünkü hilal çok kötü, ufacık. ne güzel kocaman sahada oynuyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hilal küçük + pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çünkü delikanlıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Khelben said: Baktım Tora veya Yiğit açmamış ben açayım dedim, geliyorum ayrıca. ananın karnından kaç aylık çıktın :) adam 24 saat bile beklememiş... Kapadokyadaydım gezdim dolaştım gördüm bütün rehberler farklı farklı hikayeler anlatıyorlar duvarlardaki resimler için onu gördüm güldüm geldim :) Not: Biri diyor bu İsa Hz. Yusuf Meryem İsayı kaçırırlarkenki resmi diğeri diyor Bu Hz. Yusuf ilk eşi ve çocuğu kaçıyorlar :))) Bu arada geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 serhata yine jeneriklik gol atmak icin geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 @tora, kapadokya'ya bizle gelseydin boyle olmazdi ben yokum muhtemelen, perş cuma fln yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu sefer ektra bir program cikmazsa gelecem:) carsamba persembe yazarim bende fiz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 az kaldı lan geliorum 9 kilo verdim 9 kilo daha verirsem öttürürüm sizi sahada=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 şafak 61 bu arada=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Öttürür. Koşan hallerini biliyorum. Fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bakarsın koşamam ama yine de öttürürüm=p maça aç kaldım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sen gelkdiğin gibi 1 haftada geri alırsın o kiloları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 fena üzücem seni olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar