Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yeni bir şey öğrendim. Şu papayanın içinden çıkan çekirdekler sperm sayısını kısa sürede sıfıra indirebiliyormuş. Söyleyeyim dedim, yemeyin.
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 adı üstünde papaya özel bir meyve, spermsiz kalsın ki çocuklara musallat olmasın diye
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 laptopları da koymayın kucağınıza. onlar da yok ediyor
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 azaltsın ya yenisini üretmiyo muyuz sonuçta ne farketçek her gün çocuk mu yapmaya çalışıyoz
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sperme zararlı şeyler diye arattım. çıkan sonuç Sperm yutmanın zararları | Melekler Mekanı
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: Bazı erkeklerin garip fantazileri arasında kadının, onun spermini yutması da yer alıyor. Kaldı ki sperm yutmak nasıl bir fantazi oluyorsa tartışılır. Halk arasın da bazı söylentilere göre ise sperm yutmak güzelleştiriyormuş. Ne alakaysa? O zaman güzellik ve bakım kremleri spermlerden yapılırdı ve kadınlar erkeklerini ha bire sperm üretsin diye besler ve sevişirdi :) Spermin tadı, erkeğin yediklerine göre değişiyor, genel de nanemsi bir tadı olan sperm, acı, tatlı, meyve, ve alkol gibi tüketim sonuçların da kokusunu ve tadını da değiştiyor. Yine halk arasın da ki bir söylentiye göre, sperm yutma sonucu Gebelik hakkında daha fazla bilgi”>gebelik oluşumu olabilir gibi. Fakat unutmayın ki o spermler kadın yumurtaların da döl buluyor. Kadın yumurtalıkları da ağız ve diş etleri arasın da olmadığı için :) Tamamen yanlış bir düşünce ve söylenti. Elbetde ki sperm yutmak sağlık açısından iyi olmayan bir şeydir. Fakat erkeğiniz ağzınıza ya da boyun bölgenize boşaldığı anda ağzınıza istem dışı kaçan spermlerden de ne hamile kalırsınız, ne de ölürsünüz :) http://www.meleklermekani.com/portal/sperm-yutmanin-zararlari.html hmms
moncici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 oo iyiymiş be. vazektomiden daha kolay en azından. tadı kötü ama.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 posta gazetesini okumak bu tarz haberlere inanmaya gercekten yetiyor mu
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Düşüyo sandıydım spermler ölüyomuş tamam..
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 barbu said: said: Bazı erkeklerin garip fantazileri arasında kadının, onun spermini yutması da yer alıyor. Kaldı ki sperm yutmak nasıl bir fantazi oluyorsa tartışılır. Halk arasın da bazı söylentilere göre ise sperm yutmak güzelleştiriyormuş. Ne alakaysa? O zaman güzellik ve bakım kremleri spermlerden yapılırdı ve kadınlar erkeklerini ha bire sperm üretsin diye besler ve sevişirdi :) Spermin tadı, erkeğin yediklerine göre değişiyor, genel de nanemsi bir tadı olan sperm, acı, tatlı, meyve, ve alkol gibi tüketim sonuçların da kokusunu ve tadını da değiştiyor. Yine halk arasın da ki bir söylentiye göre, sperm yutma sonucu Gebelik hakkında daha fazla bilgi”>gebelik oluşumu olabilir gibi. Fakat unutmayın ki o spermler kadın yumurtaların da döl buluyor. Kadın yumurtalıkları da ağız ve diş etleri arasın da olmadığı için :) Tamamen yanlış bir düşünce ve söylenti. Elbetde ki sperm yutmak sağlık açısından iyi olmayan bir şeydir. Fakat erkeğiniz ağzınıza ya da boyun bölgenize boşaldığı anda ağzınıza istem dışı kaçan spermlerden de ne hamile kalırsınız, ne de ölürsünüz :) http://www.meleklermekani.com/portal/sperm-yutmanin-zararlari.html hmms hö ? hmmppfssss
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Fistan said: posta gazetesini okumak bu tarz haberlere inanmaya gercekten yetiyor mu Posta değil abi, antik çağda doğum kontrol yöntemleri hakkında bir şey okudum.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: manolya ( 01 Mart 2010 @ 18:30 ) ne yalan söylesem ben denedim. biraz tuzluydu:) araştırdım aslında bir zararı yok hatta isviçre bilim adamlarının söylediğine göre faydaları bile varmış. said: aicha ( 25 Şubat 2010 @ 20:01 ) bence muhallebi gibi herkese tavsiye ederim belkide benm manitamınki sadece muhallebi gibidir:}}}zararını gormedm yararıda var gibi gusellestiriyor gibi :P said: mertcan ( 14 Ekim 2010 @ 17:52 ) sağolsun kız arkadaşım hiç hayır demiyor bana. bana zevk aldığını, tadını beğendiğini söylüyor ama ben aslını bilmiyorum. ama aldığım hazzı biliyorum. alan memnun satan memnun :) Ayçalar aynı kişi ve kız değiller. Mertcan liseli.
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: # arzu ( 30 Ağustos 2009 @ 22:12 ) Yutunca kime, ne kazandıracak? Erkek tatmin olmuş, yeter artık. Bırakın kendisi yutsun. Arzu, gözümde 70-80 kilo arası çirkin mahalle karısını uyandırdı. Hiç sevgilisi olmamış bu yüzden sevgilisi olanlara sürekli laf sokan bi tip direkt.
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 papaya : doğal doğum kontrol hapı. o zaman doğruysa.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sabah aksam papaya yiyoruz sanki, tropikler ve sosyeteler dusunsun.
Hao Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 forumun % 90 ı sosyete zaten, o yüzden yerinde bir tespit.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 askere söyleyin bunu papaya yedirsinler
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 forumun 90%i bogazicinde mi lan yoksa.
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 barbu said: laptopları da koymayın kucağınıza. onlar da yok ediyor ::o
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aquila said: forumun 90%i bogazicinde mi lan yoksa. ben her gün papaya şarabı içiyorum
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 valla karsimdaki yutunca rahat hissediyorum ben nedense hahaha ayrica kavun mavun yiyince tadi guzel oluyor diyorlar, bilemiyorum ama sdfsdfs
Öne çıkan mesajlar