dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ehuahua yine olmaz abi.. ehuahua suyun içeride kendisinin dolanması lazım. abartıp su basmıyoruz, su kendisi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tamam suyun çıktığı yerin çapına göre sürati farklı olacak basınçlar aynı olsa bile farklı türbilanslar oluşacak ama burnun sinüs kısmına gelene kadar olan hacimde bu karışıklık düzelip sabit bi basınca erişicektir değişken şırınga basma hızları ve daha fazla serum ile 14 gün kargo beklemek yerine şimdi gidip alıp gelip aynı etkiyi elde edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bide fiziksel modellemesini yapın şurda da ben de düşüp bayılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 netipotun ne kadar sıvı tuttuunu bi videodan da aynı netipotun ne kadar sürede bittiğine baksak şırıngaya ne kadar basman gerektiini bile çıkarırız aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 14gün kargo? pzt ya da çarşamba gidip alıcam ki.. bir de durumu decongestant + tuzlu su ile halletim şimdilik. ama önemli olan zaten bağımlılık yaratan decongestant tarzı ilaçları sürekli kullanmadan temizliği sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 o da oldu bana lan çok fena bişey, bi baktım hastalık geçeli 1 hafta olmuş, hala sabah kalkıp sprey sıkıyorum, okulda sıkıyorum evde sıkıyorum, dedim noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dasaaa bulursan öm at bilgilendir beni de, yareppim ölüyorum sinüslerim tutunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sonra deviasyon ameliyatı oldum burundan bunlar eksildi normal insan gibi çalışıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Normal ufak çaydanlıkla denedim aynı sey oluyor sorunsuz ama kafayı one iyi eğmek lazım yoksa uzeriniz ıslanıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 10-12lira bişi. erenköy'de bi yer ile konuştum. var dedi. ama gidip görmeden bişi diyemem beyler. kesin olmadan yer adı vermeyim. ellerinde varsa yazıcam "ahanda burası!" diye. yok bekleyin getiricez biz derlerse onu da ayzarım ama getirene kadar başka yer de bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kullandıktan sonra tepe taklak durup, kafanı yere bir ters, bir de burnun yere bakcak şekilde getirerek hareket ettirmezsen, sinuslerinden tamamen çıkmıyo, 1 saat sora bu hareketi yapıp, şarıl şarıl aktığını biliyorum kurumuyor yani kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Boylari varmi bunun ? Med.large.xlarge filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 3-4 kere okudum ve böyle bir cihazın boylarını tam olarak ne için istemiş olabileceğini düşündüm, bir sonuca varamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 zenci burnu var belkide adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hayal mayal hatırlıyorum da.. babamın babannesi, bu alete benzer ya da caydanlıkla aynı tedavi yöntemini uyguluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ilidian önerilir :) iliadin doğru isim :D edit : (adını tam hatırlayamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 prospektüsünü okumanız da önerilir.. uzun süreli kullanılmaz onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 YOU ARE NOT PREPARED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ya o pis karı sağ deliğinden su verip sol deliğinden mi çıkartıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bizim eczanede var ama demlik şeklinde değil plastik yumuşak tüp gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bulabildiniz mi nerede satıldığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 aquila said: YOU ARE NOT PREPARED! http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100827081031/uncyclopedia/images/b/b6/Hitler_or_illidan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ayembilayndnaytelf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 dasaaa banyoda kayıp üstüne oturur insan bunun aldın mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 adam fantezi yarattı dakikasında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar