Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neti Pot nerde satılıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam suyun çıktığı yerin çapına göre sürati farklı olacak basınçlar aynı olsa bile farklı türbilanslar oluşacak ama burnun sinüs kısmına gelene kadar olan hacimde bu karışıklık düzelip sabit bi basınca erişicektir değişken şırınga basma hızları ve daha fazla serum ile 14 gün kargo beklemek yerine şimdi gidip alıp gelip aynı etkiyi elde edebilirsin
Mesaj tarihi:
14gün kargo?

pzt ya da çarşamba gidip alıcam ki.. bir de durumu decongestant + tuzlu su ile halletim şimdilik. ama önemli olan zaten bağımlılık yaratan decongestant tarzı ilaçları sürekli kullanmadan temizliği sağlamak.
Mesaj tarihi:
10-12lira bişi. erenköy'de bi yer ile konuştum. var dedi. ama gidip görmeden bişi diyemem beyler. kesin olmadan yer adı vermeyim. ellerinde varsa yazıcam "ahanda burası!" diye. yok bekleyin getiricez biz derlerse onu da ayzarım ama getirene kadar başka yer de bakarım
Mesaj tarihi:
kullandıktan sonra tepe taklak durup, kafanı yere bir ters, bir de burnun yere bakcak şekilde getirerek hareket ettirmezsen, sinuslerinden tamamen çıkmıyo, 1 saat sora bu hareketi yapıp, şarıl şarıl aktığını biliyorum kurumuyor yani kendi kendine
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...